Rowxalbay Vs Sonucu..!
Rowxalbay Vs Sonucu..!
Rowxlbay 20 m Sine Vs Atıyorsun Yenilince Parasını Ödemeyecek Kadar "Uygunsuz içerik silindi." Birisisin O Kadar Kişi Gördüm Vs Atan Senin Gibi Yalancısını Görmedim,20 m İçin "Uygunsuz içerik silindi" Ortaya Kattın Ama Sen Vermedin Parayı Sana Söylenecek Laf Yok Artık..!

Persiian
Re: Rowxalbay Vs Sonucu..!
arkadaşım iyi güzelde. burda ws nin sonucunu gösteren her hangi bir yazı yok
sadece 1*0 yenildiği yazıyo 
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
O Foto Vs Atan Kişide Var En Yakın Zamanda Onuda Katıcam,Ayrıca Rowxalbay Nee Halt Yediyini ßenden İyi ßiliyor
Persiian
Burda vs yi kimin kazandığını gösteren birşey yok , ayrıca senin Rowxalbay dediğin kişi baban yaşında adam.
Ben xwolfffx le vs atarkende sen ordaydn benm 3 - 0 yenmeme rahmet onu savundun ve haklı cıkardın
oda parasınaydı .
Ben xwolfffx le vs atarkende sen ordaydn benm 3 - 0 yenmeme rahmet onu savundun ve haklı cıkardın
oda parasınaydı .
GueNT
Bırakın su soradan görme Black ' ı . Kasnıt varmı ortada ? gereksız yere forumu kırletme , gündem yapmak istiyorsun galıba
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
ßababm yaşında olabilir ama adam deyil, Xwoollffx İle Vs attığınızda parasına olduğunu görmediğimi söyledim,yoksa söke söke çıkarırdım o parayı Xwoollffx dan,Ayrıca yaptığı davranış beni ilgilendirmez,kendi gördüğümü öne sürerim ben...
Sonradan görme black dien şahsiyet ne zamandır oynadığımı biliyormusun bu oyunu,yoksa boş boğazlık edip yorum yazma benim hakkımda Bundan 1 Sene oldu Herhalde Xxxharunxx çarını kullanıyordum epeyi arkadaşım wardı senin gibiler oyunu tanığında oyunun tadı kacmaya başladı,2 item elinize qeçince kendinizi adam sanıyorsunuz,sen kendin adam sanıyonda karşındaki seni adam olarak biliyormu bi düşün..!
Xxxharunxx [Çalındı] İyi Forumlar...
Sonradan görme black dien şahsiyet ne zamandır oynadığımı biliyormusun bu oyunu,yoksa boş boğazlık edip yorum yazma benim hakkımda Bundan 1 Sene oldu Herhalde Xxxharunxx çarını kullanıyordum epeyi arkadaşım wardı senin gibiler oyunu tanığında oyunun tadı kacmaya başladı,2 item elinize qeçince kendinizi adam sanıyorsunuz,sen kendin adam sanıyonda karşındaki seni adam olarak biliyormu bi düşün..!
Xxxharunxx [Çalındı] İyi Forumlar...
Persiian
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Bekliyoruz vs sonucunu gösteren fotoyu.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Rowxalbay Forum Hesabı Yok Mu Vs Sonucunu Ondan Duysanız Daha İyi Olacak Nasıl Olsa Kos Koca Adam Yalan Söyleyecek Hali Yok..
Persiian
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
baban yasında adam parayımı düşüncek it '
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..