ben MyNet Plus üyelik almak istiyorum ama her hangi bir kredi kartım yoktur. Plus alabilecegim başKA Bİr YoL vARmI? VaRSA yaZArmISıN?
TeŞEKküRLEr HeRKESe İyi OYUnlaR ...
SAYgılARımLA
:arrow: Doors :arrow:
Bi BAkaRMısın ?
Re: Bi BAkaRMısın ?
e-pin yada postaneden havale
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Bi kaç arkadaşımdan Duydugum kadarıyla mynet e-pin artık satılmıyormuş..Bn kredi kartıyla alıyorum ama havale nasıl yapılır bi bilgim yoq açıkcası..
ıspartalı :S bana e-pin degıl ptt subesınden nasıl alınıyo onun anlatılması lazımdı neyse yınede saol ılgılendıgın ıcın tsk :mrgreen: sıtede doldurdum bi belge ama ptt den parayı hangı adrese yollayacam bilebilemiyom :twisted:

- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Kendi yazdıgın bu bnde sanadoorss yazdı:ben MyNet Plus üyelik almak istiyorum ama her hangi bir kredi kartım yoktur. Plus alabilecegim başKA Bİr YoL vARmI? VaRSA yaZArmISıN?
SAYgılARımLA
Yazdım ama hala kafam güzel dünyam güzel hesabı..TheOkqn yazdı:Bi kaç arkadaşımdan Duydugum kadarıyla mynet e-pin artık satılmıyormuş..Bn kredi kartıyla alıyorum ama havale nasıl yapılır bi bilgim yoq açıkcası..
sobee ye gec ordan uyelıkaldan e-pın alabılırsın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Selamlar...doorss yazdı:ben MyNet Plus üyelik almak istiyorum ama her hangi bir kredi kartım yoktur. Plus alabilecegim başKA Bİr YoL vARmI? VaRSA yaZArmISıN?
SAYgılARımLA
Sevgili kardeşim. Mynet ten plus satın almanın 3 yolu vardır.
1* e-pin
2* Kredi kartı (odeme gerceklestıgı anda aktıf olur.)
3* Banka havlesi ile.
Kredi kartınız yok ise en saglamı banka havalesi dir. Bu da basittir. İlk .önce www.istanbuloyun.com Adresini tıklıyoruz.
Oradan mynet plus paket al secenegını tıklıyoruz. acılan sayfadan hangı uyelıgınıze plus satın alacaksanız o uyelıgınızı gırerek satın alma sayfasına ulasıyorsunuz. o sayfadan havale ile satın almayı secıyor ve devam tusuna basıyorsunuz.fatura bılgısı olusturuyor ve yıne devam dıyorsunuz.Mesafeli satış sözleşmesini elektronik ortamda okuduğumu ve anladığımı teyid ediyorum. kutucugunu ısaretleyıp satın al dıyorsunuz. ve sıze banka adreslerı ıle havale yaparken kesınlıkle havale islemınde yazdırmanız ıcın referans numarası verılıyor. o referans numarası ıle ılgılı bankaya gıdıp yıne o referans numarasını ozellıkle havale yapan memura yazdırıyorsunuz ve aksam olmasını beklıyorsunuz. aksam saat 18-19 arası plus paketınız aktıf oluyor. Yada daha hızlı olarak mynet ıletısım merkezı numarası olan 0212 328 15 15 i arayarak musterı temsılcısınden kolay ca alıyorsunuz.
Saygılarımla...
Blade
Blade