Derslerim + Başka bir oyuna geçiş nedenim en büyük etkisi fakat İKV Yönetiminin Böyle Ayrımcılığa Devam ederse çok Kan kaybedeceğini belirtmem lazım. Size şukadarını söyliyim İKV'yi bıraktıkdan sonra üstümden bir yük kalktı cidden insan Stres Atmak için girdiği oyuna daha çok stres alarak çıkıyor o yüzden mutluyum. Neyse lafı uzatmayalım. İKV den Nekadar önce koparsanız sizin için süper olur çünkü İKV nin size kazandırdığı hiç birşey yok ama şuanda benim oynadığım oyunda bir karakter kasıyorsunuz 100 lv oldumu 200 TL civarına satıyorsunuz + Plus Almak zorunda değilsiniz. İKV hep bizi sömürdü bu yüzden dikkatli olmanızı rica ediyorum
İlkerbey : Abim seni unutamıcam
ReeGiSTeR : Senide Unutamıcam Süleyman abi.
Dolar : Herzaman kardeşimsin
IIxNAMELESxII : Kalbimde özel yeri olan insan
konfücyüs : Alper abim bi tanesin sen ya
Doors : Muhammet'im Kolay gelsin kardeşim Umarım İstediğin mevkiye gelirsin.
Adımyeşil : Fıstığım Görüşürüz inş
Memohann : Nur Seninde Yerin Ayrı Fıstığım
Yanlızsavascıı - Gönülyorgunu : Kardeşim şuana kadar beenim buraya kadar gelmemi sağlayan Fatih'e Sevgilerimi sunuyorum. İnş Yakında iyileşirsin kardeşim.
Justlov : PhotoShop Güzeli kardeşim benim Çalışırsan Köşeyi dönüceksin
BlackizmII : Berkay Fazla Dalga geçme la milletle
cashflow : Kardeşim Derslerini iyi çalış
GaDDaRLoRD : Abim seninle nekadar kavga etsemde Seviliyorsun
Fsekerrrr : Feratım kardeşim o gün kullandığım kelime için özür dilerim
Sekerkızz : Müco ayağını denk al lan damatis
QDejavu : Ablam Mücoya göz kulak ol
büyüfıx : İso Junon'a Fazla vurma
Amasyalıxbüyü : Kardeşim sende şu Fİzikseli bırakda Elemente dön
Melnkolikkxbüyü : hayrim sen neşe kaynağısın olum
Larausse : KP Hırsı Bürümüş kardeşim.
Regresyon : Kardeşim sende bi daha çarını çaldırma olurmu
Ordinaryus : Yakup Abim kalbimdesin
Aeor : Kardeşim Sana nekadar Küfür etselerde yüklenselerde Saygınlığını koruduğun için Seni Tebrik ediyorum. Bu Sabırla Helal olsun sana
Hayatmezunux : Kerem Başlıcam junonuna ya
Lordmast : Fatih Yat kalk bize dua et
Fordehseat : Emre kusura bakma Silkroad'a gelcem dedin ama kasamadım bilader kusura bakma.
Neyse çokmu yazdım ne size kolay gelsin bırakın bu oyunu boş iş bu Allah'a Emanet olun Bay bay .
Hepinizi Özlicem