O Artık Lodos Devrime Geliyor...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

O Artık Lodos Devrime Geliyor...

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Evet arkadaşlar ben artık lodosum arz klanındaki yabancı kökenli vatandaşların artması sebebi ile artık lodos oluyorum. Sevinenler sevinsin üzülenler üzülsün.
Bende ilk olarak emlerde arzlara uygulattığım taktiği lodoslara uygulattıracağımAyrıca Ve 16 kişilik sığınak ve migrat grubu kurup hepinize item düşürmeye çalışacağım.

Gruplar isimler tamamlanınca belli olacak.

6 ŞİFACI
6 BÜYÜCÜ
2 TANK
2 YARI TANK

İSİMLERİNİZİ BURADAN YAZDIRABİLİRSİNİZ

ŞARTLAR;

KESİNLİKLE KULLANDIĞI KARAKTERİN ÖZELLİKLERİNİ ER MEYDANINDA GEREKSE GRUP BÖLGELERİNDE BİLMESİ OLACAK ZATEN TEKLİF GÖTÜRÜLENLER DIŞINDAKİLER TESTE TABİİ TUTULACAKTIR
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: O Artık Lodos Devrime Geliyor...

Mesaj gönderen RunsaA »

Way batu süpersin yaa senin kadar azimli bi çocuk görmedim DD arzda bulamadığın katkıyı inş lodoslarda bulursun ama onlarada arzdaki gibi konuşma ve davranma onlardanda bıktırtma kendini :D:D:D nese sana lodos klanında başarılar DD bidaha dönmezsin umarız DD
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

RunsaA yazdı:Way batu süpersin yaa senin kadar azimli bi çocuk görmedim DD arzda bulamadığın katkıyı inş lodoslarda bulursun ama onlarada arzdaki gibi konuşma ve davranma onlardanda bıktırtma kendini :D:D:D nese sana lodos klanında başarılar DD bidaha dönmezsin umarız DD
Kullanıcı avatarı
Dismotixfireman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dismotixfireman »

Ulan allah kahretsin güzelim klan bozulcak herhalde bu dingil gelior.Of ya arz olucam vallaha gün gectikce lodoslardaki mallar artıyor.(Sözüm tüm lodoslara değil bazılarına)Ya iyidinsn arzda kalsaydın. :evil: :evil: :evil:
Her Şey Vatan İçin..!

Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Dismotixfireman yazdı:Ulan allah kahretsin güzelim klan bozulcak herhalde bu dingil gelior.Of ya arz olucam vallaha gün gectikce lodoslardaki mallar artıyor.(Sözüm tüm lodoslara değil bazılarına)Ya iyidinsn arzda kalsaydın. :evil: :evil: :evil:
Merhaba ,

Lodos klanına yeni birisinin katılmasına Hoşgeldin diyeceğinize Adama hakaretler yağdırıyorursunuz. Utanıyorum.

Kişiliği her ne olursa olsun sonucta bu bir oyun. Gerek yapılan yanlışlıklar gerek oyunda gösterdiği başarılar kendisini ya yüceltir ya da düşürür. Sonucta dediğim gibi oyun burası. Kişileri Gerçek Hayattaki Durumlarına göre değerlendirebilirsiniz.

---

Hoşgeldin Batuhan Lodos Klanında Umarım İstediğin Arkadaşlıklar , İstediğin çevre , İstediğin Devrim'i :) yapmayı başarırsın.

Sagoist / Byfth
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

RunsaA yazdı:Way batu süpersin yaa senin kadar azimli bi çocuk görmedim DD arzda bulamadığın katkıyı inş lodoslarda bulursun ama onlarada arzdaki gibi konuşma ve davranma onlardanda bıktırtma kendini :D:D:D nese sana lodos klanında başarılar DD bidaha dönmezsin umarız DD

teşekkür ederim
Dismotixfireman yazdı:Ulan allah kahretsin güzelim klan bozulcak herhalde bu dingil gelior.Of ya arz olucam vallaha gün gectikce lodoslardaki mallar artıyor.(Sözüm tüm lodoslara değil bazılarına)Ya iyidinsn arzda kalsaydın. :evil: :evil: :evil:
kardeş sevmeyebilirsin oyununa bak
Elfetih yazdı:

saol fatih ancak lise 1 den sonraki sene için bölüm seçmem lazım bu sene en zor senem okulum ilk defa anadolu lisesi olduğu için çok değişik bu yüzden asıl patlamayı yazın yapıcam şimdiden alt yapıyı kuracağım 25 lwl çarlar filan yapıcam okulum oyundan daha önce gelir bu yüzden ilk önce altyapı
Merhaba ,

Lodos klanına yeni birisinin katılmasına Hoşgeldin diyeceğinize Adama hakaretler yağdırıyorursunuz. Utanıyorum.

Kişiliği her ne olursa olsun sonucta bu bir oyun. Gerek yapılan yanlışlıklar gerek oyunda gösterdiği başarılar kendisini ya yüceltir ya da düşürür. Sonucta dediğim gibi oyun burası. Kişileri Gerçek Hayattaki Durumlarına göre değerlendirebilirsiniz.

---

Hoşgeldin Batuhan Lodos Klanında Umarım İstediğin Arkadaşlıklar , İstediğin çevre , İstediğin Devrim'i :) yapmayı başarırsın.

Sagoist / Byfth
Vatanxduty
Wildpisagor

GALATASARAY
Gencxataqan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Gencxataqan »

Dismoti fireman adama h.q diyecegine hakaret edion senin ne oldugunu herkes bilio :D
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Bir köprüdeydim aşağıda ateş arkamda melek önümde şeytan sordular kimsin kimin tarafındasın intikammı affetmekmi sürdürmekmi yok etmekti. Ancak her zaman üçüncü yol vardır oda köprüden atlamak 8-)
Vatanxduty
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Stromm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stromm »

Sen çok fazla tv izlion tv'nın başından kakta kafanı camdan çıkar 100 yaşınada qelsn hala 12 yaşındakı çocuksun.....Ayrıca neden lodos olduğunuda herkez çok iyi biliyor...
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░

..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

Lodos klanı yandı be ne devrimi he Yangın Devrimi olabilir:))
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''

“Genel Sohbet” sayfasına dön