Duyuru
Duyuru
Su Asaqıda qöRDüqünüz İmzamDaki KarekteRLeRin 4 Ü bLokLandı 1 İ siLindi 5 SaheseR O Kdar desteqe Mesaj attım Ancak AtmadıLar KarekteRin Birini satmak İstedim biLmiyoRDw O Kadar Kişi yazıyoRDu BöLqeden satıLık diye Ancak biRŞey oLmuyoRDu Ztn Bunu yazan aDam Hırsız Çoqu Kişinin Carını caLdı Sadece "SatıLIk" SözüyLe 4 KarekteRiw bLokLandı bLmyRdw özR diLeRiw Desemde nafiLe acmaDıLaR Neyse Mevzu Su Bnm Basıma qeLdi Baskasının Basına qeLenıde az Cok anLaRıw banka Şifresi oLsa Su Oyunda Bir çok Kişinin KarekteRinin SoyuLwa vakaLaRı AzaLıR Diye düşünüyoRuw Çokwu Zor Bir Banka Şifresi beLiRLe Cıkarken İtemLeRİ koy oLsun Bitsn KarekteRLeRin CALINMAMASI için O kadar Yazı yazıyoRSunuz 1 Haftada oLacak biR Şey Bu Hatta 3 4 qn .
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Duyuru
bbknow yazdı:Su Asaqıda qöRDüqünüz İmzamDaki KarekteRLeRin 4 Ü bLokLandı 1 İ siLindi 5 SaheseR O Kdar desteqe Mesaj attım Ancak AtmadıLar KarekteRin Birini satmak İstedim biLmiyoRDw O Kadar Kişi yazıyoRDu BöLqeden satıLık diye Ancak biRŞey oLmuyoRDu Ztn Bunu yazan aDam Hırsız Çoqu Kişinin Carını caLdı Sadece "SatıLIk" SözüyLe 4 KarekteRiw bLokLandı bLmyRdw özR diLeRiw Desemde nafiLe acmaDıLaR Neyse Mevzu Su Bnm Basıma qeLdi Baskasının Basına qeLenıde az Cok anLaRıw banka Şifresi oLsa Su Oyunda Bir çok Kişinin KarekteRinin SoyuLwa vakaLaRı AzaLıR Diye düşünüyoRuw Çokwu Zor Bir Banka Şifresi beLiRLe Cıkarken İtemLeRİ koy oLsun Bitsn KarekteRLeRin CALINMAMASI için O kadar Yazı yazıyoRSunuz 1 Haftada oLacak biR Şey Bu Hatta 3 4 qn .
çok üzüldüm ama hangi dilde konusuosn anlamak için 2 kere okudum...

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
aynenSwider yazdı:bbknow yazdı:Su Asaqıda qöRDüqünüz İmzamDaki KarekteRLeRin 4 Ü bLokLandı 1 İ siLindi 5 SaheseR O Kdar desteqe Mesaj attım Ancak AtmadıLar KarekteRin Birini satmak İstedim biLmiyoRDw O Kadar Kişi yazıyoRDu BöLqeden satıLık diye Ancak biRŞey oLmuyoRDu Ztn Bunu yazan aDam Hırsız Çoqu Kişinin Carını caLdı Sadece "SatıLIk" SözüyLe 4 KarekteRiw bLokLandı bLmyRdw özR diLeRiw Desemde nafiLe acmaDıLaR Neyse Mevzu Su Bnm Basıma qeLdi Baskasının Basına qeLenıde az Cok anLaRıw banka Şifresi oLsa Su Oyunda Bir çok Kişinin KarekteRinin SoyuLwa vakaLaRı AzaLıR Diye düşünüyoRuw Çokwu Zor Bir Banka Şifresi beLiRLe Cıkarken İtemLeRİ koy oLsun Bitsn KarekteRLeRin CALINMAMASI için O kadar Yazı yazıyoRSunuz 1 Haftada oLacak biR Şey Bu Hatta 3 4 qn .
çok üzüldüm ama hangi dilde konusuosn anlamak için 2 kere okudum...
<)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
q=k (arada ğ olarak ta geçiyor)
w=m
birde noktasız harfler var
şuana kadar çözebildiklerim bunlar
w=m
birde noktasız harfler var
şuana kadar çözebildiklerim bunlar
- Assault
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Şu aşağıda gördüğünüz imzamdaki karakterlerin 4ü bloklandı 1i silindi 5 şaheser o kadar desteğe mesaj attım ancak atmadılar karakterin birini satmak istedim bilmiyordum o kadar kişi yazıyordu bölgeden satılık diye ancak birşey olmuyordu zaten bunu yazan adam hırsız çoğu kişinin charını çaldı sadece ''satılık'' sözüyle 4 karakterim bloklandı bilmiyordum özür dilerim desem de nafile açmadılar neyse mevzu şu benim başıma geldi başkasının başına geleni de az çok anlarım banka şifresi olsa şu oyun da bir çok kişinin karakterinin soyulma vakaları azalır diye düşünüyorum çok mu zor bir banka şifresi belirle çıkarken itemleri koy olsun bitsin karakterlerin ÇALINMAMASI için o kadar yazı yazıyorsunuz 1 hafta da olacak birşey bu hatta 3 -4 gün.bbknow yazdı:Su Asaqıda qöRDüqünüz İmzamDaki KarekteRLeRin 4 Ü bLokLandı 1 İ siLindi 5 SaheseR O Kdar desteqe Mesaj attım Ancak AtmadıLar KarekteRin Birini satmak İstedim biLmiyoRDw O Kadar Kişi yazıyoRDu BöLqeden satıLık diye Ancak biRŞey oLmuyoRDu Ztn Bunu yazan aDam Hırsız Çoqu Kişinin Carını caLdı Sadece "SatıLIk" SözüyLe 4 KarekteRiw bLokLandı bLmyRdw özR diLeRiw Desemde nafiLe acmaDıLaR Neyse Mevzu Su Bnm Basıma qeLdi Baskasının Basına qeLenıde az Cok anLaRıw banka Şifresi oLsa Su Oyunda Bir çok Kişinin KarekteRinin SoyuLwa vakaLaRı AzaLıR Diye düşünüyoRuw Çokwu Zor Bir Banka Şifresi beLiRLe Cıkarken İtemLeRİ koy oLsun Bitsn KarekteRLeRin CALINMAMASI için O kadar Yazı yazıyoRSunuz 1 Haftada oLacak biR Şey Bu Hatta 3 4 qn .
Okuma zorluğu çekenler için ''aynısını'' normal karakterler kullanarak yazdım.

- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Assault yazdı:Şu aşağıda gördüğünüz imzamdaki karakterlerin 4ü bloklandı 1i silindi 5 şaheser o kadar desteğe mesaj attım ancak atmadılar karakterin birini satmak istedim bilmiyordum o kadar kişi yazıyordu bölgeden satılık diye ancak birşey olmuyordu zaten bunu yazan adam hırsız çoğu kişinin charını çaldı sadece ''satılık'' sözüyle 4 karakterim bloklandı bilmiyordum özür dilerim desem de nafile açmadılar neyse mevzu şu benim başıma geldi başkasının başına geleni de az çok anlarım banka şifresi olsa şu oyun da bir çok kişinin karakterinin soyulma vakaları azalır diye düşünüyorum çok mu zor bir banka şifresi belirle çıkarken itemleri koy olsun bitsin karakterlerin ÇALINMAMASI için o kadar yazı yazıyorsunuz 1 hafta da olacak birşey bu hatta 3 -4 gün.bbknow yazdı:Su Asaqıda qöRDüqünüz İmzamDaki KarekteRLeRin 4 Ü bLokLandı 1 İ siLindi 5 SaheseR O Kdar desteqe Mesaj attım Ancak AtmadıLar KarekteRin Birini satmak İstedim biLmiyoRDw O Kadar Kişi yazıyoRDu BöLqeden satıLık diye Ancak biRŞey oLmuyoRDu Ztn Bunu yazan aDam Hırsız Çoqu Kişinin Carını caLdı Sadece "SatıLIk" SözüyLe 4 KarekteRiw bLokLandı bLmyRdw özR diLeRiw Desemde nafiLe acmaDıLaR Neyse Mevzu Su Bnm Basıma qeLdi Baskasının Basına qeLenıde az Cok anLaRıw banka Şifresi oLsa Su Oyunda Bir çok Kişinin KarekteRinin SoyuLwa vakaLaRı AzaLıR Diye düşünüyoRuw Çokwu Zor Bir Banka Şifresi beLiRLe Cıkarken İtemLeRİ koy oLsun Bitsn KarekteRLeRin CALINMAMASI için O kadar Yazı yazıyoRSunuz 1 Haftada oLacak biR Şey Bu Hatta 3 4 qn .
Allah razı olsun![]()
Okuma zorluğu çekenler için ''aynısını'' normal karakterler kullanarak yazdım.
Göster
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
bbknow yazdı:Su Asaqıda qöRDüqünüz İmzamDaki KarekteRLeRin 4 Ü bLokLandı 1 İ siLindi 5 SaheseR O Kdar desteqe Mesaj attım Ancak AtmadıLar KarekteRin Birini satmak İstedim biLmiyoRDw O Kadar Kişi yazıyoRDu BöLqeden satıLık diye Ancak biRŞey oLmuyoRDu Ztn Bunu yazan aDam Hırsız Çoqu Kişinin Carını caLdı Sadece "SatıLIk" SözüyLe 4 KarekteRiw bLokLandı bLmyRdw özR diLeRiw Desemde nafiLe acmaDıLaR Neyse Mevzu Su Bnm Basıma qeLdi Baskasının Basına qeLenıde az Cok anLaRıw banka Şifresi oLsa Su Oyunda Bir çok Kişinin KarekteRinin SoyuLwa vakaLaRı AzaLıR Diye düşünüyoRuw Çokwu Zor Bir Banka Şifresi beLiRLe Cıkarken İtemLeRİ koy oLsun Bitsn KarekteRLeRin CALINMAMASI için O kadar Yazı yazıyoRSunuz 1 Haftada oLacak biR Şey Bu Hatta 3 4 qn .
Desteğe bu dil ile mesaj yazarsan cevap degıl afedersın kufur bıle yersın (ben olsam). Geçmış olsun fakat önce insan gibi yazmanı tercıh ederım
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Kardeşim git kendi sunucuna aç bu konuyu.Senin sunucunun dışında kimseyi ilgilendirmez senin karakterlerininin durumu.
Konu Kilit Lütfen..
Konu Kilit Lütfen..
bilall yazdı:bbknow yazdı:Su Asaqıda qöRDüqünüz İmzamDaki KarekteRLeRin 4 Ü bLokLandı 1 İ siLindi 5 SaheseR O Kdar desteqe Mesaj attım Ancak AtmadıLar KarekteRin Birini satmak İstedim biLmiyoRDw O Kadar Kişi yazıyoRDu BöLqeden satıLık diye Ancak biRŞey oLmuyoRDu Ztn Bunu yazan aDam Hırsız Çoqu Kişinin Carını caLdı Sadece "SatıLIk" SözüyLe 4 KarekteRiw bLokLandı bLmyRdw özR diLeRiw Desemde nafiLe acmaDıLaR Neyse Mevzu Su Bnm Basıma qeLdi Baskasının Basına qeLenıde az Cok anLaRıw banka Şifresi oLsa Su Oyunda Bir çok Kişinin KarekteRinin SoyuLwa vakaLaRı AzaLıR Diye düşünüyoRuw Çokwu Zor Bir Banka Şifresi beLiRLe Cıkarken İtemLeRİ koy oLsun Bitsn KarekteRLeRin CALINMAMASI için O kadar Yazı yazıyoRSunuz 1 Haftada oLacak biR Şey Bu Hatta 3 4 qn .
Desteğe bu dil ile mesaj yazarsan cevap degıl afedersın kufur bıle yersın (ben olsam). Geçmış olsun fakat önce insan gibi yazmanı tercıh ederım
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hangi dil bu?
Göktürk alfabesi (yeni yeni çözülmeye başladı) bunun yanında İngilizce kalır...
Göktürk alfabesi (yeni yeni çözülmeye başladı) bunun yanında İngilizce kalır...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı