qeçen qün bna nolur bölqeden "sistemkanalı hırsızdır arzındehşeti adlı çarı çaldı" yazar mısın sürekli diye yalwarmıştı. şimdi yaptıqı komediyi izliyoruz. evet reji resim qelsin
not: hala inananlar olduqu için ekledim bu resimi arkadaşlar KANMAYIN ARTIK siz kandıkça yeni awlar arıyorlar
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
mitmet yazdı:qeçen qün bna nolur bölqeden "sistemkanalı hırsızdır arzındehşeti adlı çarı çaldı" yazar mısın sürekli diye yalwarmıştı. şimdi yaptıqı komediyi izliyoruz. evet reji resim qelsin
not: hala inananlar olduqu için ekledim bu resimi arkadaşlar KANMAYIN ARTIK siz kandıkça yeni awlar arıyorlar
Bana da aynısını yaptı hatta bak yukarda eşyalarımı aktarıyorlar dedi. Baktım baktım kimse yok :mrgreen: :mrgreen:
Bide Arzındehşeti çoktan çalındı ve arkadaşımındı ..
Şu Fake'lere inananlar harbi saflar ya ..
Adam bana aynısını yaptı.Adamı ekledim arklara . Meteordaymış adamı bulduym cakal taşın içine girmiş aklı sıra
Bulunca vay be yöneticiye bak dedim sövdü bi baya
basar2626 yazdı:Adam bana aynısını yaptı.Adamı ekledim arklara . Meteordaymış adamı bulduym cakal taşın içine girmiş aklı sıra
Bulunca vay be yöneticiye bak dedim sövdü bi baya