ölüm oyunu ve dahası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Asimiyim87
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

ölüm oyunu ve dahası

Mesaj gönderen Asimiyim87 »

Öncelikle herkese slm ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum tmm oyunun formatı güzel lvl de 49 oldu ancak oyundakı bazı şeyleri çok yetersiz buluyorum mesela grvlerden algımız ıtemler bence çok yetersız parası olan var olmayan var alamıyoruz kardesım zorlamı_? Gelelim SIGINAK MIGRAT tmm bunlarda guzel gırınce çeşitli güzel esyalar dusuor bazılarına ancak gecende buycumle beklıorum mıgratta adamalr soruor ejder asan varmı neden dedım asa olması lazım dedı :S sasırdım almadılar gruba yanı ejder asası olmayan veyahutta ashab_ı ecelı yada latıfı olmayan gıremıor sanırım yada adam secılıor bu cok sacma geldı bana oyun cok degısmıs ınsanlar menfaat pesınde ben ıstemesmıyım yada baskası ıstemesmı kadım kesılsın madenler zaten aldı basını gıdıor bazı serverler ucuzmus ama bızımkıne gelınce oo ucurmuslar fıatları adamlar pazar kazanıcak ya ben parasında esyasında madenınde degılım oynucak olan adam dostuyla beraber guzel guzel sohbet ıcındeyse bu bana yeter ama kımılerı ıtem delısı olmus oooo ıste sunu uretcem bunu uretcem esya yansıtmalar sadece yazık dıyorum bu kadar kaptırmayın kendınızı en azından söyle dönun bır etrafa bakın . Gelelım ölum oyununa ... odaya gırdımden ıtıbaren asırı bır lag o sölenen ayarları yabtım ancak oyun hala kasıor adamları tabla zor secıorum gmler ne duruyorsun dal demesın dıe ama oyun donuor o alan ve gmler katalızor yanı akrep yoluyorlar bence bu adaletsızlık surda madem eglence ıcın gırıoruz bırakın kesen kessın bırbırını bazen eglenılsın almayıversınler x30 ıksır yada farklı esya vs. Ancak ben bu oyunu çok yetersız ve zor buluyorum yeterı kadar yada ölum oyunu harıcınde farklı etkınlık yapılmıyor. Son sözum en azından ınsanları bırlıkte bıseyler yabmaya sevk eden etkınlık veyahutta farklı seyler üretın . Şurda kafa dagıtmak ıcın ve muhabbet ıcın gırıoruz cogumuz oyuna ancak yeterı kadar haz alamıyorum cogumuz oyundan ancak gercekten sogumaya basladım oyundan . . .

“Genel Sohbet” sayfasına dön