Hırsızlık Olayları Bitmiyor Lutfen içeri (Profosyonelce)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxxpanterxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Hırsızlık Olayları Bitmiyor Lutfen içeri (Profosyonelce)

Mesaj gönderen xxxpanterxx »

Evet Arkadaşlar Bu Es ki İKV nerde diyen arkadaşlırımıza artık bende diyorum eskiden hırsızlık olayı %1 gibiydi ama şimdi tavan yapmış gibi Qmerxx bana para verebilirmisin yuzuk alcam arkadaşda oyundan tanıdıkdı mahaleden değildi işte bana ben sana yamuk yapmam biliyosun dedi sonra verdim dedim ki 3 gun sonra ver parayı olay bole ama sonra 3 hafta geçti goruyorum hala vermiyor diyoki sonra omer koyde yarın fln gelir dedi 2 gun sonra tekrar dedim yasaklıya ekledi hemen Hadi Bunu Geçtik Rallici ver para kasıyım diyo veriyom az daha az daah ver diyo :D VERİYOZ KASMIYO olduruyo bizi sonra tekrar gelmişim oraya bi bakşımı cıkmış bolelerine dikkat ediniz lutfen ! Ozellikle o omere uzuluyom Bu şeyi bana nasıl yapabilir bide isterken knk diyo onceden git bi yha filan diyodu Para insanın gozunun kör etmiş bir arkadaşının para için sattı Boleleri Para için babasını bile satar... Benden bu kadar Lutfen Qmerxx ve Rallici arkadaşlarımızla muhattap olmayalım ne kadar yakın gozuksede en sonunda bir ihanet eder !...
Bir gün herkes barış olacak...
Kullanıcı avatarı
melikee
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: Hırsızlık Olayları Bitmiyor Lutfen içeri (Profosyonelce)

Mesaj gönderen melikee »

:DDD
Seven sever sevmeyen s. olup gider senden öncede vardım bu dünya sensizde döner
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hırsızlık Olayları Bitmiyor Lutfen içeri (Profosyonelce)

Mesaj gönderen mitmet »

Qmerxx bana küfür etmişti maden çekiyorum diye :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Sohbet” sayfasına dön