bu adaletsiz oyunu borakıyorum

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

bu adaletsiz oyunu borakıyorum

Mesaj gönderen sonxlazz »

ewet oyunu bırakıyorum bu oyunda aktif kalma süremi beni tanıyanlar çok iyi bilirler çok emek verdik çok kastık. hani derlerya emeğe saygı diye işte bu oyunda emeğe saygı yok. şu ana kadar bütün karakterlerimin itemlerinin tamamını ya ürettim yada satın aldım maden deseniz öyle siz sabahlara kadar maden başında bekliyorsunuz sonr abiri geliyor tık çekşyor. sizin sabaha kadar beklemiş ıolmanız kimsenin umrunda değil önemli olan oyunda kalma süreniz. ve bardağı taşıran son damla 120 den fazla madalya var sadece büyücümde ama şaheser düşmedi buraya kadar sorun yok bir hakıyorsunuz amdamın birinde 5 tane zırh diğerinde 6 tane takı setleri o biçim sizin emeğiniz kimöin umrunda böyle adaletsiz bir oyunu oynamak istemiyorum ve bırakıyorum ama oyundaki arkadaşlarım kardeşlerim ve abilerimi asla rabbime emanet olun hakkınızı helal edin.
saygılarımla abdullah çiçek
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
banderas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: bu adaletsiz oyunu borakıyorum

Mesaj gönderen banderas »

abi yapma ya söylediklerinde haklsıın ama biz bu oyunu arkadaşlık için oynamıyormuyduk bi daha düşün istersen. zaten oyunu herkes bırakıyor sende gitme
sürrealist
Kullanıcı avatarı
juliet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen juliet »

desenize bir yıldız daha kaydı :(
Kullanıcı avatarı
sivaslee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sivaslee »

Birgün bi kralın bi veziri varmış birşey olunca vardır bunda bir hayır dermiş.İşte isyan çıkarmış padişah vezirine danışırmış vardır bundada bi hayır pardişahım flan dermiş.Bir gün Padişahın parmağı kesilmiş.Vezir vardır bundada bir hayr padişahım diyince Padişah hoplamış zıplamış benm parmağım kesildi daha ne hayırı kalcak demiş ve vezirni zindana attırmış.Padişah bir gün yeni vezirini ve 2 yaverinide yanına alıp kılık değiştirip halkın arasına katılıp halkın sorunlarını örenmek amacıyla koyulmuş yola.Derken işte ozmanın yamyamımı dersnz öle birleri önlerini ceviriler bunları rehin alırlar.Derken onların inançlarına göre bi kişin bi yernde bi kusur olursa onu uğrursuz kabul edip bunları kendinen uzak tutarlarmış.ee padişahın kusurada parmağı kesik.neyse padişahı salarlar padişahh hemen eski vezirini zından çıkarttırır yanına çağırır haklısn bundada bi hayır varmış paşam der.D:D NEYSE UZUN LAFIN KISASI VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR DEYİP OYUNA DEVAM ET.....
Herkes burada!

Resim

IKV Hayran Sayfası Yöneticisi Cengiz KARABAĞ [Pcmanyaqı]
Kullanıcı avatarı
Reasonn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Reasonn »

juliet yazdı:desenize bir yıldız daha kaydı :(
Katılıyorum
Kullanıcı avatarı
xerenx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xerenx »

abi hangi oyuna geçiyorsun söle bizde gelelim sıktı artık ikv herkes teker teker bırakıyor
korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeydan »

AÇIKCASI OYUNU BIRAKMA SEBEBİN BİRAZ SAÇMA BİRADER PES EDİYOSUNUZ .BEN SANA BİŞEY DİYEMEM YOLUN AÇIK OLSUNDAN BAŞKA AMA BU SEBEBTEN OYUNU BIRAKMAN SAÇMA GELYO.ÇÜNKÜ GM ' LERİN YAPACAĞI BİŞEY YOK.JUNONU YÖNETEN BİRİ YOKKİ SEÇEREK , AYRIMCILIK YAPARAK SİZE İTEM VERSİN O TAMAMEN BİR [OOK ] [O]YUNCUSU [O]LMAYAN [K]AREKTER . BENDEN DEMESİ GİTME PES ETME BİLKİ SONUNDA ÇIKACAK ! ;)
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

Haklısın be kardesım ne diyelım A.e.o ...

Deathxsedoo
SerdarUSTA
sanane11
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sanane11 »

Ben Abdullah abiye katılıyorum ikv çok saçma oldu artık bence bir el atsınlar yoksa tüm herkez oyunu bırakacak o zmn kendileride çökecek o kadar plus parası koyuyoruz neden bize daha önce düşmüyor plussuza düşüyor he söyleyin hadi abdullah abi gel bırakma genede senin kararın ama bırakma saçma oldugunu biliyorum evet senin gibi bir insan gidemez yha bu loncadan

Sonxgüçlübüyü Sonx lerden çıkıp çarımı Silmiş bulunmaktayım

Zamanxgames olarak biliniyorum....
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

hiç bir şeye değil o kadar emeğimiz var şu oyunda ha düzeldi ha düzelecek diye çok bekledik ama olmuyor oyuncuya gereken ilgi gösterilmiyor. ne yapsak boş pes ediyorum dediğim gibi adaletsiz oyun başka bir oyun keşfettim onu oynuyorum daha adaletli bir oyun
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]

“Genel Sohbet” sayfasına dön