Arkadaslar canım sıkıldı migrat yapalım dedik. arkadasları topladık sıgnak yaptık.
Ve sıgnakta 2 ser 2 ser keserken 1 kere 4 müz kestiik ve direnci bastım 4 kişi birden bastı elektırıgı ben
5 bin sandım aslında 59 bın dedıler foto alan felan warmı dedım 59 caktıysan cok rahat olur kenan
gittik ama kenanı kesemedık tankın iksiri bitmiş yolda qelırken içmişmi ne sonra bulduk kestik
kimseye düşmedi madalya iksir ama anlamadığım bişi var
fatmagülün suçu ne?
59 bin
Re: 59 bin
Ben 4 büyücünün birleşimidir sanıyorum çünki 3 kat etkide war birden canı sıfıra indi delünün
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
milyonda bir ama oda bi ihtimal demi ama düşünelim bi büyü 13 14 bin civarı vura bilir 3 katla ve etki artıkca hasarda artar herkes aynı anda vurcak 4 kişide ve 4 ündede 4 kritik gelcek bide %50 şansla hepsinde 3 kat gelcek belkibeckson28 yazdı:Ben 4 büyücünün birleşimidir sanıyorum çünki 3 kat etkide war birden canı sıfıra indi delünün
hAhaa şu adama birisi item dizsin 14 binden bahsediyorveym2 yazdı:milyonda bir ama oda bi ihtimal demi ama düşünelim bi büyü 13 14 bin civarı vura bilir 3 katla ve etki artıkca hasarda artar herkes aynı anda vurcak 4 kişide ve 4 ündede 4 kritik gelcek bide %50 şansla hepsinde 3 kat gelcek belkibeckson28 yazdı:Ben 4 büyücünün birleşimidir sanıyorum çünki 3 kat etkide war birden canı sıfıra indi delünün
Hesaplaman güzel süper ama gel çakanlara soralımm. inanmasanda bu bir gerçekveym2 yazdı:milyonda bir ama oda bi ihtimal demi ama düşünelim bi büyü 13 14 bin civarı vura bilir 3 katla ve etki artıkca hasarda artar herkes aynı anda vurcak 4 kişide ve 4 ündede 4 kritik gelcek bide %50 şansla hepsinde 3 kat gelcek belkibeckson28 yazdı:Ben 4 büyücünün birleşimidir sanıyorum çünki 3 kat etkide war birden canı sıfıra indi delünün
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Biz geçen Düşünen Adam keserken aynı anda elek buz atıyorduk hep 40bin 50 bin gidiyordu. 3-4 Büyücü aynı anda vurunca çok kolay kesiliyor.
- Ottopsylancet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
uLa bihTerin suçu ne :?: :!: :?: :!: :?:Ottopsylancet yazdı:hap attık patladık fatmagüle rastladık fatmagülün sucu yok biz onu bihter sandık
- Lordofmages
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Mustafa arkadaşımız yeterince açıklayıcı olmuş sanırım.veym2 yazdı:milyonda bir ama oda bi ihtimal demi ama düşünelim bi büyü 13 14 bin civarı vura bilir 3 katla ve etki artıkca hasarda artar herkes aynı anda vurcak 4 kişide ve 4 ündede 4 kritik gelcek bide %50 şansla hepsinde 3 kat gelcek belkibeckson28 yazdı:Ben 4 büyücünün birleşimidir sanıyorum çünki 3 kat etkide war birden canı sıfıra indi delünün
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.