Karekterlerım bosaLtıLmıs :(
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Karekterlerım bosaLtıLmıs :(
Selamın aleykum oyuna gıRmıordum bır kaç haftadır kasa cara bakayım dedım 1 mıLyar paramı caLmıslar yapacak bısey yok sadece param gıtmıs buRdan pc ıme kayglor atan oyuncuya seslenıoRum Ensonxleonar,Leonarxxsıfacı Ensonbaşkentlıxx Gırıp sılebıLırsın saten sıfremı Sobee yonetımının yuuznden degıstıremıordum
Mynetı ozledım eskı ıkvyı ozledım Eskı Gm Lerı eskı yonetıcıLerı 39 levellerı ozledım
o kadar harcadım emekler bır kerede gıtı

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Re: Karekterlerım bosaLtıLmıs :(
Böylelerinin allah belasını versin benim 39 da 210m para 237 adetde 10m lik bono gitti ....
BöyLerine insan diyenLerin ben varya....BunLar isnan degil ahmet en ii ben analrım onLar çalındıktan sonra kendime gelemedim eceli zor ürettim işte daha nediyim yazık olmuş emeklerine daha önce charı soyulmuş biri olarak çok üzüldümm..
BöyLerine insan diyenLerin ben varya....BunLar isnan degil ahmet en ii ben analrım onLar çalındıktan sonra kendime gelemedim eceli zor ürettim işte daha nediyim yazık olmuş emeklerine daha önce charı soyulmuş biri olarak çok üzüldümm..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
ahmet olum sen sakatmısın lan
(( nıye mıllete msn verıyon hadı verdın nıye dosya kabul edıyorsun bılmıyormusun ortalık serefsız kaynıyor
((( yapacak bır sey yok artık gıden para olsun canını sıkma sakın zaten oyunu bırakmıstın boylesı daha ıyı olmus senın ıcın derslerıne asılırsın
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
ctr + Alt +delete ye bas görev yöneticisin aç Kullanıcılara gel orada sen den başka biri gözküyor mu bak bakayım keyloger var mı pc de senden başkası yönetiyor mu bilgisayarı
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
tek kullanıcı gozukuorctr + Alt +delete ye bas görev yöneticisin aç Kullanıcılara gel orada sen den başka biri gözküyor mu bak bakayım keyloger var mı pc de senden başkası yönetiyor mu bilgisayarı

LeoNaR
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tek kullanıcı gosterıyorsa keyloger yoktur. Şifreyi bilen biri boşaltmıştır.
Gecmıs olsun..
Gecmıs olsun..
- HeLLXSWoRD
- Salgın Koruyucusu
GEçmiş olsun Kardeşim.
ZAmanında Benimde ÇArımı Böyle Soydular. BEnde Kuklacı Sunucusuna Taşınmak zorunda KAldım.
ZAmanında Benimde ÇArımı Böyle Soydular. BEnde Kuklacı Sunucusuna Taşınmak zorunda KAldım.
Etikete Gerek Yok Eskiler Bizi Tanır Yeniler Örnek Alır.
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
ımkansız kardeş kasa caRının sıfresını benden başka bılen yok hatta uyeLıkını bıle sobee ydı,+ ayrı ayrı 3 hesapıma gırmısler :STek kullanıcı gosterıyorsa keyloger yoktur. Şifreyi bilen biri boşaltmıştır.
Gecmıs olsun..

LeoNaR
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
Geçmiş olsun kardeşim , nası bişey olduğunuda bilirim bnmde başıma geldi insan üzülüyo o kadar emek gitti die ama yapcak bişey de yok , insanlar emek hırsızlığı yapmaya devam etsinler ellerine ne geçiyo bilmiyorum ama şunuda bilsinler bana sana koymaz 2 güne daha iyisini yaparız

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com