İstanbul Kıyamet Vaktini Bitiren Yeni Sistem

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

İstanbul Kıyamet Vaktini Bitiren Yeni Sistem

Mesaj gönderen Laz61 »

1.Eski dostlar bilirler eskiden wsler 15 sn sürerdi şimdi 3 sn sürüo Ws ler battı
2.Max Eşyalar görev itemi oldu gene Ticaret battı
3.Hasar Eşyaların üretimi vardı üretim battı
4.Belirli çarlara nedense grup bölgelerinden bazı kişilere 2.şer 2.şer şaheser düşer biz 100 kere keseriz item yok
Grup bölgesi battı
5.[Şikayet et ] bunun yerine filtre istemiştik böle bi saçmalık getirdiler oyuncular iyice sıkıldı
6.Grup bölgesine hep iksir lazım madenler yetersiz kaldı saatlerce ya maden çek yada paran varsa üç beş çar soyup zengin olduysan iksir al item düşür bilmiyorum Aktara en azından iksir koyulabilir...
7.[Topla] Yazısını farklı şekilde programlamışlar hızlı çekmeme rağmen adam uyuz olup Toplada bırakıo buda ayrı saçmalık
8. /L Yapmamıza rağmen Lonca sistemi yok bu apayrı bi saçmalık
9. Oyunu en iyi ati ve amd işlemcili pc ile oynarsın en iyi sistemle donatılmış pcde kare kare laglar çıkar bu daha bi apayrı saçmalık
10.grup bölgesinde 10 dk içinde oyuna giremessen 11 dk sonra gelen internet yüzünden o kadar emek boşa
11.
12.
ve ve ve ve daha sayamadığım bazı hatalar ws falan bunları herkes buraya yazıo bu hataları [içerik düzenlendi] sadece plus kutu satımına kilitlenmişler Amerika bile yapmaz bu zulümü oyuncularına herşey resmen eskisi neyse yeniside oyum diyen bi yönetime sahibiz nedim yani arkadaşlar [içerik düzenlendi] bide Tv lere çıkıp gurur duyucak şekilde konuşuolar ya ona kıl oluyorum
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İstanbul Kıyamet Vaktini Bitiren Yeni Sistem

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Yazdıklarına katılıyorum. Oyun gelişti, ama eskisi kadar keyif vermiyor. Fakat haklı olman birilerine bela okumanı gerektirmez.

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Filtre konulamaz bazı kelimelerin içinde küfür harfleri bir arayagelebiliyor o zaman ne olcak ?
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Merhabalar,

İKV Derindeki Sır paketiyle birlikte oyun içerisindeki eksikler kapatılmış, hatalar düzeltilmiştir ve bir çok yenilikler getirilmiştir.

viewtopic.php?f=19&t=22281

Bu değişimi sabırsızlıkla bekleyen oyuncularımızın dışında yetersiz bulan oyuncularımızda bulunmaktadır. İstanbul Kıyamet Vakti değişimlere ve gelişime açık bir oyundur. İKV Destek Forumu üzerinden bize bildirmiş olduğunuz tüm öneriler titizlikle incelenmekte ve oyuncularımızın talepleri doğrultusunda ve imkanlar dahilinde değiştirilebilmektedir.

Oyun ile ilgili tüm önerileri, şikayet vb için lütfen İKV Destek Forumunu kullanınız. İyi Forumlar.

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön