2013 e kadar yokum ondan sonrada

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Sukumiyee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

2013 e kadar yokum ondan sonrada

Mesaj gönderen Sukumiyee »

Selamın aleykum dun çarımın nedensiz yere blok yediğini gördüm açtırmakda istemiyorum...

Kuklacı sunucuyla iyi ve kötü arkadaşlıkla yaşadım,artık bu sunucuda olmayacagım...Sancak sunucusundayım

Malımı çalanlara dolandıranlara beni küçük düşürüp küfür ettirmeye zorlayanranlara ve çarlarımı çalanlara hakkım haramdır bunu bilin, Bana yardım eden iyi davranan insanlara ise hakkım helaldir.

Sancakda oynayan eski oyunculardanda mesaj istiyorum neyse kendinize iyi bakın 3 senem burda geçti ama professyonel oldum bu sunucuda bu sunucuyu hiç unutmayacagım...

ElveDa

Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Şukixbüyü Tuhaf Ufukxufuk Diseasexufuk

Ablamın çarları

Dely Sersery Cicikıs

Esila'nın herkeze selamı var oda Eskişehirde Üniverstede

Şuana kadarki tanıdıgım en iyi arkadaşlarım ( Ama hepsi oyunu bırakdı)

Tuhaf(Tunç kardeşim eskiden tanışırız)
Şukimiye(Muhammed en iyi arkadaşımdır en çok Xxmuhammedxx çalı çalındıgında uzulmusduk ve 49 sevıye geldıgınde hıdrayı beklemekden sıkılıp oyunu bırakdı)
Gecelerinyargıcl ( Alican kardeşim buda en iyi arkadaşımdır... Alican Seriosam Şifaxbatu Batuhaaan ben Dionea yı kp çarı yapmışdık ama Seriosam yani Batu emeklerimizi çöp yapdı ona hakkım haramdır.)

Kendinize iyi bakın hayat kısadır 3 gunluk dunyada hayatınızı Bilgisayarın karşısında geçirmeyin ben geçirmek zorundayım Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.

Son ve Tek elveda

Bu arada RoA pes ettim çekildim karşından RoA nın arkasında kimlerin oldugunu herkez bilir neyse şimdi azımı açmıyım konu kılıt yer

Hakkınızı helal edin
Ottopsylancet Ufuk
Gel ne olursan ol yine gel
Hz.Mevlana

SANCAK SUNUCUSU

Yaz dostum Sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı

Yatsam Dahi Hapis Çıkışıda var Kapişş
Kullanıcı avatarı
Kiddle
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: 2013 e kadar yokum ondan sonrada

Mesaj gönderen Kiddle »

emin ol çok sevindim Kuklacı bir dengesiz küfürbazdan daha kurtuluyor

ne diyim adalet yerini bulmuş
:twisted:
Sukumiyee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sukumiyee »

Kiddle yazdı:emin ol çok sevindim Kuklacı bir dengesiz küfürbazdan daha kurtuluyor

ne diyim adalet yerini bulmuş
:twisted:

Sana 3 ay önce bedduva ettim Yüce Yaratan mazlumun dua sını er yada geç yerine getırırmıs çarını kım çaldıysa allah razı olsun ondan senın gıbı yalancı alçak [içerik silinmiştir] namussuz bir oyuncuyu sunucudan attı.İstersem ben banımı kaldırırım çunku 3 yıllık blok yemek ıcın bı b*k yapmadım cunku kendımı bılırım ben!!!
Ottopsylancet Ufuk
Gel ne olursan ol yine gel
Hz.Mevlana

SANCAK SUNUCUSU

Yaz dostum Sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı

Yatsam Dahi Hapis Çıkışıda var Kapişş
Kullanıcı avatarı
Kiddle
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kiddle »

ulan kaç kurusluk adamsın ilk önce ahlak çercevesi içinde tartısmayı öğrn dicem ama nerde ahlaksızlığın küfrün bini binpara yalakalık sende 2 cümle kurduğun insanların arkasından köpek oluosun onlar seni tersleyince basıyosun küfürü caresizce aciz insan

şimdi defol git :evil:

cezanında çok yerinde olduğnu söyliyim senin nherkes nası bi adam olduğunu biliyor
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön