1m bonoyu 500m yapmişlar ve Halime teyzeye satmişlar

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
word834
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

1m bonoyu 500m yapmişlar ve Halime teyzeye satmişlar

Mesaj gönderen word834 »

İçerik silindi. Forum hesabınız kapatıldı!
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: 1m bonoyu 500m yapmişlar ve Halime teyzeye satmişlar

Mesaj gönderen xFirelifex »

Bence senin tek derdin bonolarımızı sattırmak ;)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
word834
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen word834 »

Sakın Haaa !!! bono satmayınn benden uyari
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Datalarla Oynayıp 1 Milyarda Yapabilirsin 1m luk Bonoyu Ama İşini Görmez , O Kadar Saf Değiller Sen Datadan 2 Dakikada 500m Yap Bonoyu Sonra Sat Mantığına Yatıyormu? :)Hiçmi İşiniz Yok Saçma Saçma Şeylerle Uğraşıyorsunuz :D
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
word834
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen word834 »

Kardes ben dosyayii indirip inceledimm classes.xlm dosyası ile artı launcher ve istanbul.exe dosyasıylada oynamıslar biraz farklı bıss yanı senın dusundugun gıbı classes da price bolumunu deişmemişler sadece encoding="iso-8859-9"?>
olan classes dosyası normalde encode olmus haldeyden decode yapmişlar degerleri yazip tekrar encoding="iso-8859-9"?> şeklinde encode yapmişlar arti istanbul.exe assembly debug (ollydbg..vs) yardımıyla bişş yapmişlar die dusunuyorum

Lutfen acıgı kapayınn yöneticilerden rica ediyorum Çünkü bu açik çalisiyor
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

5 Adet iletin gözüküyor ve insanların sana güvenmelerini bekliyorsun. Yani diyorsun ki 2 sene önce çıkarılıp sorun olmasın diye kaldırılan bonoların hala hatalı olduğunu düşünelim. İnsanlar classes gibi xml tabanlı değiştirildiğinde sadece silüet gibi bizim makinemizde etki edecek dosyaları değiştirip başkalarını kandıracaklar. Eğer bundan 3 sene önce demiş olsaydın sana "HANRY" derdim classesla oynayıp ametisti açık pembe olarak gösterebilmişti. ve insanlara yutturmuştu. Tabi sonrasında açık düzeltildi ve günümüz haliyle sadece sizin bilgisayarınızdan gözükebilecek bir yapıya dönüştü.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Vguard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Vguard »

YaLnIzKaLp yazdı:Datalarla Oynayıp 1 Milyarda Yapabilirsin 1m luk Bonoyu Ama İşini Görmez , O Kadar Saf Değiller Sen Datadan 2 Dakikada 500m Yap Bonoyu Sonra Sat Mantığına Yatıyormu? :)Hiçmi İşiniz Yok Saçma Saçma Şeylerle Uğraşıyorsunuz :D
doğru söylüyorsun..datadann herşeyi yapabirsin.. :)adamın teki datalar ile oynamışş.. gitdi meteor arz kalaye kastı k.p sini defoldu gitti muhafızlar işletemiyo bile..böyle hilelere kanmamak lazım :)
Resim
[spoiler]YÜKLENİYOR
Resim[/spoiler]
Kullanıcı avatarı
Vguard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Vguard »

word834 yazdı:Resim

resim linki buymus D
bi dakka kardeş benim bildigim kendi karekterinin cantasını görebilirsin.. sen onun cantasını nasıl gösterionn bu işte bir iş var
Resim
[spoiler]YÜKLENİYOR
Resim[/spoiler]
Kullanıcı avatarı
word834
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen word834 »

Vguard yazdı:

resim linki buymus D
bi dakka kardeş benim bildigim kendi karekterinin cantasını görebilirsin.. sen onun cantasını nasıl gösterionn bu işte bir iş var

kardes orda ismi karalanmıs olan cantasında 1 tane iridyum 100 kusur m parası olan adam 1 lvl lık adam ve kendi cantasi baskasının cantasına bakmıoo

ikinci bi konuya gelirsek beyler ben burda acık var alın kullanın demiorumm yöneticiler görsün bu açıgı die konu actım

ayrıcada classes dosya doru ustunde işlem yapınca sadece kendi pc de etkili olur ama beyler bunu siz kaba saba xlm dosyasını acip price degerini deiştirerek yapıyorsunuz Adamlar yazılımcı inanin sizin bildiginiz bilgilerin 100 katına sahiptirler

tekrar dedigim gibi dosya sadece classes.xlm ile yapılmıs bişeyy deil istanbul ve launcher dosyasıylada oynanmiş gercek dosya google da cirit atıo 1m bonoyu 500m yazan buna ulasıyor ben bu nedenle diyorum kimse haksız yere bişey kazanmasın die
Kullanıcı avatarı
word834
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen word834 »

Vguard yazdı:

resim linki buymus D

resmi ben çekmedim bono acıgını bulan adam foruma koymus resmi bende linkini koydumm
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön