SWİDER KARDEŞİM Bİ RİCA ETSEM BAKARMISIN ??????????????????*
SWİDER KARDEŞİM Bİ RİCA ETSEM BAKARMISIN ??????????????????*
:?: Kardeş imza hakkındaki konuya baktım ama cevap vermedim bi cevaplarmısın rica etsem senden :?:

Re: SWİDER KARDEŞİM Bİ RİCA ETSEM BAKARMISIN ??????????????????*
birader diğer konulara baktım kaç yere yazmışsın ama cevap vermemişler bari ben yapıyım dedim umarım beğenirsin dediğin gibi iki ecel arasına xxalacaxx yazdım buyur

buda url
imza koymayı bilio musun _? bilmiosan anlatırım...

buda url
Kod: Tümünü seç
http://img830.imageshack.us/img830/492/xxalacaxx.jpg
birader bi de büyücün için bunu yaptım beğenirsen koyarsın
buyur ->

url ->

url ->
Kod: Tümünü seç
http://img295.imageshack.us/img295/363/szntxmezarc.jpg
- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Xxalacaxx yazdı::?: Kardeş imza hakkındaki konuya baktım ama cevap vermedim bi cevaplarmısın rica etsem senden :?:
cevap verdim kardeş...

benden sonra ama :mrgreen: 12 dk geç kaldın :mrgreen: :mrgreen:Swider yazdı:Xxalacaxx yazdı::?: Kardeş imza hakkındaki konuya baktım ama cevap vermedim bi cevaplarmısın rica etsem senden :?:
cevap verdim kardeş...
- Swider
- FareAdam Düşmanı
Swider yazdı:arkadaşlar kusura bakmayın az gecikme olabiliyor bugun tatilden dondum su anda toyzz shop a dava acmıs bulunmaktayım biraz gecikme olabilir imzalarınızda tatilde bile imzalarınızı yaptım yapmayada devam edeceğim anlayısınız için teşekkürler...
bunu konuma yazmıstım kardeşim...

tm bişi demedim kiSwider yazdı:Swider yazdı:arkadaşlar kusura bakmayın az gecikme olabiliyor bugun tatilden dondum su anda toyzz shop a dava acmıs bulunmaktayım biraz gecikme olabilir imzalarınızda tatilde bile imzalarınızı yaptım yapmayada devam edeceğim anlayısınız için teşekkürler...
bunu konuma yazmıstım kardeşim...
- Swider
- FareAdam Düşmanı
rockipsiz yazdı:tm bişi demedim kiSwider yazdı:Swider yazdı:arkadaşlar kusura bakmayın az gecikme olabiliyor bugun tatilden dondum su anda toyzz shop a dava acmıs bulunmaktayım biraz gecikme olabilir imzalarınızda tatilde bile imzalarınızı yaptım yapmayada devam edeceğim anlayısınız için teşekkürler...
bunu konuma yazmıstım kardeşim...bişi sorucam toyzz shop a dava açtım dedin ya konu neydi _?
biraz özel kardeşim... adamlar hava alanında free shop olarak toyzz shopa girdim ucağın kalkmasına 10 dk kaldıgını örendiğimde hemen kasanın oraya oyuncağı bırakıp çıktım... adamlar oyuncağı görmemişler ve kameradan teyzemin çantasını karmısı oldugundan dolayı oyuncak sanmıslar herkezin ortasında bize: ya aldıgınız oyuncağı verin yada parasını ödeyin diyince herkez bana hırsız gibi baktı sonra ortalığı yıktım kasanın ordaki oyuncağı resmen gözlerine soktum... ucak rotar yapıncada zamanım oldugundan toyzz shopa dava açtım...

hmm... kötü bi durummuş.Swider yazdı:rockipsiz yazdı:tm bişi demedim kiSwider yazdı:Swider yazdı:arkadaşlar kusura bakmayın az gecikme olabiliyor bugun tatilden dondum su anda toyzz shop a dava acmıs bulunmaktayım biraz gecikme olabilir imzalarınızda tatilde bile imzalarınızı yaptım yapmayada devam edeceğim anlayısınız için teşekkürler...
bunu konuma yazmıstım kardeşim...bişi sorucam toyzz shop a dava açtım dedin ya konu neydi _?
biraz özel kardeşim... adamlar hava alanında free shop olarak toyzz shopa girdim ucağın kalkmasına 10 dk kaldıgını örendiğimde hemen kasanın oraya oyuncağı bırakıp çıktım... adamlar oyuncağı görmemişler ve kameradan teyzemin çantasını karmısı oldugundan dolayı oyuncak sanmıslar herkezin ortasında bize: ya aldıgınız oyuncağı verin yada parasını ödeyin diyince herkez bana hırsız gibi baktı sonra ortalığı yıktım kasanın ordaki oyuncağı resmen gözlerine soktum... ucak rotar yapıncada zamanım oldugundan toyzz shopa dava açtım...
- Swider
- FareAdam Düşmanı
rockipsiz yazdı:hmm... kötü bi durummuş.Swider yazdı:rockipsiz yazdı:tm bişi demedim kiSwider yazdı:Swider yazdı:arkadaşlar kusura bakmayın az gecikme olabiliyor bugun tatilden dondum su anda toyzz shop a dava acmıs bulunmaktayım biraz gecikme olabilir imzalarınızda tatilde bile imzalarınızı yaptım yapmayada devam edeceğim anlayısınız için teşekkürler...
ewt kardeşim onları orda dayak manyagı yapsam yıne haklıyım...