BÖLGELER!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

BÖLGELER!

Mesaj gönderen Ocipres »

Oyunumuzun bu forum bölümünde oyuna dair birçok eleştrilerim oldu.Hepside yapmazsam rahatsız olacağım eleştrilerdi.Bu oyunu severek oynayan,hoş vakit geçirmek isteyen birçok arkadaş gibi bende huzurlu kavga gürültüden uzak bir oyun ortamının oluşmasını arzuladım.Yeni eklentiyle gelen bölgelerle beraber oyunun rahat bir nefres aldığını düşünmekteyim.Beraber anlaşabilen insanların hertürlü gereksiz çocuksu didişmeden, kavgadan, manasız anlamsız bölge yazılarından uzak ,birlikte bişeyleri başarma mücadelesini vermesi ve bölgelerde başarılı oldukça bunun artık oyunun çokiyi vakit geçirilen bir bölümüne dönüşmesi oyuna bambaşka bir tad katmıştır.Bunun oyunumuz için arzu edilen, gereksinim duyulan bir ortamın bir nebze sağlanmasına olanak sağlamsından dolayı bu eklenti hakında pozitif düşüncede olduğumu belirtir buna katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.Umarım oyunda sevdiğimiz anlaştığımız arkadaşlarımızla rahat oynayabileceğimiz alanlar genişler ve umarımki birgünde böyle bişeyede gereksinim duymayız.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Re: BÖLGELER!

Mesaj gönderen intikamatesi »

Ocipres yazdı:Oyunumuzun bu forum bölümünde oyuna dair birçok eleştrilerim oldu.Hepside yapmazsam rahatsız olacağım eleştrilerdi.Bu oyunu severek oynayan,hoş vakit geçirmek isteyen birçok arkadaş gibi bende huzurlu kavga gürültüden uzak bir oyun ortamının oluşmasını arzuladım.Yeni eklentiyle gelen bölgelerle beraber oyunun rahat bir nefres aldığını düşünmekteyim.Beraber anlaşabilen insanların hertürlü gereksiz çocuksu didişmeden, kavgadan, manasız anlamsız bölge yazılarından uzak ,birlikte bişeyleri başarma mücadelesini vermesi ve bölgelerde başarılı oldukça bunun artık oyunun çokiyi vakit geçirilen bir bölümüne dönüşmesi oyuna bambaşka bir tad katmıştır.Bunun oyunumuz için arzu edilen, gereksinim duyulan bir ortamın bir nebze sağlanmasına olanak sağlamsından dolayı bu eklenti hakında pozitif düşüncede olduğumu belirtir buna katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.Umarım oyunda sevdiğimiz anlaştığımız arkadaşlarımızla rahat oynayabileceğimiz alanlar genişler ve umarımki birgünde böyle bişeyede gereksinim duymayız.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
helal olsun abi ben böyle konuşma görmedim.
Ve dediklerinin harfi harfine katılıyorum.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM

“Genel Sohbet” sayfasına dön