Şaşırdığım ben gayet hızlı para kastığımı düşünüyorum. Peki ya tanımadıgım adamlarda şaheser dolu nasıl ben o kadar oynadıgım halde alamıyorum... Siz nasıl yapıyorusnz diye bir soru ve bir çözüm
ama bunu sormak istemiyorum... Aldığım cevaplar hep aynı maden kas karizma sat...
Ne yani bi adam bunlarla 3 veya 4 şaheser alaamaz...
hızlı oynamak ve şaheeserler
Re: hızlı oynamak ve şaheeserler
4 Tane SaheseRim Vardı(Gece Zırhını SaymayaLım Emek İşi dqL) Madende sabahLadım SABIRLA Para kastım Ejder iÇin böyLe Yaptım Asabta Savaşçı Carımın İtemLerini Sattım öyLe Ürettim EceLde fuLL Mavi Topaz Cektım OnLarı Satıp Ecel MaLzemesi aLıyordum Latifte DostLarımın Yardım EtmesiyLe Ve O ZamanLar Baya İtem Düşmüştü Bu Sayede ÜretebiLdim ÜretimLeri Çok qüÇ Kardeş Fakat SU Anda SaheseRim biLe Yok Hepsi Aynı üyeLikteydi Onca kişi böLqeden Car satıLır Yazıp Ertesi qün eLini koLunu saLLaya saLLaya qeziyoRDu Biz bi Kere dedik 4 Tane SaheseR Çöpe qitti Ne Diyeyim böyLe Yönetime Bari söyLediqim Cara bLok AtsaLardı ..
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
Senin hikayen harbiymiş. Yönetimde haklısında. Maden kas kas çıkmıyor. Normal Değil ki bu maden.
Bazilarına sözum yok onlar bılıyorum ama Baziları varkı 800 900m kasıyo,bu bıraz zor hea yapan varmı var tabi ama atalarmız ne demış, Çok laf yalansız Çok mal haramsız olmaz.beckson28 yazdı:Şaşırdığım ben gayet hızlı para kastığımı düşünüyorum. Peki ya tanımadıgım adamlarda şaheser dolu nasıl ben o kadar oynadıgım halde alamıyorum... Siz nasıl yapıyorusnz diye bir soru ve bir çözüm
ama bunu sormak istemiyorum... Aldığım cevaplar hep aynı maden kas karizma sat...
Ne yani bi adam bunlarla 3 veya 4 şaheser alaamaz...
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Sadece 1 asab için 2 gün örs bile yapmadan havuzun ordaki yoncada durdum 

SİNCE 2007...
size şaşıyorum bir madenin basşında sadece 3 dk arayla felan maden topluyorsunuz büyük bir sabır
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
evt gerçekten çok zor benim çabuk canım sıkılır bırakırım zaten o yüzde ezikim sanşa ne üşerse arkadaş kendini oyun için çok kasma bırak akışına ne olursa olsun bir şifren giderse hepsi uçar bende sana tavsiye.
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar bu üretimdeki reçetelere çözüm bulmaları gerekmetedir artık. 2 irid 2 mavi topaz 2 gano reçete var diğerlerini saymıyorum bilr.Bunları almak için bile 50m para kasmayı gerektiriyor.Bu maden işine bir çözüm getirmeleri gerekmetedir artık. Sonrada İKV ye destek olun para ile alın diyorlar. Maden başında oturmak içinmi para vereceğiz oyuna allah aşkına yahu.. Ya madenlerin sayısını attırıp safların düşme oranını arttırsınlar yada 300 tane toplayana direkt versinler safı artık. 400 kalsedon çektim akik çekemedim.Bumu yani oyun oynatma stratejileri bu oyunu yazanların ...Kusura bakmasınlar ama maden başında oturmak için bu oyuna para mara veremem.Bu konuyu da sürekli güncel tutun bence.Kaç bin tane oyuncu var sancakta ama 2 irid 2 topaz madeni var başındada hep aynı kişiler duruyor.Diğer madenlerde aynı şekilde en fazla 4 yerde bulunuyorlar.
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Madende sabır önemli arkadaslar.Saheser üretmektede sabır önemli.Sabırlı olun elbet cıkar maden.Üretenler nasıl üretiyor.3 dk bekle maden basında üretene kadar ne kaybedersin ki ? Saheser üreteceksen sabırlı olacaksın.Eger zengin degilsen sadece KADİM zorlar.Onuda maden cekip satıp veya item kasarak alabiliriz...