Hırsızlık Olayları Bitmiyor Lutfen içeri (Profosyonelce)
- xxxpanterxx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Hırsızlık Olayları Bitmiyor Lutfen içeri (Profosyonelce)
Evet Arkadaşlar Bu Es ki İKV nerde diyen arkadaşlırımıza artık bende diyorum eskiden hırsızlık olayı %1 gibiydi ama şimdi tavan yapmış gibi Qmerxx bana para verebilirmisin yuzuk alcam arkadaşda oyundan tanıdıkdı mahaleden değildi işte bana ben sana yamuk yapmam biliyosun dedi sonra verdim dedim ki 3 gun sonra ver parayı olay bole ama sonra 3 hafta geçti goruyorum hala vermiyor diyoki sonra omer koyde yarın fln gelir dedi 2 gun sonra tekrar dedim yasaklıya ekledi hemen Hadi Bunu Geçtik Rallici ver para kasıyım diyo veriyom az daha az daah ver diyo
VERİYOZ KASMIYO olduruyo bizi sonra tekrar gelmişim oraya bi bakşımı cıkmış bolelerine dikkat ediniz lutfen ! Ozellikle o omere uzuluyom Bu şeyi bana nasıl yapabilir bide isterken knk diyo onceden git bi yha filan diyodu Para insanın gozunun kör etmiş bir arkadaşının para için sattı Boleleri Para için babasını bile satar... Benden bu kadar Lutfen Qmerxx ve Rallici arkadaşlarımızla muhattap olmayalım ne kadar yakın gozuksede en sonunda bir ihanet eder !...
Bir gün herkes barış olacak...
Re: Hırsızlık Olayları Bitmiyor Lutfen içeri (Profosyonelce)
Seven sever sevmeyen s. olup gider senden öncede vardım bu dünya sensizde döner
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hırsızlık Olayları Bitmiyor Lutfen içeri (Profosyonelce)
Qmerxx bana küfür etmişti maden çekiyorum diye :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!