Arkadaşlar forum sayfamıza bakıyorum her gün yeni bir Lonca kuruluyor ha inşallah herkes başarılı olur lakin Lonca kurmak yerine daha köklü loncalara katılmayı deneseniz nasıl olur? Bence güzel olur bu kadar da kirlilik olmaz ha illa ben lider olacam diyorsanız adamlarınızı alın ve diğer lonca başkanlarına gidin onlar size komutanlık versinler ve yine kendi adamlarınızdan sorumlu olun en azından bu kadar KİRLİLİK olmaz öyle değil mi?
Lonca kuran kurmuştur hayırlı olsun ama yeni lonca kurma fikri olanlarında kulağına Küpe olsun
İyi Forumlar Dilerim
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Mertkan , sonuna dek katılıyorum fikirlerine.
Artık gına geldi desem yeridir.
Lonca açmak hemde bir kaç kişiyle bir marifet oldu.
Bilmem bunun sonu nereye gidicek.
Her yeni lonca açılmasında konuya giriyor ve buna benzer açıklamalar yapıyorum.
Bu zaman dek ayakta kalan lonca sayısı zaten belli.
Siz önce sunucuda bir saygınlığa erişin , ve kendinize br grup oluşturun.
Daha sonra belirli bir nüfusa hakim olunca lonca açarsınız diyorum ama , malesef boşa konuşuyorum.
Lonca açmak isteyenlere bu konuyu ve buna benzer konuları göz ardı etmelerini istemiyorum.
Umarım daha fazla lonca açılıp daha fazla kirlilik olmaz....
Destekleriniz için teşekkür ederim atık bu kirliliğe son vermek lazım loncası başarılı olmayan arkadaşlar davetlimdir buyursun benim loncama gelsin aynı şeyin diğer lonca liderlerinin de düşündüğüne adım gibi emimim
Mertkan yazdı:Arkadaşlar forum sayfamıza bakıyorum her gün yeni bir Lonca kuruluyor ha inşallah herkes başarılı olur lakin Lonca kurmak yerine daha köklü loncalara katılmayı deneseniz nasıl olur? Bence güzel olur bu kadar da kirlilik olmaz ha illa ben lider olacam diyorsanız adamlarınızı alın ve diğer lonca başkanlarına gidin onlar size komutanlık versinler ve yine kendi adamlarınızdan sorumlu olun en azından bu kadar KİRLİLİK olmaz öyle değil mi?
Lonca kuran kurmuştur hayırlı olsun ama yeni lonca kurma fikri olanlarında kulağına Küpe olsun
İyi Forumlar Dilerim
Katılıyorum Abim Tılsım Forum Sayfasında Haftada 3 Tane Lonca Konusu Açılıyor Ben Eski Formu Bilmem Ama Sanırsam Lonca Sayfaları İçin Özel Bir Bölüm Varmış Sayın Yönetici Arkadaşlarda Bu Forumada Öyle Bir Sayfa Açsalar Çok Daha İyi Olcak ...
İyi Forumlar...
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Destekler için teşekkürler Başarılı olamayan Lonca Liderleri hala Loncama davetlidir kimsenin emri altına girmek istemiyorsa adamları ile beraber gelsin kendi adamlarının komutanı olsun ve sadece benden emir alsın