DEV ve GM ler tarafından oyunun en güçlü yaratigi olarak bilinen Kadim Hidra resmen oyuncak olmuştur.
Patasana Ticey ve CclaronN tarafından [3 büyü] kesilen kadim hidra için, GM ve DEV'lerden ricam artik en güçlü yaratik sıfatını Garr'a vermelerini rica ediyorum!
DipNot: Oyuna ara verirken jubile amacıyla son rekorumuz kırılmıştır ...
DipNot2: Çarpışma[Son Foto] adlı arkadaşımızın görevi oldugu için 0 canda gruba alınmıştır.
DipNot3: Dragenera diye biri 15 canlarda izlemeye gelmiş ve ilk depremde ölmüştür.
DipNot4: İksirsiz kesilmiştir.
Şimdi O güzel anın fotolarini sizlere sunuyorum ...
bizim Kuklacıda büyük dediğimiz zoR dediğimiz göreve biR baKın
sokan28 yazdı:Helal olsun bak işte ben bunu kutlarım.Ben sunucumu değiştirsem ne kuklacıda kesebilen çıkmadı bide orayımı denesem
Okan kaRdeşim eğer öyLe biR Niyetin vaRsa beRabeR TeşkiLat'a geÇeLim benim 36 lwl büyücümde vaR öLe Üstü boş Donsuz paRasız duruyo, Önce Simqesiz'i 49 edeyim öyLe geçmeyi düşünüyoRdum ben Ama geÇeRsen süpeR oLuR adamLara resT aTaRsın
Aslında bu sunucuda çok char dağıttım.Sarılarınpert xXKıLıÇUsTaSıXx Sarılarınsülo Sarilarinsulo gibi bunlar başlıcaları silinenleri saymıyorm Sarılarınreis aklımı kullansaydım diğer sunucularda büyücü açardım çünkü iteme gerek yok bnm için büyücüde
Kardeşim kuklacıda da yapılır bu kadım aslında kolay hemde çok kolay ama sen arkana 100 kişi takarsan hele %50 çoluk çocuk olursa yapamasın saten adamlar işini bilio işte ak sana şu kadarını sölım kadımde basıt yeşilde ama işi bilmynlerle qidersen yalan olur yok kı şöle 3 büyücü adam qıbı 2 aydır bı kadım yapcaz dıe 100 defa operasyon yaptık her defasında ya zar atcaz kawqa çıkcak ya adam bnm hakkımı yedınız ya car yada curt
sokan28 yazdı:Aslında bu sunucuda çok char dağıttım.Sarılarınpert xXKıLıÇUsTaSıXx Sarılarınsülo Sarilarinsulo gibi bunlar başlıcaları silinenleri saymıyorm Sarılarınreis aklımı kullansaydım diğer sunucularda büyücü açardım çünkü iteme gerek yok bnm için büyücüde
VaLLa ben Daha büyücüde Yeniyim pek o kadar iyi kullanamıyoRum ama 45 lwl ken 49 lwl fevzi cevo adamı tek item fevzi setle yatıRmıştım adam Utancından oyundan çıkmıştı dediğim Gibi İtem paRa koLay zTn, AkLım oLsaydı Geçen sene açtığım teşkilattaki büyücümü kasardım kuklacıya gelmezdim şimdi ejderide Üretmiştim teşkilatta ne var kuklacıda kasıyoRum bende biLmiyoRum anLasam biR Ama bu defa kaRaRım Kesin, Simqesiz 49 oLsun teşkilatta 3 yıl Önceki 36 lwl büyücüme devam eTcem İnş Ama Önce biRaz büyücü deRsi aLmam Lazım eski oyuncuLardan...