Arkadaşlar lütfen yardm Konuya bir bakın=((
- Idarkdewil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar lütfen yardm Konuya bir bakın=((
Ya ben ooyunu İkv sitesinden indir mek istiyorum ve %100 oluyor ve oyun inmiyor arkadaşlar lütfen birisi cevap yassın yardımcı olursanız çok sevinirim
( :? :?
ops:
ops:
██████████████████
█►●●Thebadnessx●●◄█
█████████████████【★】 ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
█►●●Thebadnessx●●◄█
█████████████████【★】 ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arkadaşlar lütfen yardm Konuya bir bakın=((
Bende de öyle oldu gittim internet cafeden indirdim internetin yavaş olabilir
cafedende indiremezsen kutusu olan bir arkadaşından al cd onun içinde var kurulum
cafedende indiremezsen kutusu olan bir arkadaşından al cd onun içinde var kurulum

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Oyunu yardımcı bir programla indirebilirsin. Mesela Flashget.
Flashget indirmek için
:arrow: http://www.gezginler.net/modules/mydown ... et&lid=788
Eğer Programı kullanmassan google ''Flashget Kullanım Klavuzu'' yazarsan Her şeyi anlatan ton'larca sayfa bulabilirsin.
Flashget indirmek için
:arrow: http://www.gezginler.net/modules/mydown ... et&lid=788
Eğer Programı kullanmassan google ''Flashget Kullanım Klavuzu'' yazarsan Her şeyi anlatan ton'larca sayfa bulabilirsin.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Merhaba
İstanbul Kıyamet Vakti kurulum dosyasını normal şartlarda günlük olarak indiriyoruz ve kuruyoruz. Farklı internet bağlantılarında da zaman zaman test ediyoruz.
Az önce de indirdim ve kurdum. Herhangi bir sorun görünmüyor. Böyle internet bağlantısından kaynaklanan ve paket bütünlüğünün bozulabildiği durumlarda 3.Parti indirme yazılımları (Flashget,Orbit vb.) ile indirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca FirefoxMozilla'nın desteklediği indirme duraklatm/ekleme seçeneğini bu sorunla karşılaştığınız anda kullanıp, yüklemeyi bir süreliğine duraklatabilir ve kısa bir süre sonra tekrar(kaldığı yerden) başlatabilirsiniz. İndirme işleminin tamamlandığını göreceksiniz. Bu aşamada dikkat etmeniz gereken, indirme sonunda indirdiğiniz dosyanın bütünlüğünün bozulup, bozulmadığıdır. Bilginiz olmasında faydalı olacak birşeyi daha eklemek isterim ki; bu şekilde(bütünlüğü bozulması durumunda) sonlanan her indirme denemeniz ADSL Kotanıza yansıyacaktır. Bu anlamda dikkatli olmanızı tavsiye etmek zorundayım.
Tek parça dosya boyutunun büyük olunduğu ve Türkiye’deki internet şebekesinin telefon hattı üzerinden sağlandığı göz önünde bulundurulursa sunucu-istemci arasındaki iletişim sorunları yaşanmasının muhtemel olduğu göz önünde bulundurulabilirsiniz.
Oyuncularımızın sorun yaşamaması için 3 farklı Download sunucumuz bulunuyor ve sunucularımız multi-session(çoklu oturum), resume (indirmeyi duraklatma/devam etme) destekliyor.
Bu şekilde sorunsuz bir şekilde indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti kurulum dosyasını normal şartlarda günlük olarak indiriyoruz ve kuruyoruz. Farklı internet bağlantılarında da zaman zaman test ediyoruz.
Az önce de indirdim ve kurdum. Herhangi bir sorun görünmüyor. Böyle internet bağlantısından kaynaklanan ve paket bütünlüğünün bozulabildiği durumlarda 3.Parti indirme yazılımları (Flashget,Orbit vb.) ile indirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca FirefoxMozilla'nın desteklediği indirme duraklatm/ekleme seçeneğini bu sorunla karşılaştığınız anda kullanıp, yüklemeyi bir süreliğine duraklatabilir ve kısa bir süre sonra tekrar(kaldığı yerden) başlatabilirsiniz. İndirme işleminin tamamlandığını göreceksiniz. Bu aşamada dikkat etmeniz gereken, indirme sonunda indirdiğiniz dosyanın bütünlüğünün bozulup, bozulmadığıdır. Bilginiz olmasında faydalı olacak birşeyi daha eklemek isterim ki; bu şekilde(bütünlüğü bozulması durumunda) sonlanan her indirme denemeniz ADSL Kotanıza yansıyacaktır. Bu anlamda dikkatli olmanızı tavsiye etmek zorundayım.
Tek parça dosya boyutunun büyük olunduğu ve Türkiye’deki internet şebekesinin telefon hattı üzerinden sağlandığı göz önünde bulundurulursa sunucu-istemci arasındaki iletişim sorunları yaşanmasının muhtemel olduğu göz önünde bulundurulabilirsiniz.
Oyuncularımızın sorun yaşamaması için 3 farklı Download sunucumuz bulunuyor ve sunucularımız multi-session(çoklu oturum), resume (indirmeyi duraklatma/devam etme) destekliyor.
Bu şekilde sorunsuz bir şekilde indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Bilginize.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
tek olarak ındıreceksen orbıt yada flash get tavsıye ederım
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr