YARDIM!!
- Xhokkabazsin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
YARDIM!!
oyuna mynet ve ttnetten gırebılıyorum fakat sobee uyelıgıme gırdıgımde karsıma ''Server Error in '/sobeelogin' Application.'' yazısı karsıma cıkıyor.Bi yardımcı olursanız sevınırım 

Re: YARDIM!!
Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Şimdi hokkabazsının sorunu ile senin verdigin çözüm yolunun ne gibi bir ilgisi var anlayabilmiş degilim :? internet tarayıcısı ile oyuna girerken aldıgı sorunun uzaktan yakından pek bi alakası oldugunu sanmıyorum. Hata mesajı alan arkadaş mozilla,opera,chorme gibi tarayıcılar kullanabiliyor da olabilir. Yanlısım varsa düzeltebilirsiniz.bilinmez yazdı:Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Az önce bende denedim Sobee üyeligimden girmeyi ancak herhangi bir hata mesajı almadım. O an sobee hesaplarında oluşan bir hatadan da olabilir. Uygulama erişim hatası vermiş. Nedense Sunucu ile iletişim kuramamıs oyun. İlk defa mı bu sorunu aldın daha önceden olmusmuydu yada PC de yaptıgın bir degişiklikten sonra mı aldın bu hatayı biraz bilgi verirsen çözümün kaynagına gitmeye çalışırız.Xhokkabazsin yazdı:oyuna mynet ve ttnetten gırebılıyorum fakat sobee uyelıgıme gırdıgımde karsıma ''Server Error in '/sobeelogin' Application.'' yazısı karsıma cıkıyor.Bi yardımcı olursanız sevınırım
Dedigim gibi ben denedim biraz önce ve sorun çıkmadı...
İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Sık Sorulan Sorularda buldum 
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
bilinmez yazdı:Sık Sorulan Sorularda buldum
Vay seni vay
- Xhokkabazsin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
2 gundur aynı sorun ıle karsılasıyorum oyunu sılıp tekrar yukledım ama yıne duzelmedi.Yaklasık 1 haftadır oyuna gırmıyorum gırıp bakayım dedım ama sobee uyelıgıme gıremedım mynet ve ttnette problem yok:(Hydrogenx yazdı:Şimdi hokkabazsının sorunu ile senin verdigin çözüm yolunun ne gibi bir ilgisi var anlayabilmiş degilim :? internet tarayıcısı ile oyuna girerken aldıgı sorunun uzaktan yakından pek bi alakası oldugunu sanmıyorum. Hata mesajı alan arkadaş mozilla,opera,chorme gibi tarayıcılar kullanabiliyor da olabilir. Yanlısım varsa düzeltebilirsiniz.bilinmez yazdı:Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Az önce bende denedim Sobee üyeligimden girmeyi ancak herhangi bir hata mesajı almadım. O an sobee hesaplarında oluşan bir hatadan da olabilir. Uygulama erişim hatası vermiş. Nedense Sunucu ile iletişim kuramamıs oyun. İlk defa mı bu sorunu aldın daha önceden olmusmuydu yada PC de yaptıgın bir degişiklikten sonra mı aldın bu hatayı biraz bilgi verirsen çözümün kaynagına gitmeye çalışırız.Xhokkabazsin yazdı:oyuna mynet ve ttnetten gırebılıyorum fakat sobee uyelıgıme gırdıgımde karsıma ''Server Error in '/sobeelogin' Application.'' yazısı karsıma cıkıyor.Bi yardımcı olursanız sevınırım
Dedigim gibi ben denedim biraz önce ve sorun çıkmadı...
İyi Forumlar...

Ban almış olma ihtimalin var mı? Diger ttnet yada mynet den girebildigine göre internetinde yada oyunda bir hata yok gibi görünüyor. Sobee hesabınla girmeyi denediginde sunucu ile baglantı kurulamıyor demesinin olası sebeplerinden birisi ban. Başka bir sobee hesabın varsa onunla dene girmeyi birde. Başka sobee hesap girebiliyorsa hata aldıgın hesapta sorun var demektir.Xhokkabazsin yazdı: 2 gundur aynı sorun ıle karsılasıyorum oyunu sılıp tekrar yukledım ama yıne duzelmedi.Yaklasık 1 haftadır oyuna gırmıyorum gırıp bakayım dedım ama sobee uyelıgıme gıremedım mynet ve ttnette problem yok:(
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx yazdı:Ban almış olma ihtimalin var mı? Diger ttnet yada mynet den girebildigine göre internetinde yada oyunda bir hata yok gibi görünüyor. Sobee hesabınla girmeyi denediginde sunucu ile baglantı kurulamıyor demesinin olası sebeplerinden birisi ban. Başka bir sobee hesabın varsa onunla dene girmeyi birde. Başka sobee hesap girebiliyorsa hata aldıgın hesapta sorun var demektir.Xhokkabazsin yazdı: 2 gundur aynı sorun ıle karsılasıyorum oyunu sılıp tekrar yukledım ama yıne duzelmedi.Yaklasık 1 haftadır oyuna gırmıyorum gırıp bakayım dedım ama sobee uyelıgıme gıremedım mynet ve ttnette problem yok:(
Yazımı iyi oku bu sorun sadece SOBEE için var banlı olsa hesabınız bloklanmış der.
boklanmış der.
bilinmez yazdı:
Yazımı iyi oku bu sorun sadece SOBEE için var banlı olsa hesabınız bloklanmış der.
boklanmış der.
Evet okudum onu ben şurdan yola çıkarak söyledim ne alaka diye. Ben mozilla kullanıyorum. İnternet explorer degil. Sanırım burdaki asıl nokta geçmişin silinmesi. Sadece sobee için olması ise ilginç bi durum. O şekilde yazıklarına göre vardır bi bildikleri...
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳