Selamlar ,
Merkez üssü belli olmayan 4.4 şiddetinde orta büyüklü bir deprem gerçekleşti " İstanbul'da " . Yaptırmayanlar deprem sigortasını yarın yaptırsınlar [İçerik Silindi]
Kesin bir haber veya tespit olmadan, ortalığı panik havasına dönüştürmemek adına mesajınızın bir kısmını silmek zorunda kaldım. Böyle hassas konularda lütfen kesinlik diliyle konuşmayalım.
TurkDragon
Deprem ...
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Deprem ...
İkvxkritikçisi
Re: Deprem ...
panpa noldu bılıomusun test cozuodum sandalyeyı deprem yonunde sallıyodum bırden bı bakdım ev sallanıyo altıma sıcıodum 

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Deprem ...
"Kesin bir haber veya tespit olmadan, ortalığı panik havasına dönüştürmemek adına mesajınızın bir kısmını silmek zorunda kaldım. Böyle hassas konularda lütfen kesinlik diliyle konuşmayalım.
TurkDragon"
Özür diliyorum . Bir Televizyon programında ünlü konuşmacılardan birinden duymuştum . Bir kaç kişiden daha duyunca yazayım dedim . Kusura bakmayın , ama dikkatli olunması ve sigorta yaptırılması konusunda çok ciddiyim .
TurkDragon"
Özür diliyorum . Bir Televizyon programında ünlü konuşmacılardan birinden duymuştum . Bir kaç kişiden daha duyunca yazayım dedim . Kusura bakmayın , ama dikkatli olunması ve sigorta yaptırılması konusunda çok ciddiyim .
İkvxkritikçisi