"Sitem&Panu" REzilligi

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

"Sitem&Panu" REzilligi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

14 Eylül 2010 Salı Günü ;
Panu ; Bölgeden Chamur ile dalga geciyordu . bende arkadasımdır dedim ve girdim konuya bizide aşşalayıcı sozler cıkardı .
olaydan 1 saat sonra Çölün yakınlarında maden cekerken "Sitem" Beni gelip tehdit etti. Panu ya düzgün davran seni ezerim oyun oynatmam gibisinden bana sözler söyledi...
bende bu sozune karsılık Sitemi kestim bölgeden kükremeye başladı sonunda orada beklememi istedi bende bekledim 2. gelısınde yine kestım ve sonra lagı bahane etti. bekle yine gelıyorum dedi ozaman beni geldi yatırdı.
Sonra beni eski handana cagırdı arkasında Enexes vardı. ben haliylen deparlayıp kaleye kactım enexs dalar diye.
Bolgeden aşşağılıyı şeyler yine yazmaya basladı bende sinirlendim eski handana gittim ve enesx gercekten dalmadı .
adam gibi vs attık o nu yere serdim ve 3. kesmeme rağmen bahanesini bir gorun istedim ;
Şunuda belirtmek isterim ..
Sitemin böyle birşey yapmayacagını herkez biliriz ve hayla bunun bilincindeyim .
Bence cardaki 'de PANU'ydu ;)

Uygunsuz içerik silindi. Küfür/Hakaret içerikli yazışmaları oyun dahilinde "Şikayet Et" butonuna basarak bizlere bildirmeniz gerekmektedir.
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: "Sitem&Panu" REzilligi

Mesaj gönderen Sitem »

Bu tarz saçma bir konuda adımın yer alması can sıkıcı bir olay ancak benim çarımla gerçekleştiği için cevap yazma gereği duydum. Ben savaşmam cok cok canım istemediği sürece vs atmam ancak bana anlatılan olayda bana açılan alışverişi sen değil snn arkandaki büyücünün açtıgı söylendi yani direk sen açtın olayı değil güzel fotoğraf koymuşsunda çokmu doğru birisin tamam benim kardeşim hata yapmış olabilir zaten en büyük hatası seni muhattab alıp kavga ve münakaşaya girmesi ki benim çarımla size bir zararım dokunduğunu düşünmüyorum yaptığım bir tkaım iyilikler vardı bunlarıda dile getirmek mantıksız olur bu konunun kilitlenmesini ve bir daha adımın böyle saçma sapan konularda kullanılmamasını rica ediyorum iyi akşamlar..
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin

Siтєм
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Kardeşin bulastı ılk ben degıl ? + mademki adının anılmamasını ıstıyorsun carının şifresini degistirip kardesıne vermeme gibi bir davranıstada bulunabılırsın ;)
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sitem »

Akıl sormadım akılada ihtiyacım yok teşekkürler konuyu kitlerseniz sevinirim sayın forum yöneticileri..
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin

Siтєм
Kullanıcı avatarı
barneykster
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: BOZOK

Mesaj gönderen barneykster »

Mert daha dün milletin #@!? dolanıp abi diye dileniyodun şimdi adam oldunda abilerinimi aşalıyosun senin gibi velete bu yakışır zaten.. Ben sadece şunu söyleyeyim oyunda herkes herkesi tanıyo kim kimi ne kadar kötülemeye çalışsada amacına ulaşamadı şimdiye kadar tılsımda o yüzden artık böle saçma sapan gereksiz konular açmaktan vazgeçin normalde böle konulara cvp yazmıyom ama olayın içinde Sitem olunca yorum yapmadan geçemicem sana tek tavsiyem aklını başına al oyunda herkesle iyi geçinmeye çalış yoksa seninde sonun gidenlerle aynı olur bunu sakın unutma
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
Kullanıcı avatarı
Sitem
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sitem »

Beni seven yada sevmeyen herkezden önemli bir ricam lütfen konuya cevap yazmayın tartışmaya dönüşmesin gerekeni konunun bir alt mesajında anlattım ama bu konudan şunu anladım iyilik yap denize at balık almazsa alik alır..

Siтєм
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Crazyxmanxtwo »

mert hadi yavrum git oyununu oyna sen kanıtın yok bişeyin yok zaten senin gibi düzenbaz sahtekar herifler yüzünden oyun oyun olamıyor git sen kumdan kale yap hadi cocgum
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Muktedir »

Sitem yazdı:Beni seven yada sevmeyen herkezden önemli bir ricam lütfen konuya cevap yazmayın tartışmaya dönüşmesin gerekeni konunun bir alt mesajında anlattım ama bu konudan şunu anladım iyilik yap denize at balık almazsa alik alır..
sitem kardeş özür ama alik degil halık yani Allah ( Azze ve celle ) bilir
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan6767
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: DİRENİŞ

Mesaj gönderen hakan6767 »

Mertkinqx yazdı:14 Eylül 2010 Salı Günü ;
Panu ; Bölgeden Chamur ile dalga geciyordu . bende arkadasımdır dedim ve girdim konuya bizide aşşalayıcı sozler cıkardı .
olaydan 1 saat sonra Çölün yakınlarında maden cekerken "Sitem" Beni gelip tehdit etti. Panu ya düzgün davran seni ezerim oyun oynatmam gibisinden bana sözler söyledi...
bende bu sozune karsılık Sitemi kestim bölgeden kükremeye başladı sonunda orada beklememi istedi bende bekledim 2. gelısınde yine kestım ve sonra lagı bahane etti. bekle yine gelıyorum dedi ozaman beni geldi yatırdı.
Sonra beni eski handana cagırdı arkasında Enexes vardı. ben haliylen deparlayıp kaleye kactım enexs dalar diye.
Bolgeden aşşağılıyı şeyler yine yazmaya basladı bende sinirlendim eski handana gittim ve enesx gercekten dalmadı .
adam gibi vs attık o nu yere serdim ve 3. kesmeme rağmen bahanesini bir gorun istedim ;
Şunuda belirtmek isterim ..
Sitemin böyle birşey yapmayacagını herkez biliriz ve hayla bunun bilincindeyim .
Bence cardaki 'de PANU'ydu ;)

Uygunsuz içerik silindi. Küfür/Hakaret içerikli yazışmaları oyun dahilinde "Şikayet Et" butonuna basarak bizlere bildirmeniz gerekmektedir.

her zaman arkandayım kardeşim

Iııxnigtrosexxlll
ηzαвυℓαм

Büyücü'nün zırhı Beynidir...!

HAKAN KARAHAN...

Resim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Mertkinq önce adam ol sonra insanlara akıl vermeye kalkış foruma da saçma sapan konular açma seninde chamurrunda nasıl pislikler olduğunu herkes biliyor zamanında peşimizde dolandığınız günleri unutmadım ;)

Konu kilit
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön