Yetti Bunlardan!
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
Yetti Bunlardan!
Ben kendim için açmadım bu konuyu ikvdeki hırsızlar ve yönetimin yaptıkları için açtım.Hangi konuya girsem ya hırsızlık oldu diorlar yada herif tek yaratık kesti sahaser düştü bna madalya düştü diyor.1. sözüm emek hırsızlarına ya kardeşim ne çalıyonuz parayamı ihtiyacınız var gidin yaratık kesin para düsüo onlardan yeter artık sizin yüzünüzden millet oyunu bırakıo ve yönetim gerçektende ben sabahtan beri iridyum çekmeye çalıştım hatta 2 gün bekledim çıkmadı bi kere herife kaptırdım iridyum çekti! Bu haksızlıklar ve hırsızlıklar yüzünden oyunun zevki kaçıyor ve bırakıyorlar oyunu yönetim ya bunlara son ver yada ikv böle yavaş yavaş yok olsun zaten türklerin yapıca oyun bu kadar olur !!!
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Re: Yetti Bunlardan!
1.İRİDYUM KONUSU SADECE SENİN EL GEVŞEKLİĞİN .
2.İTEM DÜŞME ŞANS İŞİ.
3.İSE TÜRK OYUNUNU BEĞENMİYORSAN BIRAKABİLİRSİN + SANA BİŞEY SÖYLEYİMİ O KADAR KİŞİDEN SEN OYUNU BIRAKSAN KİMSE ÜZÜLMEZ EMİN OL YÖNETİCLER VEYA OYUNUN SAHİBLERİ
2.İTEM DÜŞME ŞANS İŞİ.
3.İSE TÜRK OYUNUNU BEĞENMİYORSAN BIRAKABİLİRSİN + SANA BİŞEY SÖYLEYİMİ O KADAR KİŞİDEN SEN OYUNU BIRAKSAN KİMSE ÜZÜLMEZ EMİN OL YÖNETİCLER VEYA OYUNUN SAHİBLERİ

Bende Sana katılıyorum bıktım artık bu hırsızlıklardan yeter o kadar emek lerimiz gidiyor bir çözüm istiyoruz...
Yönetim artık lütfen gösterin ne yapıyorsanız türk oyunu evet biz ilk ve güzel bir türk oyunu istiyoruz sizleride suçlamak istemiyoruz artık bıktık gerçekten yeter emek hırsızlarını kınıyorum.....
Zamanxgames
Yönetim artık lütfen gösterin ne yapıyorsanız türk oyunu evet biz ilk ve güzel bir türk oyunu istiyoruz sizleride suçlamak istemiyoruz artık bıktık gerçekten yeter emek hırsızlarını kınıyorum.....
Zamanxgames
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Bence adam haklı ,, sitem etmesı de normal...Oyunda neredeyse yarısından fazlası sansa baglı olması sacma...
Birinin emegi fazlaysa artık onun da bişeylerden faydalanması gerekır....Sıgnak ve mogratta soyledıklerıne kesın katılıyorum ....Şikayeti buraya degil ama istanbuloyun.com da ilet...
Deathxsedoo
Birinin emegi fazlaysa artık onun da bişeylerden faydalanması gerekır....Sıgnak ve mogratta soyledıklerıne kesın katılıyorum ....Şikayeti buraya degil ama istanbuloyun.com da ilet...
Deathxsedoo
SerdarUSTA
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

bence tek sen böle düşünüyosun ayrıca iridyum benim el gevşekligim deil 2gün sabahtan akşama kadar çektim çıkmadızeydan yazdı:1.İRİDYUM KONUSU SADECE SENİN EL GEVŞEKLİĞİN .
2.İTEM DÜŞME ŞANS İŞİ.
3.İSE TÜRK OYUNUNU BEĞENMİYORSAN BIRAKABİLİRSİN + SANA BİŞEY SÖYLEYİMİ O KADAR KİŞİDEN SEN OYUNU BIRAKSAN KİMSE ÜZÜLMEZ EMİN OL YÖNETİCLER VEYA OYUNUN SAHİBLERİ![]()
bi tane adam geldi tak çekti iridyum çıktı sence el gevşekligimi evet item düşme şans işi ama bu kadar az şansta olmaz bence...
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
.........global : herseyinizle ilgilenir gmler her türlü ihtiyacınız giderilir.
.......... Tr : Gmler artismi artis. kesinlikle sorulara cvp yok. Ne yaparsan yap kıvamında.
Oyuncu durumu :
Global: elin gavuru gelir işin varsa akstığın yerden gideyim der.
tr : adam gelir anında sana dalmaya baslar
Bence sitem etmeyin çözüm olmaz . Biz buna mahkumuz

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

cevabın güzelde bu glabal tr felan ne iş xDbendensairolmaz yazdı:
.........global : herseyinizle ilgilenir gmler her türlü ihtiyacınız giderilir.
.......... Tr : Gmler artismi artis. kesinlikle sorulara cvp yok. Ne yaparsan yap kıvamında.
Oyuncu durumu :
Global: elin gavuru gelir işin varsa akstığın yerden gideyim der.
tr : adam gelir anında sana dalmaya baslar
Bence sitem etmeyin çözüm olmaz . Biz buna mahkumuz![]()
Perfectmagician yazdı:Ben kendim için açmadım bu konuyu ikvdeki hırsızlar ve yönetimin yaptıkları için açtım.Hangi konuya girsem ya hırsızlık oldu diorlar yada herif tek yaratık kesti sahaser düştü bna madalya düştü diyor.1. sözüm emek hırsızlarına ya kardeşim ne çalıyonuz parayamı ihtiyacınız var gidin yaratık kesin para düsüo onlardan yeter artık sizin yüzünüzden millet oyunu bırakıo ve yönetim gerçektende ben sabahtan beri iridyum çekmeye çalıştım hatta 2 gün bekledim çıkmadı bi kere herife kaptırdım iridyum çekti! Bu haksızlıklar ve hırsızlıklar yüzünden oyunun zevki kaçıyor ve bırakıyorlar oyunu yönetim ya bunlara son ver yada ikv böle yavaş yavaş yok olsun zaten türklerin yapıca oyun bu kadar olur !!!
Çok haklısın kardeşim ben bu oyunu çok seviodum ama bu oyunun zevkini kaçıran bazı [İçerik Düzenlendi] var bende yaklaşık 3 aydır oynamıorum.Ama bu oyunun zevkini başka bi yerde bulamıom
TurkDragon
En son TurkDragon tarafından 29 Eyl 2010 17:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret
Sebep: Hakaret
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM