GRUP BÖLGELERİNDEKİ EŞİTSİZLİK

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

GRUP BÖLGELERİNDEKİ EŞİTSİZLİK

Mesaj gönderen ARGOS »

Arkadaşlar bildiğiniz üzere sıgınklarda sadece tak ıdüşmektedir ama Migratta ise sadece zırh düşmemektedir.Migratta Junonda hem takı düşürebilirsiniz hem de zırh.Ama sıgınkta sadece takı.Migratta her ikside düşüyorsa sıgınaktada düşsün.Migrata ejderimiz yok diye almıyorlar ama sıgınakta çok rahatım.Lütfen Kenandan da zırh düşsün.Yoksa bu gidişle zırhımız olamyacak Ejder üretmeden.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Re: GRUP BÖLGELERİNDEKİ EŞİTSİZLİK

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Elektrk dırencını fulleyerek kenanı rahatlıkla kesersın o yuzden zırh duşmezsı sence mantıklımı ?
Zırhı bu kdr basıt bı yaratık keserek dusurmek mantıklı gelmıyor çünkü kenanı 3 kısı kesmıştık
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

aldatmaz2012 yazdı:Elektrk dırencını fulleyerek kenanı rahatlıkla kesersın o yuzden zırh duşmezsı sence mantıklımı ?
Zırhı bu kdr basıt bı yaratık keserek dusurmek mantıklı gelmıyor çünkü kenanı 3 kısı kesmıştık
Olabilir.Sonuşta Kenan da bir Boss Junon da bir Boss tur.Ozaman Junondan da takı düşmesin olsun bitsin.Kenanı kaç kişi kestigi beni ilglendirmez.Bu olayı İKV Destek Takımına da bildirdim.Biliyorum ki bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarımız çoktur.Rahatsız olan arkadaşlarımız Lütfen İkv Destek > Öneri kısmına bu olayı bildirsinler.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Harunyus »

Airbus kardeşim, sadece post kasmak için her konuya yorum atıyosun ki en sevmediğim şey nefret etmeye başladım. İkincisi 3 aydır açıklığa kavuşamayan bir konu bu zorlama yani. Git paranı kas ejderini üret. Bak ürettim, ilk kez kestim ve zırhımı aldım ;)
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Harunyus yazdı:Airbus kardeşim, sadece post kasmak için her konuya yorum atıyosun ki en sevmediğim şey nefret etmeye başladım. İkincisi 3 aydır açıklığa kavuşamayan bir konu bu zorlama yani. Git paranı kas ejderini üret. Bak ürettim, ilk kez kestim ve zırhımı aldım ;)

Laf'a baq /gül :P

Herkes yapamıo onu :D 350m vermek adamı öyle bi koyarkı :D
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

Harunyus yazdı:Airbus kardeşim, sadece post kasmak için her konuya yorum atıyosun ki en sevmediğim şey nefret etmeye başladım. İkincisi 3 aydır açıklığa kavuşamayan bir konu bu zorlama yani. Git paranı kas ejderini üret. Bak ürettim, ilk kez kestim ve zırhımı aldım ;)
Gördüm kardeşim.Hayırlı oslun zırhın bu arada.Benim post kasmak gibi bir amacım yok.Derdimizi arkadaşlar ile paylaşamayacak isek bu forumun ne geregi var öyle degilmi.Parayı kastım herşeyi aldım sadece 3 mavi kaya eksigim kaldı.Mübarek neredeyse 2 ayda piaysa 2 ye katlandı.Mavi topazı 5m e alıp satarken şu an 10m e alamıoyruz.Bilseydim böyle oalcagını kasaya stok yapardım :) Sizlerde bir el atsanız şu piyasaya fiyatlar düşse.Ama İkv oyuncularının işşine geliyor.13 - 15 me satmak.Az kaldı bu fiyatlar en fazla 3 ay sonra tekrar düğşecek inşallah.En fazla gelecek yaz Ejder li olarak aranızdayım Harunyus.Grupta 1 kişilik yer ayırın.Şu an sığınaga tam gaz devam. :D
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

adresbu yazdı:

Laf'a baq /gül :P

Herkes yapamıo onu :D 350m vermek adamı öyle bi koyarkı :D

Yasin adama koysa yine yeter koymakdan daha beter ediyo.Adamı yerden yere vuruyo. :D
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya

“Genel Sohbet” sayfasına dön