Okadar plus aldık Sımdı de kutu Olmayan Toplama yeteneklerını sıfırlayamıyor ADALETMI BU sımdı .....
VALLA HELAL OLSUN BASKA BISI DEMIYORUM
KIMSENIN YAPAMADIGINI YAPTINIZ BIZI OYUNDAN SOGUTTUNUZ:..
KUTU ALMAYAN TOPLAMA YETENEKLERINI SIFIRLAYAMIYOR:.
KUTU ALMAYAN TOPLAMA YETENEKLERINI SIFIRLAYAMIYOR:.
EsCoNtEs
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KUTU ALMAYAN TOPLAMA YETENEKLERINI SIFIRLAYAMIYOR:.
Bu oyun bır yerlere gelmez...
sadece car bkole edrler ıslerı guclerı yok...
sadece car bkole edrler ıslerı guclerı yok...

Gerçekten Çok Kötü Bi Şey Ya O yunu MAf EttiLer Benımde Hiç Oynama Hevesim Yok :S :S :S
ASPİRİNE
Tüm yorumları takip edebilmemiz için lütfen genel etkileşimde açılmış olan konudan takip ediniz.Lathander yazdı:Bu konudaki tepkileri anlamakla beraber bazı noktalardaki eksik bilgleri gidermek istiyorum.
Silinen karakterin geri gelmesi bizler için sadece sistemin yaratılması ile bitmiyor. Sizden gelen bildirimler yine ayrı bir iş planı ile değerlendirilmektedir. Bu da ayrı bir iş yükü demektir. Bu sistemin gelişi güzel kullanılmaması için bazı şartların konulması kaçınılmazdı. Bizim de aklımıza ilk gelen (ki bu cümlelerim kutunun diğer Plus Paketlerden farkını soran arkadaşlara hitabendir) yıllarca Wow Pes Fifa oyunlarının yer aldığı o mağzalaralara İKV'yi taşıyan, İKV'ye sadece satış olarak değil tanıtım olarak maddi gelirden çok daha önemli olan manevi kazanç sağlayan İKV Özel Sürüm Kutusu'ndan başka bir şey olamazdı. Eğer bizim bu kararımızı maddiyatla ilişkilendiren oyuncularımız varsa normal 3 aylık plus paket ile İKV Özel Sürüm Kutu'nun fiyatlarını yanyana koyup tekrar düşünmelidir.
Bu noktada İKV Özel Sürüm Kutu'ya ulaşma imkanı zayıf olan oyuncularımız için alternatif kanalların sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Şu an www.uyelikal.com'dan İKV Özel Sürüm Kutu için sipariş verebilirsiniz.
İyi forumlar.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]