Gün ilerledikçe bir çok kişinin çarları çalınıyor ÜZÜLÜYORUZ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Xbatuhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Gün ilerledikçe bir çok kişinin çarları çalınıyor ÜZÜLÜYORUZ

Mesaj gönderen Xbatuhan »

Malesef gün ilerledikce bir çok kardeşimizin gittikce char'ları ya siliniyor, yada çalınıyor bu durumda tabi ki çok üzülüyoruz...Yönetimın bu sorun hakkında bir çözüm yolu üretmeye çalışmasını rica ediyoruz.Arkadaşlar sizde bu olayların olmaması için elinizden geleni ardına koymayınız.Demek istediğim kimseye şifre ID ve Adınızı soyadınızı kendi özel bilgilerinizi vb. vermeyiniz.Char çalan arkadaşlara diyorum ''Çaldığınız bu charları ne yapıyonuz :?: Helalinden bir char kasıp onu oynasanız bu oyunda daha iyi olcak hırsızlık char çalma azalcak.Herkez kendi charına SAHİP OLSUN...Charları calınan silinen arkadaşlara ise Geçmiş Olsun Dileklerimi Sunarım...

Saygılarımla...Daha Dikkatli Olunuz...
Kötü bir barış, savaştan daha berbattır.
.....Xbatuhan.....

Resim Resim
Temiz bir İ.K.V. Forum'u için sınırları aşmayalım...
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: Gün ilerledikçe bir çok kişinin çarları çalınıyor ÜZÜLÜYORUZ

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

Yönetimin Yapabilceği bir şey yok ben oyuncuları biraz açıkgözlülüğe çağıryorum !
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....
mertal59
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mertal59 »

ben buketxaşkım kanka benim çar ttnetteydi ttnettn girmeye çalışıorm kullanıcı veya şifre hatalı diyor zaten olay bu ya karakterde aktarılmıyor nabacağımı şaşırdım lütfen bi yardı mederseniz
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

mertal59 yazdı:ben buketxaşkım kanka benim çar ttnetteydi ttnettn girmeye çalışıorm kullanıcı veya şifre hatalı diyor zaten olay bu ya karakterde aktarılmıyor nabacağımı şaşırdım lütfen bi yardı mederseniz
TTNET Üyeliğime ait şifremi unuttum / yitirdim ne yapmalıyım?
TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.

Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

“Genel Sohbet” sayfasına dön