Teşekkürler...
OYUN-MODEM-BAĞLANTI ???
OYUN-MODEM-BAĞLANTI ???
Yaklaşık 1 Haftadır Oyuna Girdikten 5 Dakika Sonra NET Kopuyor.Başka Herhangi Bir Bağlantıda (Msn,Skype vb.) Böle Bişey Olmuyor.Biliyorum Oyun Yüksek Bağlantılı fakat TTNET'in aradım herhangi bir bölgesel çalışmada yapmıyolar.Bir Anlam Veremedim Bu Duruma.TAM 10 tane ANTİ-Virüs Programı ile PC yi tarattım herhangi bir virüste yok.Sadece bilgisi olanların cevap vermesini istiyorum.Modem'demi diye düşünüyorum ama alakası olmadığını biliyorum
.
Teşekkürler...
Teşekkürler...
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Re: OYUN-MODEM-BAĞLANTI ???
GÜNCEL!!!
Hala Yanı Sorunu Yaşamaktayım.Yokmu Bir Fikri Olan ?
Hala Yanı Sorunu Yaşamaktayım.Yokmu Bir Fikri Olan ?
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
GÜNCELL !!!
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Bende de oluyordu böyle birşey bilgisyara tamamen format, modeme de reset attım.Düzeldi. Modeme reset atarken kapatıp açma manasında değil arkadaki reset tuşundan attım.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Bende net hiç kesilmiyordu artık oyundayken düşüyorum ve bakıyorum nette gitmiş.Bende anlam veremedim.Oyun ile net in garip bir bağlantısı var 
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bendede oluyor ama son günlerde kesilmemeye başladı ama sorunun nededi ise ikv yüklü bağlantılı olduğu için msn veya skype açık olnca bağlantıyı kaldıramayıp yani ikv-msn&facebook&skype vs gibi şeylerin hepsi açık olnca veya face msn diyelim açık olunca net kesiliyor bunun çözümünü bende bulamadım ama ikvye girdiğimde msni felan kapatıp girdiğimde kopma yaşamıyorum.

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Windows XP kullanırken Hem msn,hem skype hemde net açıkken böyle sorunlar yoktu. 
Windows 7 ye geçince böle sıkıntılar olmaya başladı. :ugeek:
Windows 7 ye geçince böle sıkıntılar olmaya başladı. :ugeek:
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Herşeye hazır cevap üstün zekalı gmlerimizin 20 gündür bu konuda bi yorumları yok
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps