MERHAba arkadaşlar bildiğiniz gibi ben hasan yani Xavşarbeyx 10 gün kadar oyunda yoktum ara vermiştim pc'im bozulmıuştu ve garantideydi bi oyuna girim dedim ve giremedim yanlış şifre diyordu gizli soruyo baktım olmadı anladımki calınmış demekki banada yol görünmüş bu oyunda cok şeyler gördüm cok şeyler yaşadım gercekten arkadaş cevresi cok güzeldi eğlenerek oynuyordum ama bu olaydan sonra oyuna dönmüyeceğimi acıklıyorum o kadar emek verdim sabah akşam oyundaydım hep ama demekki deymezmiş. eğer birilerine yanlışım olmuşs haklarını helal etsin ben hep yardım etmeye calıştım ettimde beni bilen bilir uzatmaya gerekte yok lafları. HERKES hakkını helal etsin benden bu kadar . HERKES bilsin bu bir oyun unutmayın kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. HOŞCAKALIN. ALLAHA emanetsiniz.. DEĞerli Sancak OYUNCULARı..!!
Hasanım geçmiş Olsn .. Bende merak ettım kaç gün oyunda deildin mustafa ben merak içindeydık . Dün aksam mustafa hasann carları calındıqını söleyince birden şaşırdım . Hasanım Hakkım warsa Helal olsn ama oyuna dön geri kasrız yeni çar para ıtem werriz hasanım .. Bu oyunda cok it kopuk wr onları hep beraber adam edicez tekrar geçmiş olsn hasanım ..
Yaw hasan o calanı buluruz elbet şöle bnle tam bi konuş kimler biliyodu anlat..Oyunda kalmanı isteyen var bna sen dedin bnde artık seyrek giriyorum ama gene dizeriz item sana onlar önemli degil ayrıntılı bi kez konuşalım...
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy ULAN Soysuz:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!