MYNETE TELEFON NUMARASINI KAYDETTIRME NASIL YAPARIM ????

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
dangertimes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

MYNETE TELEFON NUMARASINI KAYDETTIRME NASIL YAPARIM ????

Mesaj gönderen dangertimes »

MERHABALAR ARKADAŞLAR ÇARIM ÇALINDI,3 SENELİK EMEĞİM GİTTİ VE SİZDEN YARDIM BEKLİORUM BAZILARI DIYO KI MYNETE TELEFON NUMARANI KAYDETTIRIRSEN YENİ ŞİFRE GELİYOMUŞ,MYNET MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIORZ ŞAÇMA SAPAN ŞEYLER DIOLAR, BU OLAYI NASIL HALLEDERIM VEYA DA BU OLAYI YAPANLARDAN YARDIM BEKLIORUM......
F/Xxxzeroxxxx
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: MYNETE TELEFON NUMARASINI KAYDETTIRME NASIL YAPARIM ????

Mesaj gönderen secret »

dangertimes yazdı:MERHABALAR ARKADAŞLAR ÇARIM ÇALINDI,3 SENELİK EMEĞİM GİTTİ VE SİZDEN YARDIM BEKLİORUM BAZILARI DIYO KI MYNETE TELEFON NUMARANI KAYDETTIRIRSEN YENİ ŞİFRE GELİYOMUŞ,MYNET MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIORZ ŞAÇMA SAPAN ŞEYLER DIOLAR, BU OLAYI NASIL HALLEDERIM VEYA DA BU OLAYI YAPANLARDAN YARDIM BEKLIORUM......
F/Xxxzeroxxxx
ÜYELİK HESABI ÇALINAN ÜYELER İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

Üyelik hesabınıza önceden yüklenen özel (PLUS) oyun pakedi ile üyelik hesabınızı tekrar kullanabilirsiniz. Yapılması gereken işlemler şunlardır;

• A4 ebatında boş bir sayfaya, çalınan üyelik hesabınızın kullanıcı adını ve önceki şifrenizi/şifrelerinizi yazıyorsunuz.

• Tarayıcısı olan yazıcı makinalardan, Türkiye Cumhuriyeti'ne ait olan nüfûs cüzdanınızın kopyasını çıkarttırıp, kağıda yapıştırıyorusunuz.

• Önlü arkalı olmak şartı ile, özel oyun paketi kartınızın da kopyasını yapıştırıyorsunuz. Kartı olmayanlar, basitce şu işlemi yapınız.

Örnek;

Aktivasyon Kodu : 1111-1111-1111-1111

Aktivasyon Şifresi : ******

• Üyelik hesabınızda mevcut olan bütün karakterlerinizin isimlerini yazıyorsunuz.

• Mynet müşteri hizmetlerinin size ulaşabilmesi için geçerli bir telefon numarası ve elektronik posta adresi ekliyorsunuz.

• Hazırlamış olduğunuz kağıdı MYNET A.Ş.'nin faksbölümüne iletiyorsunuz. Mynet faks numarası: 0212 365 95 73' tür.

• İşlem üzerinden 2 saat (120') geçmesini bekledikten sonra, MYNET A.Ş. Müşteri Hizmetlerini şu numaradan '0 212 328 15 15' arayıp, yapılan işlemleri belirtiyorsunuz. Yaşlaşık 48 saat içinde yeni şifreniz ile beraber kullanıcı adınız telefon ile size bildiriliyor.

Önemli Not: Verdiğim bildirilme süresi tahmini bir süredir, MYNET Müşteri Hizmetlerinin yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir. Ve, üyelik hesabınızda mevcut olan 'Gizli Soru ve Cevabım' bölümünü hatırlamak, hesabınızın geri dönüştürülebilmesi için bütün bir şans kazandıracaktır.

Alıntıdır..
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
dangertimes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

KARDEŞİM ÇOK İYİ ANLATMIŞSIN DA BN PLUSUMU TELEFONDAN ALDIM VE AKTİVASYON KODU VE ŞİFRESİNİ HATIRLAMIORUM.BUNUN BAŞKA YOLU YOK MU BAZI ARKDAŞLAR DİO KI MYNETE TELEFON NUMARANI KAYDET OLUR.UYE ŞIFRE YAZIOMUŞUZ GALIBA,BİLGİLERİN İÇİN SAOL Bİ YARDIM ET YA...
F/Xxxzeroxxxx
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

Kardeş yazıda mynet in tlf numarası var oraya ara bi de derdini oraya anlat bilgi almaya çalış durumunu belirt. ßunun dışında destege de bu konuyla ilgili bir yazı yazıp şansını dene derim
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Resim

adresine giriş yapılır.

Resim

üye girişi seçilir.

Resim

açılan pencereye üye adı ve şifresi girilir.

Resim

açılan mynet ana sayfasından " üyelik " seçilir.

Resim

gelen üyelik bilgilerinde " telefon numaramı kayıt ettirmek istiyorum " seçeneği işaretlenir ve sizden bir sonraki adımda operatörlere ait bir numaraya mesaj çekmeniz istenir. Bu adım seçimi yaptıktan sonra ekrana gelecektir.

Ancak bunun dışında çalınan karakterler için bu işlem yapılmamış ise geçerli değildir. Mynet müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. İzlenecek yol aşağıdaki gibidir.

Mynet üyeliğimin şifresini kaybettim ne yapabilirim?
Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz.

Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Sukimiye
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sukimiye »

dangertimes yazdı:MERHABALAR ARKADAŞLAR ÇARIM ÇALINDI,3 SENELİK EMEĞİM GİTTİ VE SİZDEN YARDIM BEKLİORUM BAZILARI DIYO KI MYNETE TELEFON NUMARANI KAYDETTIRIRSEN YENİ ŞİFRE GELİYOMUŞ,MYNET MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIORZ ŞAÇMA SAPAN ŞEYLER DIOLAR, BU OLAYI NASIL HALLEDERIM VEYA DA BU OLAYI YAPANLARDAN YARDIM BEKLIORUM......
F/Xxxzeroxxxx

Onu yapcana sobe uyelık aç en sağlamı ama kaç gunluk sus yedıgın telefona gelmıo bu bır eksıklık yonetıcılerın dıkkatıne
Kafam Kadar Güzel Olsa bu Dünya Her Gün Gülerdim

GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!

Gölge Haramilerine çok selamlar :)
dangertimes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

MYNETE FAX ÇEKMEYE KARAR VERDİM BEYLER ÖRNEK BİR FAX YOLLAYABİLİR MİSİNİZ DAHA ÖNCE MYNETE FAX ÇEKMİŞ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLIYORUM...SAYGILARLA
F/Xxxzeroxxxx
dangertimes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ARKADAŞLAR YARIN FAX ÇEKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BİR YARDIM EDIN YAW...
F/Xxxzeroxxxx

“Genel Sohbet” sayfasına dön