beta isimleri ve berber hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Swider
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

beta isimleri ve berber hk.

Mesaj gönderen Swider »

arkadaşlar

Kod: Tümünü seç

bence beta isimleri geri getirilmeli ve berberde acılmalı herkez tipini değiştirebilmeli, eskiden isimler cok havalı duruyodu değişmesi güzel olur 
bence değişmeli hade arklar hep birlikte code içine yazdıgım seyi yollarsak belki olabilir ben yolluyorum...
ResimResim
ResimResimResim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: beta isimleri ve berber hk.

Mesaj gönderen Vandervaart »

Okulda açılsın Umut ve diğer çocuklarımızı oraya göndeririz =)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

bencede berber süper olur benim kafa kel :D ara sıra değişik modeller denemek isterim acıkcası :D
<)
Kullanıcı avatarı
bRock
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen bRock »

Swider yazdı:arkadaşlar

bence beta isimleri geri getirilmeli ve berberde acılmalı herkez tipini değiştirebilmeli, eskiden isimler cok havalı duruyodu değişmesi güzel olur 
bence değişmeli hade arklar hep birlikte code içine yazdıgım seyi yollarsak belki olabilir ben yolluyorum...
Berber Hakkında Birşey Söyleyemem Fakat,İsimler Beta olunca Herkes İsminin Harflerini büyük Küçük Yazacak yani bu iletişimi zorlar Mesela biri Birşey satacak sana Acil lazım İsmini /f Xblock Yazıp Kolayca bulmak var /f xxXxbLoCkKxxxX Yazarak defalarca deneyerek bulamamak var bilmem anlatabildimmi.
CTRL+W YAP RESİMİ GÖR xD
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MykonS »

Berbere katılıyorum yanınada kuaför şaçları boyatmak için diğer taraftada yüz şekli değiştirebilme yeri olsun mısır çarşısında kapalı dükkan çok
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

bRock yazdı:
Swider yazdı:arkadaşlar

Berber Hakkında Birşey Söyleyemem Fakat,İsimler Beta olunca Herkes İsminin Harflerini büyük Küçük Yazacak yani bu iletişimi zorlar Mesela biri Birşey satacak sana Acil lazım İsmini /f Xblock Yazıp Kolayca bulmak var /f xxXxbLoCkKxxxX Yazarak defalarca deneyerek bulamamak var bilmem anlatabildimmi.
büyük we küçük harfi karıştırmak için bayaqı uqraşmak lazım ama
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön