slm arkadaşlar ben karargaxdiyar bugune kadar cok arkadaşlıklar yaşadım ve cokta düşmanlık gürdüm benden artık bu kadar artık yeter bendende pess artık nede olsa bu da bi oyun herkes ne zaman nerdede bırakmasını bilmeli benden de bukadar hade selametle
ama bişiye deyinmeden gitmiyecem
arkadaşlar bazı arkadaşlarımız var kendini fazla kaptırıyo bu oyuna arkadaşlar size diyorum fazla kaptırmayın sizlere yazık olur ne de olsa bi oyun bunuda bırakılması gereken yerde bırakacaksınız bunuda cok iyi bir şekilde düşünün bu oyunu oynadıkca elinize bişi gecemez zevk olsun diye oynar insan ama bazılarınız o kadar kaptırıyoki denilecek bi laf bulamıyorum artık
KENDİNİZE İYİ BAKIN
Artık Yeter Oyun Buraya Kadarmış VeDa===(((
Re: Artık Yeter Oyun Buraya Kadarmış VeDa===(((
Selametle kardeşim.
Hayatında , mutluluk , huzur ve başarı seninle olsun.
Söylediklerine katılmamak elde değil.
Arkadaşın Dediklerine Aynen Katılıorm Oyun oyunluktan Çıktı artık ,Millette bi item bi para bi nam yapma hevesidir gidior arkadaşlar sonuçta bir oyun sanal ortam , insanlar birbirlerini kırıor hiç sebepsiz yere kalpler kırılıoyor . neymis efendim o beni kesti , o sebepten dolayı insanlar birbilerine saygısız saygısız kelimeler kullanıyor.Kavgalar ediliyor oyunda istediğim şey dostlukta oda kalmadı en sevdiğim insan benim çarlarımı çaldı .Oyun bitti bizim için nerde dostluk arkadaşlık biz ordayız gerisini bos koy ...
>>> Kafcı <<<
>>> Kafcı <<<
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
AlpAykan yazdı:Selametle kardeşim.
<)