Büyücü

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
kymt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Büyücü

Mesaj gönderen kymt »

Öncelikle herkese selam arkadaşlar bi sorum olacak ben yeni bir büyücü açtım yeteneklerini nasıl dağıtmalıyım?
Kullanıcı avatarı
Swider
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyücü

Mesaj gönderen Swider »

elektrik ve bilgisi 15
buz ve bilgisi 15
direnç kırma 15
zihin 15
kutub 1
tasla 5
medi 1

1 puan kafana göre
ResimResim
ResimResimResim
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Staffers »

Swider yazdı:elektrik ve bilgisi 15
buz ve bilgisi 15
direnç kırma 15
zihin 15
kutub 1
tasla 5
medi 1

1 puan kafana göre
kesinlikle yanlış 1 bilgi vermişsin arkadaşımıza ilk olarak 49a en basit kasmalık yetenekler

Meteorit Ve Bilgi 15
Buz Ve Bilgi 15
Kons. 15
Zihin 15
Tesla 1

49dan sonra ofasif dövüşen savaşcılar için klan yetenek dağılımı söyle olmalıdır

meteorit 15 bilgi 15
buz 15 bilgi 15
d.kırma 15
zihin15
kutup 15

Grup Bölgelerinde İse

Buz 15 Bilgi 15
Yıldırm 15 Bilgi 15
D.kırma 15
Zihin 15
Büyü Bozma 5
Tesla 5

NOT:GRUB BÖLGELERİNDE BÜYÜ HASARI YILDIRIM DİZMEKTE FAYDA VAR..
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Grtup bölgelerinde büyü bozma 5 ile kırın siz 45 dakikada bitirilebilinecek kenanı 2 saatte bitirirsiniz :D
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

VBMaSTeR yazdı:Grtup bölgelerinde büyü bozma 5 ile kırın siz 45 dakikada bitirilebilinecek kenanı 2 saatte bitirirsiniz :D
5 puan öylesine werdim gblere illaki şifacı bb15 olan gırcek o cozecek kardesım bılıp bılmeden yorum yapma oke :)
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Staffers yazdı:
VBMaSTeR yazdı:Grtup bölgelerinde büyü bozma 5 ile kırın siz 45 dakikada bitirilebilinecek kenanı 2 saatte bitirirsiniz :D
5 puan öylesine werdim gblere illaki şifacı bb15 olan gırcek o cozecek kardesım bılıp bılmeden yorum yapma oke :)
Sizin serverın şifalarının puanları fazla ki rahat rahat büyü bozmaya 15 veriyorlar ve gereksiz birşey :D Ayrıca ben dalgınlığımla yanlış bişey yazmışım sende üstüne etmişin yani :D

Çok bilen arkadaşım grup bölgelerine verdiğin toplam puan sayısı 100

Normal şartlarda 49*2 = 98 puanımız var sizin server da demek ki 2 puanda fazla.

Ayrıyetten 49 dan sonra verdiğin puanlarım toplamıda 105 ediyor. Sanırım size yeni seviyeler geldi ....

Ayrıca grup bölgelerinde en kötü ihtimalle 1 meditasyon, kudret iksiri harcamanızı ve vakit kaybından kurtulmanızı sağlayacaktır. Benim meditasyonum 5 ejder asa ile junonda iksir kullanmıyorum.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

VBMaSTeR yazdı:
Staffers yazdı:
Sizin serverın şifalarının puanları fazla ki rahat rahat büyü bozmaya 15 veriyorlar ve gereksiz birşey :D Ayrıca ben dalgınlığımla yanlış bişey yazmışım sende üstüne etmişin yani :D

Normal şartlarda 49*2 = 98 puanımız var sizin server da demek ki 2 puanda fazla.

Ayrıyetten 49 dan sonra verdiğin puanlarım toplamıda 105 ediyor. Sanırım size yeni seviyeler geldi ....

Ayrıca grup bölgelerinde en kötü ihtimalle 1 meditasyon, kudret iksiri harcamanızı ve vakit kaybından kurtulmanızı sağlayacaktır. Benim meditasyonum 5 ejder asa ile junonda iksir kullanmıyorum.
arkadasım dalgınlıktan yanlıs yazms olabilirim fakat bizim sunucuda şifacıların yetenek dağılımı cok değişik bence sunucuyu bilmediğin için yorum yapma sunucumuza
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

Staffers yazdı:
VBMaSTeR yazdı:
Staffers yazdı:

arkadasım dalgınlıktan yanlıs yazms olabilirim fakat bizim sunucuda şifacıların yetenek dağılımı cok değişik bence sunucuyu bilmediğin için yorum yapma sunucumuza
Zehiri büyü bozması 1 olan ile 15 olan bir şifacı aynı bozar :D :D
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen wsyegel »

Staffers yazdı:
buz ve bilgisi 15
direnç kırma 15
zihin 15
kutub 1
tasla 5
medi 1

1 puan kafana göre
kesinlikle yanlış 1 bilgi vermişsin arkadaşımıza ilk olarak 49a en basit kasmalık yetenekler

Meteorit Ve Bilgi 15
Buz Ve Bilgi 15
Kons. 15
Zihin 15
Tesla 1

49dan sonra ofasif dövüşen savaşcılar için klan yetenek dağılımı söyle olmalıdır

meteorit 15 bilgi 15
buz 15 bilgi 15
d.kırma 15
zihin15
kutup 15

Grup Bölgelerinde İse

Buz 15 Bilgi 15
Yıldırm 15 Bilgi 15
D.kırma 15
Zihin 15
Büyü Bozma 5
Tesla 5

snn yanlıs meterolit 30 -20 lwl dan sonra işe yaramıo bnm 38 lwl var onda buz ve elk var buz ii vuruo dirençle meterolit 1 bin zor :)
ah güzel eski ikv'li günler...
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

wsyegel yazdı:
Staffers yazdı:
buz ve bilgisi 15
direnç kırma 15
zihin 15
kutub 1
tasla 5
medi 1

1 puan kafana göre

Meteorit Ve Bilgi 15
Buz Ve Bilgi 15
Kons. 15
Zihin 15
Tesla 1

meteorit 15 bilgi 15
buz 15 bilgi 15
d.kırma 15
zihin15
kutup 15

Grup Bölgelerinde İse

Buz 15 Bilgi 15
Yıldırm 15 Bilgi 15
D.kırma 15
Zihin 15
Büyü Bozma 5
Tesla 5

snn yanlıs meterolit 30 -20 lwl dan sonra işe yaramıo bnm 38 lwl var onda buz ve elk var buz ii vuruo dirençle meterolit 1 bin zor :)
sivri adada 36dan sora kasmak için meteorit kardeşim yok 30dan sonra işe yaramıyormusta betadan beri büyücü kullanıyorum 30lwlden sonra sana 10bin wurus gösterirsem ne wercen buz elk meranda iyi sivri adada kemiklere 10bin çaksana buzla bakiyim;)
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

“Büyücü” sayfasına dön