Kolay Savaşçı Kasma Taktikleri

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Kolay Savaşçı Kasma Taktikleri

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Öncelikle şunu söyleyebilirimki savaşçı kasmak son güncellemeden sonra değişti.Eskiye nazaran bazı dezavantajlar olmasına karşın avantajlarda eklendi.Burada paylaşacağım bilgileri sadece ben biliyorum demiyorum.Eminim bazı kısım belki benden önce bile keşfetmiştir.Eksik olduğum bölümlerde sizde bana yardımcı olursanız sevinirim.Umarım yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

Her seviyede kullanabileceğimiz taktikler:

1) Sert vuruş 1.seviyeden 49. seviyeye kadar vazgeçemediğimiz; savaşçının en önemli [belkide en çok kullanılan] yeteneğidir.
Sert vuruş olmadan savaşçının kesim bazında güçlü olamadığı son güncellemedeki defans/ofans değişikliğinden sonra daha da anlaşıldı.Ama biz sert vuruşu neden başka şeyler için de kullanmayalım ki?
Şimdi sert vuruşu kasmamızı 2 kat belkide 3 kat hızlandırabilecek şekilde nasıl kullanabileceğimizi açıklıyorum.
Kendi seviyemizin çok üstünde olmayan daha doğrusu vuruşları bizi kısa vadede öldürecek güçte olmayan yaratıkları 2 şerli yada 3 erli çekiyoruz.Bir tanesini seçip boşluk tuşu ile vurmaya başlıyoruz.Karakterimiz ilk vuruşu gerçekleştirdikten sonra başka bir yaratığı seçip hiç bir şeye basmıyoruz.Başka yaratığı seçmemize rağmen karakterimiz halen ilk seçtiğimize vuracaktır.Bu arada 2. seçtiğimiz yaratığa sert vuruş[eğer lvlimiz yetiyorsa ağır vuruş da eklenebilir] yapıyoruz.Bu sayede tek bir yaratık kesimi süresinde 2 yaratığı birden kesmiş olacağız.[en azından eskisinden daha fazla zaman kaybımız olacaktır.]

2) Biliyoruz ki buyucu ve şifacılar toplu kesim alanlarında savaşçılardan 1 adım önde.Çünkü kalkan yaratığa savaşçılardan daha önce vurabildiklerinden daha fazla ex topluyorlar.Peki biz neden yaratıklarda hiddeti ilk sağlayan olmayalım?
Eskiden bu taktiği çoğumuz kışkırtma yeteneği ile yapıyorduk ama artık kışkırtmayı ofansif savaşçılar kullanamadığı için başka yollara başvurmalıyız.Ben durdurma yeteneğinden yanayım.
Öncelikle yaratığın menziline giriyoruz(yaratık buyuk ihtimal ölüdür) buyuk ihtimal bir kaç buyucu hatta şifacıda yaratığın kalkmasını bekliyordur.Biz durdurma yeteneğini hızlı erişim bölümünde 1 numaraya alıyoruz.Bildiğimiz gibi ["] yani é tuşu en yakındaki yaratığı seçer.Migrat ta junondaki yılanı tutan kişiler bilirler.Sürekli é 1 é 1 tuşuna basıtyoruz.
Yaratık kalktığında sürekli é tuşuna basacağımız için yaratığı seçmiş olur ve 1 e basınca yaratığa durdurma atmış oluruz.Böylece yanınızdaki kişiler kessede ex size gelmiş olur.
*

*NOT: 2. önerim pek adil bir yöntem değil.Ben her zaman dayanışma içinde kesimlerden yanayım.Ama oyunun gidişatı herkesi bu tür yöntemlere sürüklüyor.

40 lvl ve sonrası için taktikler:

Burada yukarıdaki taktikler geçerlidir.Fakat artık kasmak zorlaştığı için daha hızlı kesim yapmamız gerekiyor.
Burada ilk önerime ek olarak Süpürme Vuruşu nu tavsiye ediyorum.Böylece 2 değil 3 yaratık çekebilir , ardından süpürme vuruşunu da ekleyerek 3. yaratığada hasar verebiliriz.Süpürme vuruşu 15 puanda iyi dizmemiş olsanız da 800-900 civarı hasarlar verir(eğer iyi dizmişseniz tabii ki dahada artar). Böyle düşünürsek 3 yaratıkta 3000 e kadar vuruş yapmamızı sağlayacaktır.Buda zamandan kazanmamız demektir.

Daha ilerde daha güzel taktikler de sunmaya çalışacağım.Ama bunu benim konum olarak düşünmeyin.Sizlerde önerilerinizi yazabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
ParduS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rebels

Re: Kolay Savaşçı Kasma Taktikleri

Mesaj gönderen ParduS »

Harika olmus furkan ellerine sağlık.
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Patasana »

Bu kadar titizlikle çalıştıgına göre savaşçıyı seviyosun demek :)

Güzel anlatmışsın eline saglık Furkan
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

İyi Fakat Kötü Olsda EMEĞE SAYGI HER ZAMAN...

Arkadaşımızın Dediği Gibi Güzel Ve Açıklayıcı Yazmışsın..Konun Her Zaman Güncel Durmalıdır..Savaşçı Sınıfını Bilmiyenler İçin Güzel Bilgiler İçeriyor..

Tekrar Tebrik Ederim
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Teşekkürler.Konuya kısa başladım.Uzun yazılarla baştan milletin canını sıkmak istemem.
Ve konunun güncel kalması adına sürekli bildiğimiz taktikleri yazalım.Hem konu sıkıcı olmaz.Hemde güncellenir.
Bu arada taktiklerin bir kısmı En yakın arkadaşım Türkoxkanpara[KANPARA](Berat Kanpara) ya aittir.
Kullanıcı avatarı
Ozelxharekat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ozelxharekat »

Emeğe SAygı çok iyi anlatmışşın oyuna yeni başlayan arkadşlar bu konudan yararlanabilirler bence
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

Saygılarla

Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

Güzel olmuş tebrikler.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
celik2626
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen celik2626 »

eline sağlık saol
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

ParduS yazdı:Harika olmus furkan ellerine sağlık.
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
Magicxcraft35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Magicxcraft35 »

Bilgilerimizi kendimize saklarsak sadece bize yarar mezara götüreceğime herkeze söylerim ki herkez yararlansın.
Paylaşım için sağol.Emeğe saygı.Bu arada eklemek istediğim birşey var.
39 seviyeden sonra bildiğiniz gibi yeraltında kasmaya başlıyoruz.
Bombacılara önlem almak için sarsılmaz yeteneğine de önem vermeliyiz.Aynı şekilde merandaki bombaları patlatmak için(eğer yanımızda şifa,büyü yoksa) için sarsılmaza grerek duyacağımızdan önemli bir yetenektir.Bunu söylemek istedim
Emeğe saygı.

GÜNCEL!!!
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..

Asilzade

“Savaşçı” sayfasına dön