İstanbul Kıyamet Vakti İle ilgili ; Resmi site ( www.istanbuloyun.com ) ve İstanbul Giriş Sayfası Adreslerine Erişemiyorum .
Web Sayfası Bulunamıyor Hatası İle karşılaşıyorum ilgililerden veya yardım edebilcek kişilerden yardım bekliyorum !
Oyun hata veriyor !
Oyun hata veriyor !
MegaxSoulL MegaxAurA MegaxpixeL

Re: Oyun hata veriyor !
Bu nedir ya . Gm'ler oyun yöneticiler sadece susturma vermekten başka birşey bilmezmi ilgilenen 1 kişi yok !!

Merhaba,MegaxSouL yazdı:Bu nedir ya . Gm'ler oyun yöneticiler sadece susturma vermekten başka birşey bilmezmi ilgilenen 1 kişi yok !!
Eğer Internet Explorer kullanıyor iseniz sırası ile ;
Araçlar / Internet Seçenekleri / Genel segmesinin içerisinde (Sil) seçeneği vardır, oradan * Geçiçi Internet Dosyaları * Tanımlama Bilgileri * Geçmiş seçeneklerini işaretledikten sonra (Sil) segmesini seçerek geçmiş dosyalarını siliniz.
Eğer Mozilla Firefox kullanıyor iseniz sırası ile ;
Araçlar / Secenekler içerisindeki Gizlilik segmesinden " yakın geçmişinizi silin " segmesini seçerek geçmiş dosyalarını siliniz.
Bu adımları denedikten sonra tekrar deneyiniz.
İyi Forumlar.
Öncelikle teşekkürler fakat denememe rağmen oyuna hala erişim sağlayabilmiş değilim . Bana hata ( Web sayfası bulunamıyor ) tarafından sunulan En olası nedenler:
*Adreste yazım hatası olabilir.
*Bir bağlantıyı tıklattıysanız, bağlantı güncel olmayabilir.
Gibi şekilde açıklanmış !
Eski resmi forum adresine tıkladım o yüzden dolayı olabilirmi ?
Yardımınız için teşekkürler !
*Adreste yazım hatası olabilir.
*Bir bağlantıyı tıklattıysanız, bağlantı güncel olmayabilir.
Gibi şekilde açıklanmış !
Eski resmi forum adresine tıkladım o yüzden dolayı olabilirmi ?
Yardımınız için teşekkürler !

Hata resmi budur küçük oldu biraz kopyalayıp büyük inceleyiniz lütfen !

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Kardeşim aynısı bendede oluor..Çözümü var ama ilk yapışında biraz uzun sürebilir 2 dk falan.
Araçlar-->>İnternet Seçenekleri-->>Dosya Sil-->>(Tüm Çevrimdışı İçeriği Sil)-->>Tamam.
Bunu Sobee ve TTnet hesabında olduğun her çarlara yapmak zorundasın.Mynet için bu gerekmior.
Mesela Karakterine girdin 1-2 saat durdun yan çara girmek için bu hatayı vermeyebilir.Ama oyundan çıktıktan sonra girersen explorer tarayıcısına bunu yapman gerekir bide bilgisayarı her açtığında.Ben artık bu duruma alıştım.
İşine yararsa sevinirim.
Araçlar-->>İnternet Seçenekleri-->>Dosya Sil-->>(Tüm Çevrimdışı İçeriği Sil)-->>Tamam.
Bunu Sobee ve TTnet hesabında olduğun her çarlara yapmak zorundasın.Mynet için bu gerekmior.
Mesela Karakterine girdin 1-2 saat durdun yan çara girmek için bu hatayı vermeyebilir.Ama oyundan çıktıktan sonra girersen explorer tarayıcısına bunu yapman gerekir bide bilgisayarı her açtığında.Ben artık bu duruma alıştım.
İşine yararsa sevinirim.
Söylediğiniz işlemi belki 50 defa yaptım fakat açılmıo konu şu
Web Sayfası Bulunamıyor !
En olası nedenler:
Adreste yazım hatası olabilir.
Bir bağlantıyı tıklattıysanız, bağlantı güncel olmayabilir.
Deneyebilecekleriniz:
Adresi yeniden yazın.
Önceki sayfaya geri git.
Git ve istediğiniz bilgileri arayın.
Web Sayfası Bulunamıyor !
En olası nedenler:
Adreste yazım hatası olabilir.
Bir bağlantıyı tıklattıysanız, bağlantı güncel olmayabilir.
Deneyebilecekleriniz:
Adresi yeniden yazın.
Önceki sayfaya geri git.
Git ve istediğiniz bilgileri arayın.

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
O zaman pek bilemicem bilsem bilirsin elimden gelen yardımı yapardım.Yinede foto koyarsan belki bişeyler bulabilirim.
Sunucu seçip girdiğimde bu sayfa ile karşılaşıyorum !