Sonkraal'ın Terbiyesizliği ..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Anka Firarileri

Sonkraal'ın Terbiyesizliği ..

Mesaj gönderen istkvxmunise »

Arkadaşlar bu mevzu 2 gündür Sonkraal'ın ağzından düşmüyor. 2 Gün önce saat 14:30 sularında girdiğimiz migratta, Dergahxortq,Sinek,Leyazqülüm,ben,Amisosxpitbull ve Sonkral olarak grup halinde girdik.

Junona vardığmızda iksirleri ayarladık itemleri ayarladık tankta elektrik 960 olarak kalıyordu Dergahxortq Tanka Shenkuo yüzük verdi. 1. denememizde 35 canda Junon canını 100 ledi ve bıraktık. 2. denememizde ise İksirleri ve itemleri yine ayarladık bu seferde 2. Tank ben olduğum için Shenkuo iksirim yoktu ve 2. bi Elektrik direnç itemim olması lazımdı ve SonKral'dan Shenkuo kolye aldım (Tek İtem). Junonu kesmeye başladık Junon 4 canda iken Tank Savaşçımız oyundan düştü ve yine herkes öldü. Ondan sonra denemedik ve gruptan bi kaç kişi ben çıkıyorum yazdı ve bi anda 3 kişi kaldık grupta. (Leyazqülüm,Dergahxortq ve ben)

Migrattan çıktığımda ise Klan Kanalında KRONİCXBÜYÜCÜ HIRSIZDIR diye yazı gördüm. !! :evil:

Ben Sonkral'ı çıktı sandığım için Migrattan çıktım ama o Oyundan düşmüş. Kolyesini Arkadaşım aracılığı ile MİMXSONKRAL adlı karakterine verdik. Neden arkadaşın aracılığı ile verdin diye sorarsanız Muhattap bile olmak istemiyordum onunla artık . Ama hala Klandan "KRONİCXBÜYÜCÜ Hırsızsın hala nasıl konuşuyorsun" yazıyor.

Beni illa zıvanadan çıkartmaya uğraşıyor ve o gün bugündür hatta bu gece bile Klandan "Kronicxbüyücü sus sen hırsız herif" yazdı . !! :!:

Bu yazılanlara inanmamanız için böyle bi açıklama gereği duydum çünkü Klandan Sonkral'a "Kolyen nerde?" diye sorunca direk bana "Sen hırsızsın uza" diyor.

Saygılarımla,

Kronicxbüyücü
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Re: Sonkraal'ın Terbiyesizliği ..

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

Shen kuo kolye için değer mi ?
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
thedoctorx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen thedoctorx »

son kral oyunu hiç bir zaman düzgün oynayamadı ne bekliyosun ki...

yenilgiyi kabul edemeyip saga sola iftira atan.

oyunu yaşadıgı hayttan önde tutan bi insan

üzüldüm..
TheDoctorX
YOKEDİCİıııStaR
Godfreyxfikipewn
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

mert o aktarım yaptıgın arkaşın kim :D

Bırak kardeşim ne olduğun senin açık ortada birilerine ispatlama gibide bir lüksün yok .. konuşup dursun
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Mert eyer ki sen hırsız olsan ve hırsızlık yapsan şuan benim Tılsım Sunucusunda hiç bir karakterim olmazdı. Hesap bilgilerimi sen, Fehmi ve Hüseyin biliyorsunuz ama şu zamana kadar karakterime bir zarar gelmedi gelmeyecekde inşAllah.

Shen Kou kolye o kadar değerliyse gelsin 5 adet set vereyim, belki kuyumcu dükkanı açarda gözü doyar. İftira, yalan ve küfür milletin hobisi olmuş moda gibi dolaşıyor. Sen uyma onlara
"kim ne yaparsa kendinedir." seni bilen bilir, tanıyan tanır. "Kişi, kişinin aynasıdır" bunu unutma.

İyi akşamlar,
M. Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Yazmayı unutmuşum bana hırsız dedikten sonra "1 Shenkuo kolyeye değer mi hırsız damgası yemek" dedi bölgeden..

Mimxsonimam'da aynı Sonkraal gibi Sürekli Sonkraal'a yağ çekmek için bana hırsız diyor ..
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Esadullah yazdı:Mert eyer ki sen hırsız olsan ve hırsızlık yapsan şuan benim Tılsım Sunucusunda hiç bir karakterim olmazdı. Hesap bilgilerimi sen, Fehmi ve Hüseyin biliyorsunuz ama şu zamana kadar karakterime bir zarar gelmedi gelmeyecekde inşAllah.

Shen Kou kolye o kadar değerliyse gelsin 5 adet set vereyim, belki kuyumcu dükkanı açarda gözü doyar. İftira, yalan ve küfür milletin hobisi olmuş moda gibi dolaşıyor. Sen uyma onlara
"kim ne yaparsa kendinedir." seni bilen bilir, tanıyan tanır. "Kişi, kişinin aynasıdır" bunu unutma.

İyi akşamlar,
M. Ali
Ve ayrıyetten Ali Abimin söylediği şeyde beni çok sevindirdi bana bu kadar güvendiği için.

Ben eğerki hırsız olsam Ali abimin (Kronicxesadullah) Serdar abimin (Sudeysx) Kadir abimin (Kronicxdjkadiroo) ve Fehmi'nin (Kronicxkardelen) karakterlerini sağlam bırakmazdım.
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stylxkcalb »

istkvxmunise yazdı:Arkadaşlar bu mevzu 2 gündür Sonkraal'ın ağzından düşmüyor. 2 Gün önce saat 14:30 sularında girdiğimiz migratta, Dergahxortq,Sinek,Leyazqülüm,ben,Amisosxpitbull ve Sonkral olarak grup halinde girdik.

Junona vardığmızda iksirleri ayarladık itemleri ayarladık tankta elektrik 960 olarak kalıyordu Dergahxortq Tanka Shenkuo yüzük verdi. 1. denememizde 35 canda Junon canını 100 ledi ve bıraktık. 2. denememizde ise İksirleri ve itemleri yine ayarladık bu seferde 2. Tank ben olduğum için Shenkuo iksirim yoktu ve 2. bi Elektrik direnç itemim olması lazımdı ve SonKral'dan Shenkuo kolye aldım (Tek İtem). Junonu kesmeye başladık Junon 4 canda iken Tank Savaşçımız oyundan düştü ve yine herkes öldü. Ondan sonra denemedik ve gruptan bi kaç kişi ben çıkıyorum yazdı ve bi anda 3 kişi kaldık grupta. (Leyazqülüm,Dergahxortq ve ben)

Migrattan çıktığımda ise Klan Kanalında KRONİCXBÜYÜCÜ HIRSIZDIR diye yazı gördüm. !! :evil:

Ben Sonkral'ı çıktı sandığım için Migrattan çıktım ama o Oyundan düşmüş. Kolyesini Arkadaşım aracılığı ile MİMXSONKRAL adlı karakterine verdik. Neden arkadaşın aracılığı ile verdin diye sorarsanız Muhattap bile olmak istemiyordum onunla artık . Ama hala Klandan "KRONİCXBÜYÜCÜ Hırsızsın hala nasıl konuşuyorsun" yazıyor.

Beni illa zıvanadan çıkartmaya uğraşıyor ve o gün bugündür hatta bu gece bile Klandan "Kronicxbüyücü sus sen hırsız herif" yazdı . !! :!:

Bu yazılanlara inanmamanız için böyle bi açıklama gereği duydum çünkü Klandan Sonkral'a "Kolyen nerde?" diye sorunca direk bana "Sen hırsızsın uza" diyor.

Saygılarımla,

Kronicxbüyücü

sırf dert o adam ya hamıtlede tartıstı bugun maden ceken ınsanların uzerıne bombacı ceken bı adam hersey beklenır bundan mert :? dogal karsılıyorum muhattap olmıcak kımse yapcak bır sey yok :evil:

hakedene hakkettıgı degerı verırız bu oyunda... ;)

StylxKcalb
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Bozkurt »

istkvxmunise yazdı:
Esadullah yazdı:Mert eyer ki sen hırsız olsan ve hırsızlık yapsan şuan benim Tılsım Sunucusunda hiç bir karakterim olmazdı. Hesap bilgilerimi sen, Fehmi ve Hüseyin biliyorsunuz ama şu zamana kadar karakterime bir zarar gelmedi gelmeyecekde inşAllah.

İyi akşamlar,
M. Ali
Ve ayrıyetten Ali Abimin söylediği şeyde beni çok sevindirdi bana bu kadar güvendiği için.

Ben eğerki hırsız olsam Ali abimin (Kronicxesadullah) Serdar abimin (Sudeysx) Kadir abimin (Kronicxdjkadiroo) ve Fehmi'nin (Kronicxkardelen) karakterlerini sağlam bırakmazdım.

Arkadaşım Serdar isimli şahıs dediğin sudeysx bizzat görüştüm adam kp çarımı silmişler diyor sen ise sapa sağlam verdim diyorsun o zaman serdarla yüzleştiririm seni
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Bozkurt yazdı:
istkvxmunise yazdı:

İyi akşamlar,
M. Ali

Arkadaşım Serdar isimli şahıs dediğin sudeysx bizzat görüştüm adam kp çarımı silmişler diyor sen ise sapa sağlam verdim diyorsun o zaman serdarla yüzleştiririm seni

Konuyu öğrende gel veled :!:

Sedar abimin Kp çarı (Kronicxsudeyss * Arz* 98,690 Şan- 1900kp*25 level 3 ex) Serdar abimin haberi olupta FEHMİ tarafından silinmiş bir karakter Her açtığım konuya atlama yoksa sana atlıcam yakında !

DÜZENLEME ;

VE O ÇAR SİLİNMEDEN ÖNCE İÇİNDEKİ KLAN PARALARI BOŞALTILMIŞTIR.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön