Lathander'in Yaptığı Açıklamaya Göre Kısa Zamanda Aksilik Çıkmazsa 2 Yeni Destek Geleceğini Bildirdi.
1. Üretim Ve Toplama Puanlarının Sıfırlanması
2. Silinen Karakterlerin Geri Gelmesi
Lathander'in Açıklaması ;
Lathander yazdı:Her işlem için bir ceza şartı yok arkadaşlar.
Yine sizler için çok güzel iki destek işlemi faaliyete girecek ve yeni destek geliştirmelerine ağırlık verilecektir. Bu işlemler şu an oluşturulmuştur. İki desteğin testleri iç testler olarak gerçekleştirilmektedir. Şu an iş planımızda ki iki destek üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması ile silinen karakterlerin geri getirilmesidir.Eğer bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde sizlere bu müjdeyi vermeyi arzuluyoruz. Bir diğer destek işleminin testi ise (istem dışı silinen eşyalar hk) oyuncularımızın katılımı ile gerçekleştirilmektedir.
Güzel haberlerde görüşmek üzere.
İnşallah Silinen Karakterler Geri Alınabilirde Silinen Betalarıma Kavuşurum , Karakteri Silinen Mağdur Arkadaşlarda Sevinir.
İnşallah olur.
Xxreddevilxx çarımı silmiştim yanlışlıkla onu alabilirm geri
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
tolga kendim için sevindim kendim için üzüldüm ayrıca senin içinde üzüldüm kanka...betalarımızı alamıyoruz fakat pozitif bak büyücülerimizde şifacılarımızda ceket ayakkabı üretimlerini yapabileceğiz
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
YaLnIzKaLp yazdı: Aynen 1 Ay Gibi Zaman Dilimi Olursa Çoğu Oyuncu Faydalanamaz
Not : Sevincim Kursağımda Kaldı
şu aşamada çalışmaların geçmişi değil geleceği kapsaması daha doğru olur ki eğer bu uygulama çok eskiye dayansaydı talep çok fazla olurdu. İsimlendirme konusunu nasıl yapacaklar onu çözemedim. diyelim 1 hafta önce bi charım silindi. başka birisi aynı isimle karakter açtı. ben başvuru yaptığımda karakterimi geri getirirlerse yeni açılan karaktere ne olacak. aynı isimle iki karakter mi olacak neyse detaya takılmayalım ileriye dönük düşündüğümüzde gelişme sürecinde ikv için iyi bir uygulama. tabi bunlardan önce oyuncuların daha çok dertli olduğu basit sayılan ama aşırı rahatsızlık veren diğer sorunları çözseler daha iyi olacak.