ORANTISIZ İTEM DÜŞMESİ

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
amonxra
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: BiziFarklı Clan

ORANTISIZ İTEM DÜŞMESİ

Mesaj gönderen amonxra »

ister sığınak olsun ister migrat fark etmiyor.Örneğin sığınağa bi çok defa girdik arkadaşta 3 adet maraton adam ayakkabı var ama olmayanda hala yok bu çok büyük saçmalık migratta aynı; item düşene aynı itemden 10 sefer düşüyor düşmeyen hala bekliyor.Bu orantısızlık ne kadar daha sürer acaba ? kutu alın diye yalvarıyosunuz alanlara yok plus olmayanlara sürekli item düşüyor.Bu item dağılımını düzeltmenin zamanı geldide geçiyor bile.Üstelik öyle şanslı arkadaşlar varki bir çantadan 3 takı alabiliyor üstelik üç itemli :)) Allah şanslarını daim etsin.Ama bu saçmalığıda bi son verin artık.
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: ORANTISIZ İTEM DÜŞMESİ

Mesaj gönderen Enderxangel »

Hak veriyorum sana.Yani pluslı birisiyle plussız birisi arasındaki fark cidden çok az bu oyunda.Bu oranı ayarlamaları yararlı olabilir.
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: ORANTISIZ İTEM DÜŞMESİ

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Enderxangel yazdı:Hak veriyorum sana.Yani pluslı birisiyle plussız birisi arasındaki fark cidden çok az bu oyunda.Bu oranı ayarlamaları yararlı olabilir.
Cok yanılıyonuz Ben ' seneye yakın plussuz gezdım ve hıc bısıy dusmedıı Ama savacıma bu sene 3 aylık plus aldım cogunluk ona dusuyor kanıtıda zırh ++takılar sıfayla okadar cent++junon kestım 1 tane yucelen zırh pant cıktı baska bısıy yok fark ortada sız bana sorun gerısı boşş.xD
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Sohbet” sayfasına dön