kdrgzm sakın almayın arkdaslar carın oz gecmişi

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Turkokaradulx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

kdrgzm sakın almayın arkdaslar carın oz gecmişi

Mesaj gönderen Turkokaradulx »

arkadsar birzamanlar benim olan turkokaradulx adlı carımı msn bularak msn heckleyerek almıstır suan da turkoyu satmak tadır hemde kendi carı olan kdrgzm bir durus bir arkadasıma satarken engelledim sizde sakın o karekteri almayın arkadaslar işte elimdeki kanıtlar

Resim
Resim
Resim

buyrun arkadsalr bana yaptıklarının tek tek ekran goruntuleri
name amasia
yenicerixamasia

site olarak
http://ressim.net/a/upload/81a9463a.jpg
http://ressim.net/a/upload/8874103c.jpg
http://ressim.net/a/upload/80b9c36c.jpg
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: kdrgzm sakın almayın arkdaslar carın oz gecmişi

Mesaj gönderen bLacK23 »

Kdrgzm'e 2 Kadim verecektim çarını alacaktım,güvenmiyodum acıkcası Kdrgzm'e,5 Saat civarı oldu carı bende olalı sonra pm geldi Kdrgzmx'den Kadim Hidra Pencesi Kdrgzm çarının içindemi diye sordu.Cevap vemiyorum tabiki,neyse bende eyleniyorum çarda em atıyorum hic bişeyine karışmadım biliyordum geri alacaklarını hesap kayıtlarına tlf numarasını kaydetmişti gördügümde,artık carı alacaklarından emindim,bozuntuya vermedim tabiki Kdrgzm'e kadimleri ver diyor dedim yol al sen önce bi baktım oyundan düştüm,daha da çara giriş yapamadım.Şimdiki çarı alanda saldıray die birisiymiş ben inanmıyorum o çarı aldıklarına Kdrgzm'e Sahibi o çarı kimseye yar etmez yani Kdrgzm we Saldıray Hırsız olduğunu düşünüyorum,AYRICA O ÇAR ELİME GEÇMESİN YEMİN EDİYORUM ÇARIN TIRNAĞINI GÖRMEZSİZ...

İyi Forumlar...
Persiian
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Suç çaLanda değiLki sizin gibi safLarda :D Yönetim o kadar diyor hesap deviri çar aLıp satma yasak diye.. Tabi dinLeyen yok :D sonra forum yok çarım bLokLandı yok çarLarım çaLındı gibi konuLarLa doLuyor. Size yapıLanLar az biLe :D Adam gibi oturup çar kasmak yerine kaLkıp yok takasmış yok satın aLmaymış girerseniz bu işLere Sonra foruma ağLar durursunuz. Ne diyeLim Allah akıL fikir wersin. ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bLacK23 »

ßenim kazıklandığımda yok kimsenin zırladığıda yok,kendi uydurduğun laflara inanıyorsun sen,Allah sana akıl fikir versin asıl 8-)
Persiian
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Üyeliklerin devri yasak mıdır?

Oyunda kullanmış olduğunuz üyelik, üyelik içinde bulunan karakterler ve öğeler telif hakkı ile korunmaktadır. İKV'ye katılırken onaylanan sözleşme gereğince bu öğelerin sadece kullanım hakkı üyelik sahibindedir. Sahip olunan üyelikler diğer kişilere devredilemez.

Bu tarz şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar.

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön