Panu ; Bölgeden Chamur ile dalga geciyordu . bende arkadasımdır dedim ve girdim konuya bizide aşşalayıcı sozler cıkardı .
olaydan 1 saat sonra Çölün yakınlarında maden cekerken "Sitem" Beni gelip tehdit etti. Panu ya düzgün davran seni ezerim oyun oynatmam gibisinden bana sözler söyledi...
bende bu sozune karsılık Sitemi kestim bölgeden kükremeye başladı sonunda orada beklememi istedi bende bekledim 2. gelısınde yine kestım ve sonra lagı bahane etti. bekle yine gelıyorum dedi ozaman beni geldi yatırdı.
Sonra beni eski handana cagırdı arkasında Enexes vardı. ben haliylen deparlayıp kaleye kactım enexs dalar diye.
Bolgeden aşşağılıyı şeyler yine yazmaya basladı bende sinirlendim eski handana gittim ve enesx gercekten dalmadı .
adam gibi vs attık o nu yere serdim ve 3. kesmeme rağmen bahanesini bir gorun istedim ;
Şunuda belirtmek isterim ..
Sitemin böyle birşey yapmayacagını herkez biliriz ve hayla bunun bilincindeyim .
Bence cardaki 'de PANU'ydu
Uygunsuz içerik silindi. Küfür/Hakaret içerikli yazışmaları oyun dahilinde "Şikayet Et" butonuna basarak bizlere bildirmeniz gerekmektedir.