Yeni Makinalarda Linux~~

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Anheztezhi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Yeni Makinalarda Linux~~

Mesaj gönderen Anheztezhi »

Bildiğiniz üzere Arkadaşlar Artık yeni makina aldğınızda Linux Pardus işletim sistemi Kurulu olark verilior.Bu tam olark yaygınlaşmasada bundan sonra yeni maki aldığınızda linux işletm sistemi kurulu olark verilecektir.Hatırladığım kadarıyla linux işletim sistemi 1996 yılında bir üniversite öğrencisi tarafından yazılmıştır.Linux un en büyük avantaajları ise 1-Ücretsiz bir yazılım olması 2-Kesinlikle hack gibi olayların olmaması.Ufak olark bilmeyen arkdaşlarımaza bir kaç özelliğini hatırlatıyım.

Kesinlikle ve kesinlikle Hack olayı yoktur.Virüs girmesi imkansızdır.Deneybilrsnz:D Yazılımın üzerinde oynama yapabilrsiniz.İşte Logosunu değişterebilirsiniz veya komple istedğiniz şekilde sistemi baştan kurabilirsniz.(Windows işletm sisteminde bunlar yasktır.ve bu tip işler yapnlar hakkında dava açılıor.)örneğin Ubuntu versiyonunda bilgisayarın düğmesine basıldıktan tam 6 sanye sonra açılması ve bilgisayarı kapat komutu geldkten 3 snye sonra kapanması gibi güzel tarafları vardır.Özellikle biz türklerin kullandğı Pardustur.Her neyse ben burada windowsu karalamak veya pardusu size sevdirmek için açmadım bu konuyu.Sadece ve sadece Yeni yeni makinalarda gördüğünz zman şaşırmayın manasında açtım konuyu.Neyse Araştırn görürsnz faydalarını.

Herkese iyi forumlar
**Cümleler de Doğruluk Bulunur Sen Doğru İsen**
**Cümleler de Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen**
Kullanıcı avatarı
xXdeli58Xx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Makinalarda Linux~~

Mesaj gönderen xXdeli58Xx »

merhabalar...

Açtığın oknu çok güzel ve işe yarar bilgiler içeriyor.evet linux Pardus işletim sistemi 2010 yılı içerisinde üretilmiş olan bilgisayarlara yüklenmekdedirbilgisayarların virüs-hack-keylogger gibi olayları hiç bir zaman biç bir şekilde yemiyor.:) bu avantajı mükemmel özellikle Onlıne oyun larda oynayan arkadaşlarımızın pardus gibi işletim sistemlerini kullanmaları tavsiye edilir.öünki xp Vista GiBi sürümler Dayanıksız ve Hack Keylogger gibi olayları karşı taraftan atıldığı zaman alıyor ve kendi dosyası gibi görerek dosyaların arasına karıştırır ve bilgisayarınızın çökmesine sebep olur+ buda ayrı masraf ;) onun için elinizden geldiği kadar orjinal sürüm kullanmaya bakınız.(PARDUS) bu işletim sistemi Xp ve diğer işletim sistemlerinegöre biraz farklı olmasına rağmen dayanıklı ve çökme olasılığı %1 oda siz dosya vb gibi şeyler siler iseniz

İyi Forumlar....

[Facebook İKV sayfa Yöneticisi]

Pcmanyaqı

Kod: Tümünü seç

DoSt B!Ld!kLeR!m kArDeŞLER!m mEğEr dÜşM@nIMmIŞ!!!!!
[/u][/b]
Kullanıcı avatarı
celik2626
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen celik2626 »

pardusa ikv kuran varmı veya kurukabilir mi :?: :?:
Kullanıcı avatarı
xXdeli58Xx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xXdeli58Xx »

evet şuan kullandığımız sistem linux işletim sistemi (PArdus) gayet xp vista ve diğer sürümlere oranla kat kat hızlı çalışmaktadır sorunuza cevap olarak;
Evet Şuanki kulandığımız sürümde istanbul kıyamet vakti oyunu rahatlıkla ve güvenle çalışmaktadır.

ÜYELİK ÇALMAYA SON !!! (şifreni kendin vermezsen tabi ;))

hesap hırsızlarına son !

virüsler ile Pc ni çökertmelere SON !!!

Ip adresinden pc ye girmeye son

Ve son olarak Keylogger lere son

bunların hiç biri makinana zarar veremez.... (SADECE PARDUS) DENE VE GÖR !
Pcmanyaqı

Kod: Tümünü seç

DoSt B!Ld!kLeR!m kArDeŞLER!m mEğEr dÜşM@nIMmIŞ!!!!!
[/u][/b]

“Genel Sohbet” sayfasına dön