Setuplar bozukmu ? (umulmadıktaş)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Setuplar bozukmu ? (umulmadıktaş)

Mesaj gönderen Ayna »

Resim

Bilgisayarımda normal oyun oynarken sürekli oyundan düşmeler oluyordu.
Sonra bu hatayı vermeye başladı.
Format attım tekrar setup indirdim.Oyun açıldı, sonra pc'yi kapattım tekrar açtıgımda oyuna girmiyordu yine aynı hata.

Bunun nedenini bilen yazabilirse sevinirim.

İyi forumlar...
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Re: Setuplar bozukmu ? (umulmadıktaş)

Mesaj gönderen Mrxbaris »

"Microsoft Visual C++ Runtime library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.

Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.

Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.

NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

C.S 1.6 he :) Bir Serverda BuLuşmak dileğiyLe... :D
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Mrxbaris yazdı:"Microsoft Visual C++ Runtime library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.

Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.

Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.

NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır
Alıntıdır yazsaydın kardeş ;)
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
brktrk09
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brktrk09 »

arkadaşlar bndede bişi oluo yükledim patch kurdu.kurduktan sonra hemen kapandı bida açtım bida kurdu gine kapandı yardım plss!!!!
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

Ayna yazdı:Resim

Bilgisayarımda normal oyun oynarken sürekli oyundan düşmeler oluyordu.
Sonra bu hatayı vermeye başladı.
Format attım tekrar setup indirdim.Oyun açıldı, sonra pc'yi kapattım tekrar açtıgımda oyuna girmiyordu yine aynı hata.

Bunun nedenini bilen yazabilirse sevinirim.

İyi forumlar...
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

konuyu okuyamıyorum. bi sorun var benim yazdığım bölümden aşşağı inmiyo. söylediklerinizi özel olarak msj atarsanız makbule geçer :)
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Mrxbaris »

Sanalkorkun yazdı:
Mrxbaris yazdı:"Microsoft Visual C++ Runtime library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Alıntıdır yazsaydın kardeş ;)
yazmayı unutmuşum :)
Ayna yazdı:konuyu okuyamıyorum. bi sorun var benim yazdığım bölümden aşşağı inmiyo. söylediklerinizi özel olarak msj atarsanız makbule geçer :)
seninde özeline yazdım ordan bak ;)
Kullanıcı avatarı
CyBeRxLe0o0o0o
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CyBeRxLe0o0o0o »

sality virüsü var tahminimce piyasada çok salitiy temizleyici var fakat sana tavsiyem pc ne ilk önce format at flash disk filan takma driverları cd den yükle internete baglan ilk önce combofix indir o işlemini yapar (eğer güvenli modda pc açabiliyosan combfix orada çaılıştır)sonr güzel bi anti yükle tarat sistemini sürekli flash takıyosan bu virüs flashlardan bulaıyo tavsiyem usb disk security kullanman..
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

...
...İçerik düzenlenmiştir!...

Forum üzerinde ilgili konuya tavrınızın yersiz ve gayri ahlaki olmasından dolayı ikaz seviyeniz yükseltilecek... Devamı halinde erişiminize dair kısıtlama getirilecektir!...
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön