Ceza sürem
Ceza sürem
Arkadaşlar oyunda bloklandım ama cezamın ne olduğu hakkında bilgi veren kimse yok destek bölümüne yazdım 2 yöneticiye yazdım e-mail attım hala cevap yok.Nerden öğrenirim süresinin ne olduğunu?Ceres'de yazmıyor oyunda bloklandım.
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Re: Ceza sürem
Merhaba
Cezanızla ilgili bir e-posta kullanmış oldugunuz Mynet veya TTNET mailine gönderilmektedir. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz.
Cezanızla ilgili bir e-posta kullanmış oldugunuz Mynet veya TTNET mailine gönderilmektedir. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz.
HAyır herhangi bir e-mail yok.Oyunda ban yedim o kadar bir bilgi yok başka.
aRKADAŞLAR bilen birisi yazsın lütfen ne e-posta geldi ne birşey bugün 4. gün başka ttnet hesabı açamıyorum bilgi veren yok.
Merhabalar,
Eğer bu cezayı hak etmediğin yönünde bir düşüncen varsa ;
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/default.aspx adresinden bir ceza itiraz formu doldurman mantıklı gibi görünüyor en azından bir bilgi almış olursun e-mail ile geri bildirim yaparlar...
Eğer bu cezayı hak etmediğin yönünde bir düşüncen varsa ;
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/default.aspx adresinden bir ceza itiraz formu doldurman mantıklı gibi görünüyor en azından bir bilgi almış olursun e-mail ile geri bildirim yaparlar...
İyiler İlk Görüşte Tanınmaz.
Onu yaptım 3 gündür cevap yok.
javocu yazdı:Onu yaptım 3 gündür cevap yok.
beklemekten başka çaren yok gibi görünüyor o zaman

Meran/Arss
Beyler ben cezaya itiraz ettim.O ayrı konu ama süreyi nereden öğreneceğim.
Selam
arkadaşlar benım carımda bloklendı karakter transferınden ceza suresını ogrene bılıorsunuz bloke edılen kulanıcıyı baska kullanıcıya atmaya calısın hata verıor orada n kdr sure ceza yedıgı yazıor
arkadaşlar benım carımda bloklendı karakter transferınden ceza suresını ogrene bılıorsunuz bloke edılen kulanıcıyı baska kullanıcıya atmaya calısın hata verıor orada n kdr sure ceza yedıgı yazıor
Yöneticiler lütfen bı ılgılenın Benim e-mailime ıletı gelmıs karakter tıcaretınden dolayı bloke edılmıs bn karakter tıcaretı felan yapmadım sadece adamdan 25 lwllık car alacaktım fıatıı sordum daha dun plus aldım ne olur ılgılenın plusa bosuna para vermıs oldum e -mailde suresız olarak blokelenıssınız yazıor ama ben yemın ederım bole bı suc yapmadım carımdakı konusmalara dıkkatlı bakınızz