İKV Özel Sürüm Kutu -Tek Konu-
????
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
Re: özel ikv kutusu olmayanların üretim puanları değişmeyecekmi?
saçmalamayım okumadan bişey yapmayın forum kirliliği yapıyorsunuz sadece !
hakkaten merak ettiğim bi şey var benimde, şimdi bol miktarda plus almışlığım var ama normal şekilde kredi kartındna 1 aylık aldığım plus paketleri, yani oyun cd si almadım yada alamadım.. şimdi karakterimi geri getiremicekmiyim ??
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Karakter kurtarmada abartı olmasın diye bi kural olabilir ama !!
Ama bu üretim puanlarında bu kuralın getirilmesindeki mantık nedir..
o kadar aldıgım plus paket boşamı yahu ne kadar mantıksız bi işdir bu..
Ama bu üretim puanlarında bu kuralın getirilmesindeki mantık nedir..
o kadar aldıgım plus paket boşamı yahu ne kadar mantıksız bi işdir bu..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Üretim ve Toplama Puanlarının Sıfırlanması
Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.
Üretim ve toplama puanlarımı nerede sıfırlayacağım?
Teşkilat bu işlemi gerçekleştirebilen GBM-0B 'yi Mısır Çarşısı'na yerleştirmiştir. Yetenek ve direnç puanlarını sıfırlayan GBM-0'a benzeyen bu tesisatı GB Anı'nın hemen yanında (1089, 961) bulabilirsiniz.
Üretim ve toplama puanlarını ne kadar oyun parası karşılığında sıfırlanmaktadır?
Bu cihaz 100 bin artı 15 seviyeden sonraki her seviye için 20 bin karşılığında üretim ve toplama puanlarınızı iade eder.
Üretim ve toplama puanlarımı sıfırladığımda daha önceden öğrendiğim reçetelerim silinir mi?
Hayır. Reçeteleriniz silinmez. Fakat bu reçeteleri kullanabilecek mesleklere gerekli puanı tekrar yatırmadığınız sürece kullanamazsınız. Burada tek istisna Şaheser eşya reçetelerindedir. Eğer herhangi bir meslek için verilmiş şaheser reçetesini öğrenip üretim ve toplama puanlarınızı sıfırladığınızda, tekrar o mesleğe puan vermeseniz de şaheser eşya reçetelerini kullanabilirsiniz.
İlgili güncellemelerin yayınlaması için 05.10.2010 sabah 09:30 sularında sunucularımız kısa süreliğine bakıma alınacak ve erişime kapanacaktır.
Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.
Teşkilat bu işlemi gerçekleştirebilen GBM-0B 'yi Mısır Çarşısı'na yerleştirmiştir. Yetenek ve direnç puanlarını sıfırlayan GBM-0'a benzeyen bu tesisatı GB Anı'nın hemen yanında (1089, 961) bulabilirsiniz.
Üretim ve toplama puanlarını ne kadar oyun parası karşılığında sıfırlanmaktadır?
Bu cihaz 100 bin artı 15 seviyeden sonraki her seviye için 20 bin karşılığında üretim ve toplama puanlarınızı iade eder.
Üretim ve toplama puanlarımı sıfırladığımda daha önceden öğrendiğim reçetelerim silinir mi?
Hayır. Reçeteleriniz silinmez. Fakat bu reçeteleri kullanabilecek mesleklere gerekli puanı tekrar yatırmadığınız sürece kullanamazsınız. Burada tek istisna Şaheser eşya reçetelerindedir. Eğer herhangi bir meslek için verilmiş şaheser reçetesini öğrenip üretim ve toplama puanlarınızı sıfırladığınızda, tekrar o mesleğe puan vermeseniz de şaheser eşya reçetelerini kullanabilirsiniz.
İlgili güncellemelerin yayınlaması için 05.10.2010 sabah 09:30 sularında sunucularımız kısa süreliğine bakıma alınacak ve erişime kapanacaktır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
peki bu kutudaki plusı şuanda yüklesem hesaba sorun olur mu ???RedNight yazdı:Üretim ve Toplama Puanlarının Sıfırlanması
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
erkadaşlar bence bunda haksızlık var bizde okadar plus aldık ama karakterimizi yada üretim puanlarımızı 0 layamıcaz neden özel sürüm paketi almadımız icin .. bence bana kalırsa bunu yapmalarının tek amacı ikv özel sürüm kutuları satılsın die bunun başka bi amacı yokm bana kalırsa....
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
PLUS HAKSIZLIĞI HAKKINDA
arkadaşlar benim ayın 7 sinden ormal plusum biticek kutu aldım 3 aylık a giricekti 3 aylığıyyüklemiştm bnm puanlar sıfırlanıcakmı

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
haksızlık hakkında herkes içeri
ikv bu yaptıgı güncelleme ile iyi bişi yaptını sanıyo ama bence pek iyi olmayacak neden die sorarsanız.. bana kalırsa bu güncellemden sonra ikv oyuncu kaybedece kesin. cünkü bunda haksızlık var neden sadece kutu alanlar 0 lıyo hiç yapmasalar da iyiydi bence yaptımları şeyide kendi cıkarlarına yapıyolar oyuncuları düşündükleri yok para kazabilmek için böle bi yola baş vurmuşlar YAZIKLAR OLSUN İKV resmen ayrımcılık ediyosunuz sanki biz plus almıyoduk kutu şartını koydunuz ortaya YÜZÜMÜZE KARŞI KUTU ALMAYANLAR ARTIK OYNAMASIN DIYONUZ...
-
zaxdzaxdzaxd
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
Arkadaslar gunlerdır aylardır haftalardır carımızıda dakka bası ıkv ozel kutu hakkında reklam gelıyor.
Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.
Bence bu yazı herseyı acıklıyor ben ozel kutu aldım ama alamayan arkadaslarımız ıcın bu cok buyuk haksızlık demekkı ıkvde buyuk bı azalıs var ve uretılen kutuları ıstedıklerı sekılde satılmadı yada cogu kısı normal pulus almıs bence oyundakı tum arkadasların kullanması lazımdı
Bu guncelleme bana hem mantıklı geldı mantıklı geldıgı kadarda haksız bı davranıs seklınde geldı
Olıps
Tılsım
Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.
Bence bu yazı herseyı acıklıyor ben ozel kutu aldım ama alamayan arkadaslarımız ıcın bu cok buyuk haksızlık demekkı ıkvde buyuk bı azalıs var ve uretılen kutuları ıstedıklerı sekılde satılmadı yada cogu kısı normal pulus almıs bence oyundakı tum arkadasların kullanması lazımdı
Bu guncelleme bana hem mantıklı geldı mantıklı geldıgı kadarda haksız bı davranıs seklınde geldı
Olıps
Tılsım