Malesef gün ilerledikce bir çok kardeşimizin gittikce char'ları ya siliniyor, yada çalınıyor bu durumda tabi ki çok üzülüyoruz...Yönetimın bu sorun hakkında bir çözüm yolu üretmeye çalışmasını rica ediyoruz.Arkadaşlar sizde bu olayların olmaması için elinizden geleni ardına koymayınız.Demek istediğim kimseye şifre ID ve Adınızı soyadınızı kendi özel bilgilerinizi vb. vermeyiniz.Char çalan arkadaşlara diyorum ''Çaldığınız bu charları ne yapıyonuz :?: Helalinden bir char kasıp onu oynasanız bu oyunda daha iyi olcak hırsızlık char çalma azalcak.Herkez kendi charına SAHİP OLSUN...Charları calınan silinen arkadaşlara ise Geçmiş Olsun Dileklerimi Sunarım...
Saygılarımla...Daha Dikkatli Olunuz...
Gün ilerledikçe bir çok kişinin çarları çalınıyor ÜZÜLÜYORUZ
Gün ilerledikçe bir çok kişinin çarları çalınıyor ÜZÜLÜYORUZ
Kötü bir barış, savaştan daha berbattır.
.....Xbatuhan.....

Temiz bir İ.K.V. Forum'u için sınırları aşmayalım...
.....Xbatuhan.....

Temiz bir İ.K.V. Forum'u için sınırları aşmayalım...
- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Gün ilerledikçe bir çok kişinin çarları çalınıyor ÜZÜLÜYORUZ
Yönetimin Yapabilceği bir şey yok ben oyuncuları biraz açıkgözlülüğe çağıryorum !

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
ben buketxaşkım kanka benim çar ttnetteydi ttnettn girmeye çalışıorm kullanıcı veya şifre hatalı diyor zaten olay bu ya karakterde aktarılmıyor nabacağımı şaşırdım lütfen bi yardı mederseniz
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
TTNET Üyeliğime ait şifremi unuttum / yitirdim ne yapmalıyım?mertal59 yazdı:ben buketxaşkım kanka benim çar ttnetteydi ttnettn girmeye çalışıorm kullanıcı veya şifre hatalı diyor zaten olay bu ya karakterde aktarılmıyor nabacağımı şaşırdım lütfen bi yardı mederseniz
TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.
Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!