Kadim Hidra Kesimi
Kadim Hidra Kesimi
Arkadaşlar okadar lodos klanımdayım yemin ederim Arzlar bibirne daha çok yardım ediyor.Kadim hidra görevini ne zamndır beri yapamıyorum klandan basbas bağırıyorum bir Allahın kulu gelipte yardım etmiyor.Herkesin derdi GB,Em olmuş.Tabii kesenler kesti kadim pençeleri aldı ve şaheserleri üretti.Biz napıcaz peki? Allah rızası için artık biri yardım etsin.Sunucu Eminönü bu arada
Re: Kadim Hidra Kesimi
Bir tane bakan yok yazıklarolsun sizlere.Kendi derdiniz düşmüşsünüz.Üç-beş üstad toplansa şurda 5 dakika sürmez bu olay ama kendinizi baya yükseklerde görüyorsunuz.Yardımlaşma dygunuz sıfırlanmış artık.Ne diyim Allaha havale diyorum sizi.
- SHaDouF
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alperen
kadim görevine yardım etmek sorun diiL kardeş. kesilecek adamlar önemli. kimin geleceği önemli. öle herkesle yapılmıyor bu görev. adam menzil atmasını bilmiyor. ben tankım mesela almışım kadimden olan hiddeti ordan gidip sivri zekanın birisi nara atıyor... ben napıyım buna. bu adamla bi daha gider miyim kadime fln. bi de şöyle bi sorun var. görevini yapıgımız arkadas yok oluyor dahada yardıma gelmiyor. tecrübeli 3 grup olsa yada 2 grup ve herkes söylenileni yapsa tıkır tıkır kesilir.... bi de şöyle bi şey var. kadimi kaçırarak kesen arkadaslar var. haftada nerden baksan 10-15 kere kadim kesiyorlar. denk gelmemiş olabilir.
imza yok Parmak baSSam oLmaz mı ¿
™ ® © SHaDouF © ® ™ / Eminönü
™ ® © SHaDouF © ® ™ / Eminönü
Hayır kardeş bölgeden hep yazıyorum.Ama kimsesinin umrunda olmuyor.Herkes arkadaşına yada loncasına kesiyor.Ben kadime o kadar çok ggitmki artık yapılacak her şeyi biliyorum.Fakat bana yardımcı olacak adam yok.Aslında var ama kimse grup bölgelerinden çıkamıyor.Üstüne alternator dizmiş hala giriyor bölgelere.Be arkadaş en fazla 1 saatini alır bir gelip yardım etsene.Tanıdğı üstadları çağırsa görev grubundan tecrübeli bir kişi olara örneğin ben vururm ve yapılacak her şeyi biliyorum.Yeterki yardım eden olsun.Budan tekara söylüyorum Allah rızası için artık.Dini işe katmayın diceksiniz ama artık dilenci gibi oldum bu lafı duyanlar bile gelmiyor.Bi yardımcı olun lütfen
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
LAN olum kendindemisin len ne dion öleAllah rızası için miçinne oluo olum alt tarafı oyun lan bu kendini bu kadar kaptırma ben kestim ama snn gibi deildim meranın orada n geçiodum üstümü yansıttım direk aldılar 1 grupla kestik biz 3 çarımada 1 günde kestim Çok kaptırmışın alt tarafı assnal yaşamÖlüm kalım meseledsi yaptınız ha şu görevi millet eylenmek için em yapıp GB lere girio Eylenmek için girin lan şu oyuna... SAnal hayat bu gerçek hayat deilkiÇoK KaPTıRMa KeNDiNi...Panik yazdı:Arkadaşlar okadar lodos klanımdayım yemin ederim Arzlar bibirne daha çok yardım ediyor.Kadim hidra görevini ne zamndır beri yapamıyorum klandan basbas bağırıyorum bir Allahın kulu gelipte yardım etmiyor.Herkesin derdi GB,Em olmuş.Tabii kesenler kesti kadim pençeleri aldı ve şaheserleri üretti.Biz napıcaz peki? Allah rızası için artık biri yardım etsin.Sunucu Eminönü bu arada
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*