Kıyamet gelmeden önceki hikaye (mutlaka okuyun anladım)

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
beckson28
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Kıyamet gelmeden önceki hikaye (mutlaka okuyun anladım)

Mesaj gönderen beckson28 »

Ben babi aliden komutan!

Kıyametten sonra kendimi geliştirmem yeni yerler keşfetmem lazımdı ve bunun için başladım

İlk Hidrayı görmüştük ve 8 kişiydik yeşilden sonra çift kafalı canavarı gördük kadim diyorlar zamanımızda

ve onu kesmeye gittik ben ve 8 arkadasım. Ve ordaki göl gibi yerde çifteyle atan arkadaşımız hayatını kaybetti. Boğulmuştu onu

kurtarmak için bir arkadaşımız daha gitti ve oda boğuldu. Baktık olmuyo kesmedik. Ve ben ve 6 arkadasım ve bi tane cocuk wardı adı
umut çok yaramazdı her tarafa bizle geliyordu başa çıkamyorduk ve bizle gelmeye başladı.

2 arkadasımız boğulduktan sonra sığnak denen yer vardı deli vardı itfaye baltası olan canavarlar. Ve en sonunda onu gördük. KENAN

Kenan bize saldırdı ve bizde karşılık verdik.mm kenan bişi olmuyordu acı çekiyorduk. Bizim g@v@t umut

yaramazlık yapıyordu ve şartelleri görmüş. Aşşağı indirdi ve rahatlamıştık kenan acı çekiyordu.

Umut şarteli aşşağı yukarı indiriyordu. Bi biz acı çekiyorduk bi kenan bi biz bi kenan. Umut orda baya oyaladı.

Handan ve ismet önceden dostular. Ve seslerı kenanın oraya qelıyordu. İsmet baya yüklenmiş handana ve handandan elektirik çıkmış ve istanbulda

elektırık yok olmuş. Bizde kenanı becerdik o arada. Elektırık yoktu elindekininde tüpü bitmiş kenanın.

Karanlık ta sıgnakta cıkmak zor olmadı hala handanın sesi geliyordu ve sesi takip ettik çıktık. Evime qeldiğimde suzan vardı ve çok

yorgundum. Hareketli bir gece oldu.

Junon kesmeye gittik. 77 kere kestik bütün arkadaslarım ölmüştü . Zırhta çıkmamıştı hala. Ben tek gidince tıslıyodu. ve çok tırsıyodum.

Ve mebruneye anlattıgımda kahkayı bastı. Mebrunede yaşlanmıştı suzan gibi hareketli diildi. Bende bıyık bıraktım ve kendıme mekan buldum. Ama hala bişeyi çözemedik
Fatmagülün suçu ne?
Kullanıcı avatarı
Kralxkerem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Kıyamet gelmeden önceki hikaye (mutlaka okuyun anladım)

Mesaj gönderen Kralxkerem »

beckson28 yazdı:Ben babi aliden komutan!

Kıyametten sonra kendimi geliştirmem yeni yerler keşfetmem lazımdı ve bunun için başladım

İlk Hidrayı görmüştük ve 8 kişiydik yeşilden sonra çift kafalı canavarı gördük kadim diyorlar zamanımızda

ve onu kesmeye gittik ben ve 8 arkadasım. Ve ordaki göl gibi yerde çifteyle atan arkadaşımız hayatını kaybetti. Boğulmuştu onu

kurtarmak için bir arkadaşımız daha gitti ve oda boğuldu. Baktık olmuyo kesmedik. Ve ben ve 6 arkadasım ve bi tane cocuk wardı adı
umut çok yaramazdı her tarafa bizle geliyordu başa çıkamyorduk ve bizle gelmeye başladı.

2 arkadasımız boğulduktan sonra sığnak denen yer vardı deli vardı itfaye baltası olan canavarlar. Ve en sonunda onu gördük. KENAN

Kenan bize saldırdı ve bizde karşılık verdik.mm kenan bişi olmuyordu acı çekiyorduk. Bizim g@v@t umut

yaramazlık yapıyordu ve şartelleri görmüş. Aşşağı indirdi ve rahatlamıştık kenan acı çekiyordu.

Umut şarteli aşşağı yukarı indiriyordu. Bi biz acı çekiyorduk bi kenan bi biz bi kenan. Umut orda baya oyaladı.

Handan ve ismet önceden dostular. Ve seslerı kenanın oraya qelıyordu. İsmet baya yüklenmiş handana ve handandan elektirik çıkmış ve istanbulda

elektırık yok olmuş. Bizde kenanı becerdik o arada. Elektırık yoktu elindekininde tüpü bitmiş kenanın.

Karanlık ta sıgnakta cıkmak zor olmadı hala handanın sesi geliyordu ve sesi takip ettik çıktık. Evime qeldiğimde suzan vardı ve çok

yorgundum. Hareketli bir gece oldu.

Junon kesmeye gittik. 77 kere kestik bütün arkadaslarım ölmüştü . Zırhta çıkmamıştı hala. Ben tek gidince tıslıyodu. ve çok tırsıyodum.

Ve mebruneye anlattıgımda kahkayı bastı. Mebrunede yaşlanmıştı suzan gibi hareketli diildi. Bende bıyık bıraktım ve kendıme mekan buldum. Ama hala bişeyi çözemedik
Fatmagülün suçu ne?
bazı yerler saçma olmuş ama güzzel eline sağlık ;)
İmzam yoktur benim gardaş
Kullanıcı avatarı
Hardwork
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hardwork »

kıyamet gelmeden önce bu canlılar yoktu ki..

ortalıkta canavarlar felan yoktu kesme olayı yoktu :D
Hardwork
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Hardwork yazdı:kıyamet gelmeden önce bu canlılar yoktu ki..

Arkadaş haklı :D :D

Fakat yine de o kadar yazmışsın emek vermişsin... Emeğine sağlık ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
celik2626
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen celik2626 »

çok komik eline sağlık :D
Acayipadam
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Acayipadam »

Hardwork yazdı:kıyamet gelmeden önce bu canlılar yoktu ki..

bencede haklı ama genede eline sağlık :)
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

:mrgreen: :mrgreen: güzel olmuş kardeş
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Ahahaha sana puanım 9 kanka :D
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre

“Yazım” sayfasına dön