Burda bir grub ac var daha yemek yememişler gayba Burda ana kuzusu var 1000-1500 vuran bi ezik var tank olmasam keserdimde Burdada Komutana bağlı itler var hiç ayrılmıyorlar adama yol vermiyorlar habire hav hav diyolar
''ÖZÜR DİLERİM ARZ ARKADAŞLAR RESİMLERDE OLMAYAN ÜSTÜNE ALINMASIN LÜTFEN'' RESİMDEKİLERDENDE ÖZÜR DİLİYORUM AMA BU HAKARETLERİ HAKEDİYORLAR BEN TANKIM SİZ BİŞİ YAPMAM ETMEM...YİNEDE KESMEK İSTİYORSANIZ GELİN KESİN TANKIM BEN BİŞİ YAPAMAM ÖYLE SAF SAF GEZMEKTEN BENİM DERDİM KP DDEĞİL..
SAçmalık .. Karşı KLan DEğil mi İSter dalar ister dalmaz buna bir şey diyemezsin
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Rzakeskinn yazdı:Klana giren insan her türlü sorumluluğu almış demektir. Artık bu konuları uzatmanın mantığı yok :arrow:
Yanında ben olsam neyse ama bu arkadaşa katılıorum günde sabah akşam aç karnına en az50 60 ve üstü ARZ kesiyorum yediremiyorlear bende aynı snn dediğii söliyi veriom
bu konuda ezikliğini ön plana koymuşun demekki önüne gelene kesilion... 1000-1500 vuruo dion ama yine de yatıon. hiç demagoji yapıp ta tankım ben deme....
Sagopakajmeran yazdı:bu konuda ezikliğini ön plana koymuşun demekki önüne gelene kesilion... 1000-1500 vuruo dion ama yine de yatıon. hiç demagoji yapıp ta tankım ben deme....
Dün 4 arz savascı birde 2 büyücü Bankadan Komutana kadar kovaladılar.. En çokta Dikkat ve Durdurma attılar..
ama meteora 37 canla girdim ve o 4 savascının 2 sinde ecel birinde ise gece zırhı vardı ama .. meteora 37 canla girdim..
Bazıları şöyle diyor Migrata tank aranınca pmatıyorum üstümü yansıtıyorum..Sen buna tank mı diyorsun diyorlar ama adamların umrunda değil zırh kaç olduğu savunmanın kaç olduğu itemlere göre yorum yapıyorlar...Migrata tank olarak girdiğimde JUNON yiyişim 2056 dıydı en son olarak..(siz tanklara kaç vuruyor bilmiyorum..)Cent kestim.. 4 kere gittim Habire madalya verdi ..JUNON vardığımızda güncelemenin bitmesine son 4 dk kalmıstı junona hemen basladık 56 canla güncelleme bitti attı oyundan ..Şimdide diyorsun tank ben deme diye hadi diyorum ben tankım ..Tank yetenek kullanamaz bişi yapamas sert ve ağır vuramas..Froumdada belirttiğim gibi öyle saf saf geziyorum biri migrata tank çağırırsında su Centten bir eeşya düşüreyim diye.. Ama sanssızlık değilmi 4 kesiste hep madalya verdi..Bu migrat meselesi burdada Ws dede aynı sen bana vurusun uzun süre ben istediğim yere gidene kadar ölürüm.. depar atsan dikkat atamam ..Dikkat atsan zihin bozarm saniyesi ardından atılan durdurmaya yetmez..yanıma kadar gelirsin ağır ve sert vurusun canımı 30 -25 indirmek için deparın acılır depar atarsın .. yanıma gelir o hızla sert ve ağır vurusun canımı baya bi 10 -6 falan indiirisin azda kudretin varsa dikkat bide yanıma iyice girdikten sonra sert vurusun yinede 2 veya 1 canım kalır.. evet 6 canım kalsın sert veya ağır vurusları canımı sadece 4 veya 5 indirir..1 canım kalınca alırlar eline silah tam istediğim yere gelcem.. vurular canım tam 0 da önden bi arz gelir o başlar kovalamaya Depar ve sert vurudktan sonra 0 canın anlamı ne ki! Çoğu savascı gördüm beni kesmeyi bırakıp geri döndüğünü hadi kes dediğimde ''Yok ark çağrdı,yok.. işim çıkmasaydı keserdim''... ebe adam gel kes işte yalan atmanın anlamı ney ..
1 savascı arz hasekide bana dalıyorr canımı indiriyor lodosları görünce içeri kaçıyor..Sert ve ağır vuruslarının az olduğunu görünce baslıyor saymaya ^^Yok ..senin paran bu itemlere yeter ..sen anca bu itemlerle kendini sağlam sanırsın ..yok,ben bu itemleri parasızda alırım..^^Diyenlerde var ben ne laf dalasına giriyomnede yazı yazıyorum .. (kendisi o lafları deyince beni hemen yasaklara ekliyor..zannediyorki ona küfür edecem..hep yanılıyor..)Bazen lodolsrala ölesine ws attığımızda mısırın önüne geçiyorum kaba oluyorum.. diyorum isteyen sert ya da ağır vursun diye çünü biliyorum.. sert ve ağır bana işlemediğini o yüzden diyorum..vurdukları zaman ^^ Bu adama sert işlemiyor..yok ağır az vuruyom..^^ Adamlar sen tanksın tabi az vurcaz zırhn var diyorlar ama ezik duruma geçiyorlar..madem zırhım var niye dalıyon kendine laf ettiriyon ..) ...]]] Eee.. arz kardeşim gördünmü bende tankım ^^ Tankım Ben^^ diyorum.. istediğin yerde gör kes.. bişi demem ama maxını yükselt sende az vurma (1300-1200 )... (v.b) gibi..
////////AMA BENİ SAĞLAM BİLMEYEN VARSA HALA ÖYLE BİLSİN BEN KENDİME GÜVENEREK ÇAĞIRIMI SAĞLAM OLARAK KULLANIYORUM..///////itemlerimle İstediğiniz adar dalga geçin..