Kod: Tümünü seç
bence beta isimleri geri getirilmeli ve berberde acılmalı herkez tipini değiştirebilmeli, eskiden isimler cok havalı duruyodu değişmesi güzel olur
Kod: Tümünü seç
bence beta isimleri geri getirilmeli ve berberde acılmalı herkez tipini değiştirebilmeli, eskiden isimler cok havalı duruyodu değişmesi güzel olur
Berber Hakkında Birşey Söyleyemem Fakat,İsimler Beta olunca Herkes İsminin Harflerini büyük Küçük Yazacak yani bu iletişimi zorlar Mesela biri Birşey satacak sana Acil lazım İsmini /f Xblock Yazıp Kolayca bulmak var /f xxXxbLoCkKxxxX Yazarak defalarca deneyerek bulamamak var bilmem anlatabildimmi.Swider yazdı:arkadaşlarbence değişmeli hade arklar hep birlikte code içine yazdıgım seyi yollarsak belki olabilir ben yolluyorum...Kod: Tümünü seç
büyük we küçük harfi karıştırmak için bayaqı uqraşmak lazım amabRock yazdı:Berber Hakkında Birşey Söyleyemem Fakat,İsimler Beta olunca Herkes İsminin Harflerini büyük Küçük Yazacak yani bu iletişimi zorlar Mesela biri Birşey satacak sana Acil lazım İsmini /f Xblock Yazıp Kolayca bulmak var /f xxXxbLoCkKxxxX Yazarak defalarca deneyerek bulamamak var bilmem anlatabildimmi.Swider yazdı:arkadaşlarbence değişmeli hade arklar hep birlikte code içine yazdıgım seyi yollarsak belki olabilir ben yolluyorum...Kod: Tümünü seç