KESILMEYI HAZMEDEMIYEN KLANA GIRMESIN KARIZMANI SIFIRLAMAN SENIN MARIFETIN BENI ILGILENDIRMEZ EGER COK KESILIYORSAN GELDE SANA OYUNU OGRETIM ELINDEKI EJDERLE HAVA YAPMAYI BILIP 35 YASINDAKI ADAM IN BU LAFI SOYLEMESI HIC HOS DEGIL..
KARIZMAN GELINCE HABER VER SENI BI GUZEL KESIM OLDUMU ... )
Gereksiz konu olmus bence .Günde bu tür muhabbetleri 100 kere görüyorum kesersin yemedigin küfür kalmaz kesilirsin ezik olursun . en iyisi he he haklısın diyip geçmek
|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|
Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
Mkalider yazdı:
KESILMEYI HAZMEDEMIYEN KLANA GIRMESIN KARIZMANI SIFIRLAMAN SENIN MARIFETIN BENI ILGILENDIRMEZ EGER COK KESILIYORSAN GELDE SANA OYUNU OGRETIM ELINDEKI EJDERLE HAVA YAPMAYI BILIP 35 YASINDAKI ADAM IN BU LAFI SOYLEMESI HIC HOS DEGIL..
SOYLEDIGIN SOZDE YAKISMADI..
Adam sana 1 kere bile vurmamıs mal herif sen arkadan dalmısın oda zihinlemiş..
Mkalider yazdı:
SOYLEDIGIN SOZDE YAKISMADI..
Adam sana 1 kere bile vurmamıs mal herif sen arkadan dalmısın oda zihinlemiş..
klan savaşı bu ister arkadan ister sağdna ister sağ çaprazdan ister sol çaprazdan ister yukardan dalabilirim
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Arkadaşlar böyle durumları ifşa ederek birbirimizi neden rencide ediyoruz? Bir insana yakışır hareketler mi, bunlar? Kendimizi rencide eden bir durumda... Kendimizi rencide eden bir kişi karşısında Bize davranıldığı gibi davranmamız halinde aslında Bizim de ondan pek bir farkımızın kalmadığını ne zaman idrak edeceğiz, dersiniz?*
*Not; bu iletiyi bir yönetici değil, bir arkadaşınız olarak yazma ihtiyacını hissettim. Daha temiz bir İStanbul için...