EN TEMİZ LONCA
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
EN TEMİZ LONCA
Arkadaşlar bn army loncasından olmama rağmen kendilerini ve tüm üyeleri tebrik ederim bir kere duymadım küfür ettiklerini bir kaç kere üyelere bieşy sordum çok kibarca cvb adılar hatta savaşşçıya nitro kolye sordum kibarca hayır dedi tüm loncalar örnek teşkil etmeniz dileği ile (massacre)
-
- İskele Babası
Re: EN TEMİZ LONCA
yanlış olmuş olamama ma rağmen yazacaktımmassacre25 yazdı:Arkadaşlar bn army loncasından olmama rağmen kendilerini ve tüm üyeleri tebrik ederim bir kere duymadım küfür ettiklerini bir kaç kere üyelere bieşy sordum çok kibarca cvb adılar hatta savaşşçıya nitro kolye sordum kibarca hayır dedi tüm loncalar örnek teşkil etmeniz dileği ile (massacre)
Army loncasından ben birisinden durydum şahsı hatırlamıorum ... Ama duydum yani kendi adına konuş En kirli lonca :lol: :lol: :lol:massacre25 yazdı:yanlış olmuş olamama ma rağmen yazacaktımmassacre25 yazdı:Arkadaşlar bn army loncasından olmama rağmen kendilerini ve tüm üyeleri tebrik ederim bir kere duymadım küfür ettiklerini bir kaç kere üyelere bieşy sordum çok kibarca cvb adılar hatta savaşşçıya nitro kolye sordum kibarca hayır dedi tüm loncalar örnek teşkil etmeniz dileği ile (massacre)
Daha neler göreceğiz acaba....
[table][tr][td].:.:.Sunucu.:.:.[/td][td].:.Karakter Adı.:.[/td][td].:.Sınıfı (??).:.[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
Massacre ...Loncamızın Açılma Amacı Zaten Buydu ve Bunu Gerçekleştirdiğimiz İçin Ne Mutlu Bizlere ( ARMY LONCASI adına Teşekkürlerimizi İletiriz.)
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Fbbberkay
Fbberkay
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
-
- İskele Babası
katarcım duyuduğun kişyi lonca başkanına şikayet etmeniz yetrli bnce
- Batuhankusayy
- Cin Avcısı
ahuS yazdı:/alkış
Daha neler göreceğiz acaba....
Bu Çekememezliğin Seni Her Gördüğüm Yerde Kesmem Mi? , Acaba . . .
Ayrıca Konuyu Açan Kardeşimize Teşekkürler,Bir Kardeşimize Bir Nebze Yardımcı Olabildiysek Ne Mutlu ARMY Aile'Sine . . .

- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
Katar bişey duymuş olabilirsin ama sadece duymuşsundur olayın aslını bilmiyosundur hiç bir Armyx boş yere birine laf sölemez bu da senin bu loncayı ne kadar çekemediğini gösteriyo :lol:
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
hıhı eet loncanıza doyum olmuor Ws de yenilip kesen kişiye küfr saydıran bendim o gün ... :arrow: Duymadım gördüm kanıt sunma zorunluluğum yok her küfr edenin fotosunu alsaydım ve kanıt olarak sunsaydım Forum Küfürden geçilmezdiIxxreisxxl yazdı:Katar bişey duymuş olabilirsin ama sadece duymuşsundur olayın aslını bilmiyosundur hiç bir Armyx boş yere birine laf sölemez bu da senin bu loncayı ne kadar çekemediğini gösteriyo :lol:
Armyx loncasına başarılar diliorum ama küfr ettiğini gördüm hiç küf etmedi diye konu açmanızda çok saçma
daha geçen gün bu loncadan 2 kişi mısır çarşısında soyunmuş birine çar tacizi yapıyorlardı.
comedy
comedy