Mrb , Arkadaşlar Ben ve Helkull Aynı Sokakta Oturuyoruz Bu Konuyu Açmamızın Nedeni Önceden Önlem Almak Kimseden Şifre,Eşya,Para Talebinde Bulunmayız Olurda Bir Gün Size Ben Helkull üm Yakacef im şifreni ver Para Ver Diğer Karakterimden Vericem Derse İnanmayın ... Buraya Karakter İsimlerimizi Yazıcam Bunlar Dışında Hiç Bir Karaktere İnanmayınız ..
Helkull , Patronus , Patronussifa
Yakacef , Partyyakacef , Emergencyroom , Gryffındor , Sriusblack
İyi Forumlar ...
Yakacef ve Helkull Hakkında ....
Yakacef ve Helkull Hakkında ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Re: Yakacef ve Helkull Hakkında ....
Harry Potterı fazla isliyorsun veya okuyorsun anlasılanYakacef yazdı: Mrb , Arkadaşlar Ben ve Helkull Aynı Sokakta Oturuyoruz Bu Konuyu Açmamızın Nedeni Önceden Önlem Almak Kimseden Şifre,Eşya,Para Talebinde Bulunmayız Olurda Bir Gün Size Ben Helkull üm Yakacef im şifreni ver Para Ver Diğer Karakterimden Vericem Derse İnanmayın ... Buraya Karakter İsimlerimizi Yazıcam Bunlar Dışında Hiç Bir Karaktere İnanmayınız ..
İyi Forumlar ...
Anubis Team....
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
Re: Yakacef ve Helkull Hakkında ....
Fazla Değil Ama Büyücü Karakteri Açtığım İçin O İsimlerin Doğru Olcağını Düşündüm ...Marduk yazdı:Harry Potterı fazla isliyorsun veya okuyorsun anlasılanYakacef yazdı: Mrb , Arkadaşlar Ben ve Helkull Aynı Sokakta Oturuyoruz Bu Konuyu Açmamızın Nedeni Önceden Önlem Almak Kimseden Şifre,Eşya,Para Talebinde Bulunmayız Olurda Bir Gün Size Ben Helkull üm Yakacef im şifreni ver Para Ver Diğer Karakterimden Vericem Derse İnanmayın ... Buraya Karakter İsimlerimizi Yazıcam Bunlar Dışında Hiç Bir Karaktere İnanmayınız ..
İyi Forumlar ...gryffındor srıusblack patronus
Yakacef - Emergencyroom - Patronus