Tahirbey içeri

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Tahirbey içeri

Mesaj gönderen Azazel »

Oyunda Ulaşa Bileceğim Gm varmı veya yönetici Bii kişi yüzünden kadim hidra Görevii yapılmıyor... Destek hatına binlerce mesaj atım hala bbii yönetcii yok Oyunculara Verdiğiniz Dğer bumu bari aldığımız Plusların hakı olarak bii cevap vermeye tenezüll etsinler.
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
selinxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Re: Tahirbey içeri

Mesaj gönderen selinxx »

doru dedin valla plusda bi halta yaramıyo bari tenezül edin
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Tahirbey içeri

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

İleti [GM]Kindar 15 Eyl 2010 20:25
Merhabalar,

Bahsettiğiniz hususlar ve hassasiyetleriniz için sizlere sunulmuş iki adet destek hizmeti mevcuttur. Bunlardan ilki oyun içi "Şikayet Et" sistemi, diğeri ise İKV Destek Adresi (www.istanbuloyun.com/support.aspx)'dir. Tüm bu destek servislerini kullanmak yerine defalarca hatırlatma gereği duyduğumuz; "Forum dahilinde yapılan bildirimler dikkate alınmayacaktır!" beyanatını hiçe sayıyor olmanız tasvip edilir bir davranış değil.

Aynı zamanda,

5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Konuyu kilitliyorum.

İKV Destek Takımı'na onlarca kez başvuru yapıyorum ama yanıt vermiyorlar yada çok geç veriyorlar!

İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir. Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.

Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.

NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön